Welkomsttekst
Ik heet je welkom op mijn blog.

Laat even een berichtje achter voor dat je deze pagina weer verlaat!

Liefs Marleen
Sociale media

Like mijn fotografie pagina

Klokje
Nieuws van Marco
Zie ik jou bij de Clubtour marleenhiddink? Groetjes, Marco
Gastenboek


Klik hier boven om naar mijn gastenboek te gaan
Kalender
Oktober 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 Borsato fan's ;
en 1 gast Borsato fan's .
Profiel
Naam: RollingLeen
Leeftijd: 24 jaar
Uitgebreid profiel
Honden Fotografie
Lieve lezers,
Afgelopen dinsdag heb ik kennis mogen maken met honden fotografie, nu wist ik al wel dat fotografie een hele mooie hobby kan zijn, als je de fijne kneepjes onder de knie heb, maar nu kan ik toch echt oprecht zeggen dat ik trots ben op deze foto's. ( ik ben niet snel tevreden of trots op me eigen werk want ben vrij kritich op mezelf). Voor de eerste keer foto's voor m'n lens mogen hebben.. 
 

 
 
 
 
 
 

Nu ben ik uiteraard nieuwschierig naar wat julle van m'n foto's vinden? 
overige foto's komen op m'n eigen pagina te staan ( Marleensfotografie 

Liefs Marleen
Og3ne zussen


Lieve lezers,

Graag zou ik de lieve meiden van Og3ne op een origine manier willen feliciteren met de verjaardag van de zussie Amy en Shelly ( tweeling) Ik hoop dat de meiden een leuke dag hebben gehad,
en dat ze nog meer gaan genieten van jullie optreden.

liefs Marleen

Photohunt
 
Lieve lezers,
al enige tijd heb ik de borsato app op m'n telefoon staan, en krijg zo nu en dan een melding dat er een nieuwe Photohunt is. Wat is nu werkelijk de bedoeling hier van?? Ik zie nu op de home pagina van de borsatoweblogs dat er prijzen aan vast gekoppeld zitten, nu zal ik niet alleen mee doen voor de prijzen maar ook gewoon voor het plezier die je er aan kunt beleven, 

Is hier iemand die mij kan vertellen hoe het werkt? 
miss dat ik dan ook gezellig mee ga doen :p


Liefs 
Borsato 2.0 :-)
Lieve lezers,

Ik was een beetje door de nieuw geüploade logjes aan het snuffelen om dat zo nieuwschierig dat ik ben, wel beniewd was die gene die naar de borsato weekend zijn geweest het gehad hadden, en oo wat zijn het nu al leuke logjes.. Ik probeer bij iedereen even een leuke reactie neer te zetten, want tenslotte is en altijd fijn om een compliment te krijgen, en mijn ervaring is dat complimenten geven nog een tikkeltje leuker is.. hihihNu was ik zo aan het snuffelen door alle logjes en kwam uiteindelijk uit bij: Stefan zijn logje, die een filmpje heeft geüploade over de nieuwe versie die zeer binnenkort de lucht in gaat. OO wat werd ik daar blij van  een kleine uitleg over de nieuw soort loggen.

Mijn eerste reactie: Dit is gewoon de BOM.. Het geeft mij een stok achter de deur om nog meer leuke logjes te maken... Hoe wel ik nog niet zo goed weet hoe ik dit ga aan pakken, want  mijn leven bestaat momenteel  uit ziekenhuis bezoeken en veel testjes en erg moe zijn door alle energie die ik niet heb door alles wat er binnen in m'n lichaam gebeurd, tenslotte is dat niet echt super boeiend om te lezen...  En ik wil ook geen drama vrouwtje uit gaan hangen. Ik zou graag mijn logjes zo positief mogelijk houden, hoe wel niemand iedere dag positief kan zijn, en je ook echt wel je emotie mag tonen. 

Stefan nogmaals bedankt.... super blij mee...
Verder ga ik meer poppetjes gebruiken bij m'n logjes zodat ze toch nog een beetje opgevrolijkt worden. 

Fanclub weekend


Lieve grote fan familie..


Ik wil iedereen heel veel plezier wensen die naar de Borsato fanclubdag en Bingo gaan! Geniet er van.  Ik zie graag de leuke logjes terug op de weblog.

Thuis is voor mij
Thuis is voor mij:

Thuis is voor mij:  Gelukkige mensen zien. Daar word ik nog gelukkiger van.   
Thuis is voor mij: Iets kunnen betekenen voor een goed doel. 
Thuis is voor mij: foto's maken van dieren en personen.
Thuis is voor mij: zelf voor de camera te staan/zitten
Thuis is voor mij: samen met mijn lieve vier voeter te zijn.
Thuis is voor mij: bij optredens van Laura van Kaam aanwezig te mogen zijn. 
Thuis is voor mij: Te kunnen genieten van de zon..
Thuis is voor mij: lange telefoon gesprekken voeren met mensen die mij dierbaar zijn. 
Thuis is voor mij: Dingen zelfstandig dingen ondernemen/doen

Liefs Marleen. 


 
I'm back
Hallo lieve lezers,

Wat ik niet verwacht had is toch de waarheid geworden, hihihi
ik heb het loggen gewoon gemist, en de lieve leuke reacties van jullie..
Dus heb ik besloten toch maar weer te beginnen met loggen, in hoeverre ik dit op zal gaan pakken weet ik niet. Ik hoop dat ik weer leuke logjes mag gaan schrijven die andere ook boeiend vinden.

Wat al wel handig is om te weten is dat de logjes rond om Laura van Kaam er ook tussen zullen gaan zitten. Hihiih die virus is bij mij nog niet afgelopen lol ( t is een goede positive virus) 

Ik ben zo ongeveer een half jaar weg geweest, dat is voor zo'n kletskous als ik best lang hihih maar in dat half jaar is er best veel gebeurd, leuke dingen en minder leuke dingen..

om deze log zo positief mogelijk te houden ga ik beginnnen met de minder leuke dingen zodat we kunnen eindigen met de leuke dingen. Tenslotte onthouden we het beste wat we als laatst hebben gelezen hihi

* Minder prettig:

*ik zit nog steeds in een medicemolen: ze zijn er inmiddels achter waarom ik de hele tijd nou zo misselijk ben. 
Ik heb namelijk een breuk in mijn middenrif waar door mijn maag omhoog kan kruipen waar door het maagzeur vrij spel heeft. Nu heb ik twee weken gelden voor de tweede keer een vervelende keel onderzoek moeten onder gaan, nu is het nog even afwachten wat daar op uit gaat komen. 

Verder staat er hoogswaarschijnlijk een pittige openratie op mij te wachten, namelijk een bamoeder verwijdering, nee ik ben nog niet zo oud, ben nog maar 24 lentes jong maar mijn gevoel geeft wel luid en duidelijk aan dat dit nog één van de beste opties is. Ik heb nog geen groen licht van mijn betreffende arts, 

Maar waar een wil is is een weg en waar een weg is is een doel en als je echt wil bereik je dat doel. 

Dat geld dus ook voor mij. Mijn gevoel zegt heel erg sterk dat die alles een beetje zat is. Vele medicatie heb ik al geprobeerd keer op keer werd ik teleurgesteld. Tenslotte heb ik voor mezelf besloten dat 2018 Mijn jaar zonder al te veel poes pas zal gaan worden. Dan zou ik het zeer prettig vinden om de meeste mediche dingen van mij te hebben afgesloten of op een veel lager pitje hebben gezet.


* Verder is er iemand in mijn familie die erg ziek is, en ook niet meer beter zal gaan worden, deze persoon betekend heel veel voor mij, Vijf jaar gelden is zij haar man ook verloren aan kanker en nu heeft ze het zelf... Ze probeerd er alles aan te doen om nog zo goed mogelijk te kunnen leven, maar teleurstellend genoeg denken de tumoren in haar lichaam daar anders over. Ik probeer nog zoveel mogelijk tijd met haar door te bregen zodat ik nog meer mooie herinneringen aan haar heb.


* Positief

Ondanks de minder leuke dingen die het afgelopen half jaar is gebeurd probeer ik toch uit de kleine dingen positiviteit te trekken.

Door alle mediche dingen die spellen wilde ik ook dingen waar ik ook gelukkig van word en waar ik een hele tijd later nog gelukkig van word. Nou dat heb ik gedaan..

Ik heb namelijk mezelf een tongpiercing cadau gedaan,
dat is natuuurlijk per persoon verschillend of hij of zij dat mooi vind..
Persoonlijk vind ik dat mooi... 
Zelf wilde ik dit al heel lang, en hoe eigewijs en een eigen wil ik ook heb, zo gezegd zo gedaan. Misschien was het niet zo'n handig tijd stip maar ik was klaar met wachten en uitstellen. Dit wist ik zeker. Dus heb ik t ook gedaan  

in dit half jaar ben ik me ook verder gaan verdiepen in het mooie vak fotografie, en ben ik samen met een lieve vrijwilliger/vriendin gaan fotograferen, zij leert mij de fijne kneepjes van het vak. Binnenkort gaan we samen een nieuwe project aan namelijk Honden fotografie. Ik ben zeer benieuwd hoe mij dit zal gaan bevallen. 

Om er vast een beetje in te komen heb ik de pup van mijn ouders gepobadeerd als proef hond. 

Verder ben ik sinds kort begonnen met vloggen.
Tja t is best leuk om mee te gaan met de tijd.
Dus heb m'n mobiel er bij gepakt en heb mijn eerste vlog in elkaar geflanst en zelf geaditte. Zelf ben ik nog niet heel tevreden over mijn vlogs omdat ik lekker kritiche op mezelf ben. Dus ben benieuwd wat jullie er van vinden. 
Dit logje lijkt me nu wel lang genoeg...

Lieve mensen.. Ik zeg tot de volgende blog!


"Als koning ontwaken en baden in weelde
Alles was goud wat je zag"