Welkomsttekst
Ik heet je welkom op mijn blog.

Laat even een berichtje achter voor dat je deze pagina weer verlaat!

Liefs Marleen
Sociale media

Like mijn fotografie pagina

Youtube Kanaal Laura van Kaam

Klik op de foto voor haar account

Laura's vlogs

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 
Gastenboek


Klik hier boven om naar mijn gastenboek te gaan
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 Borsato fan's ;
en 3 gast Borsato fan's .
Profiel
Naam: RollingLeen
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
I Do It
lieve lezers,

Mocht je dit gaan lezen zal dit een hele persoonlijke blog gaan worden, ja ik besef me heel goed dat mensen die ik niet ken, en mensen die niets met mij te maken hebben dit ook kunnen lezen, maar toch wil ik dit graag met ieder die dit leest delen, tenslotte hoort het een stukje bij mij als vrouw.

zoals Laura zo mooi zegt: je bereikt meer als je open en eerlijk bent naar de buiten wereld, ( hoe wel dat soms nog wel knap lastig is hoor bha bha,) voel me snel te veel voor een ander of een zeur en dat mensen dan uit eindelijk gaan denken kijk daar heb je haar ook weer met haar persoonlijke dingen. 


Zoals je misschien al een beetje in m'n vorige blog hebt gelezen,
Voor de gene die dat niet hebben gedaan zal even proberen het in het kort uit te leggen.

Ik ben al vanaf m'n elfde levensjaar aan het rommelen met m'n vrouwelijke cyclus vele soorten medicatie geprobeerd je kunt eigelijk zo gek niet bedenken of ik heb het gehad, veel hormonen hebben m'n lichaam bereikt vele huilbuien boosheid en frustraties heb ik achter de rug. Ongeveer een jaar geleden heb ik besloten om de knoop voor mezelf door te hakken en heb ik samen met de gespesaliseerde artsen en m'n ouders in het traject baarmoeder verwijdering gegooid.

Zelf heb ik besloten om het defenitief te verwijderen. Sommige arten waren er nog niet zo happig op omdat ik nog zo jong ben (24 jaar) maar ik ervaar meer hinder door de menstruatie dan dat ik er gemak van heb, en in mijn geval zal kinderen baren al een hele moeilijke klus worden, omdat ik klein van stuk ben ( niet voor niets de bijnaam kleine smurf   en ben rolstoel gebonden enz, dat neemt niet af dat ik geen kinder wens heb, die is er zeker wel. Maar zoals ik meestal zeg, er zijn meer wegen die je naar je wens leiden. ( 1 daar van is draagmoederschap.) en anders als m'n kinderwens heel sterk blijft is er altijd nog een adoptie te overwegen, ik weet daar gaan nog vele jaren aan voorbij, maar ik ben nog jong, en voor mij staat nu mijn persoonlijke gezondheid voorop. 

Vandaag ben ik naar het ziekenhuis toe geweest waar de openratie plaats zou gaan vinden, gepraat met artsen en uitleg gekregen wat de openratie in zou gaan houden en wat mij verder staat te wachten. Nu komt het langzaam heel dichtbij, maar hoe dichterbij het zal gaan komen, hoe sterker mijn yes gevoel word. Het zal in het begin misschien wel even heel raar en zwaar  worden... Maar het is het waard! 

Best wel raar om dit zo op te schrijven want twee jaar gelden moest ik hier nog niets van hebben, vond t maar eng, ik was bang dat ik m'n toekomstige partner  geen kinderwens kon bieden, en dat ik  dat ik m'n vrouwlijkheid van binnen zou gaan verliezen.

Wat kan een gedachten van een mens toch in een zeer korte tijd toch veranderen hihi. Je kunt pas een ander gelukkig maken als jij ook gelukkig met jezelf bent, en moet je eerlijk zeggen dat ik dat de laatste twee jaar niet ben geweest. Toch wil ik zoveel mogelijk van het positieve uit te gaan. En dat ik in 2018 al wat meer trots op mezelf mag en kan zijn.


 
Mocht ik meer weten rond om mijn openratie dan laat komt er weer een nieuwe blog. ( ik zal proberen die dan wat minder lang te maken. :d 


Liefs knuff Marleen
1. Door: Jolanda Roovers op 30-10-2017 22:13:40
Wat een moeilijke en ingrijpende beslissing lijkt mij maar wel ontzettend knap van je!
Je moet doen wat voor jou gewoon het beste is.
Jezelf goed voelen is heel belangrijk en wanneer dat op deze manier is is dat toch zeker prima.
Ik wens je heel veel succes!!

                      Groetjes Jolanda
2. Door: Sara op 31-10-2017 05:39:26
Fijn dat je zo sterk achter je besluit staat en dat je gevoel alleen maar sterker wordt. Jou geluk is het meest belangrijk, mooi om te lezen dat je daar op deze manier bewust voor kiest. Succes met de operatie en het herstel!
3. Door: Lisanne op 31-10-2017 09:54:39
Wat een moeilijke beslissing, maar jij weet het zeker en dat vind ik erg knap van je! Heel veel succes met de operatie en sterkte voor het herstel! 
Liefs, Lisanne
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Geen sterveling voorspelt of ik het morgenlicht zal zien
Dus ik hou me vast aan dat wat tastbaar is"