Welkomsttekst
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn Borsatoweblog!
Laat je ook een reactie achter?
Groetjes Marleen
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
03-04-2009 Live38 Utrecht
Mijn eerste foto met Marco!
Foto album
Profiel
Naam: Marleen van der Vliet
Leeftijd: 33 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
06-04-2009 Wit Licht Den Haag

Movie Matter Festival Den Haag
Mijn agenda

14/5 Sleutel van ons huisje!
Archief
E-mail alert
Zoeken
Mijn laatste reacties
Logisch dat het moeilijk...
21:41, 27 feb 2012
Ik zal waarschijnlijk...
12:04, 27 feb 2012
Tijdens haar show zong ze...
11:31, 26 mei 2011
Misschien tot strax dan!!
09:24, 21 mei 2011
Dankjewel voor je lieve...
20:55, 19 mei 2011
wat mooi van jullie dat...
20:54, 19 mei 2011
Jeetje... nog 1 maken?!...
20:51, 19 mei 2011
Mooi dat jullie zo...
20:38, 19 mei 2011
Ben erg benieuwd!!!!
20:31, 19 mei 2011
Oef dat is balen!...
20:29, 19 mei 2011
Gastenboek

 

Mijn stokje van 2011
Een beetje later dan de bedoeling was... maar we zullen het maar houden op een goed voornemen voor het nieuwe jaar! (bedankt Manja)
Hierbij mijn stokje van 2011, of moet ik 2012 zeggen?!


 

*Hoelang ben je al fan van Marco en wat maakt het dat je dat nu nog steeds bent?
Ik ben fan van Marco sinds dromen zijn bedrog uitkwam. Ik zat toen in groep 5 of 6 van de basisschool en samen met een klasgenootje zongen we elke pauze liedjes. Zo kende ik dromen zijn bedrog al snel helemaal uit mijn hoofd en was mijn liefde voor Marco geboren. Niet veel later ging ik met mijn moeder samen naar een concert in Ahoy! Ik was geloof ik een van de weinige basisschool leerlingen maar ik moest en zou er naartoe. Marco heeft niet alleen geweldige muziek, maar is ook als persoon heele bijzonder. Ik denk dat die combinatie ervoor zorgt dat mijn liefde voor Marco alleen maar groter is geworden.

*Wat is je favoriete lied van Marco, en staat hij op #1MB?
Ik moet zeggen dat ik de keuze inmiddels steeds moeilijker vind. Jaren stond "als jij maar naar me lacht" op de eerste plaats, maar inmiddels moet dit liedje de strijd aangaan met "als rennen geen zin meer heeft". Die laatste staat inderdaad ook op #1 MB.  

*We zijn erg verwend met het prachtige tijdschrift #1MB ,
Heb je hem al uit en wat sprak je het meeste aan?

De privé foto's vond ik erg leuk en de interviews met mensen die je inmiddels via de log kent vond ik erg bijzonder. Je hebt er toch net iets meer mee doordat je de persoon achter het artikel kent.

*Wat is je favoriete nummer van Dromen Durven Delen Live en waarom ,in 3D of in 2D?
"Als rennen geen zin meer heeft" heeft een hele diepe indruk op me gemaakt. De cd kwam uit toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out en op het moment dat ik dat liedje voor het eerst hoorde kwam het zo hard binnen dat de tranen een hele tijd over mijn wangen liepen. Ik heb in de periode van het ziek zijn heel erg gemerkt wie mijn echte vrienden zijn en het was jammer genoeg precies zoals ze zeggen... het zijn er minder dan je denkt, Hierdoor ga je de mensen die er wel voor je zijn alleen maar meer waarderen en dat maakt dit nummer heel bijzonder.

*Marco is dit jaar voor het eerst coach vind je dat hij het doet ,
maakt hij een goede kans op de eindoverwinning(en evt met wie )?

Ik vind dat Marco het erg leuk en goed doet en vooral de wisselwerking tussen de verschillende coaches vind ik fantastisch. Ik vind het ontzettend jammer dat Marieke eruit is maar denk dat Marco met Iris en Sharon nog ver kan komen.

*2011 was natuurlijk voor ons fans een FANTASTISCH Marco jaar,
wat is jouw mooiste moment?

Eigenlijk waren er voor mij dit jaar 2 mooiste momenten. Allereerst de boottocht die ik samen met Manja mocht maken. Het ging op dat moment niet zo goed met me, maar jeetje, wat heeft die dag me goed gedaan! Ik kan Manja hier niet vaak genoeg voor bedanken!

En afgelopen november ben ik voor het eerst samen met Patrick naar een concert geweest. Halverwege pakte Marco mn camera aan en maakte hij een foto van ons samen! Een heel bijzonder moment!


*Dit jaar hebben we fantastische concerten mogen beleven in het Gelredome,
maar ook de kleinere zalen kwamen aan bod, allebei geweldig ,
maar heb je ook een voorkeur en waarom?

Mijn voorkeur gaat dan toch uit naar de kleinere zalen. Ik vind het sfeervoller en het lijkt of de muziek veel intenser over komt.

*Wat is je meest bijzondere foto of filmpje van Marco (of met Marco) en waarom?
(voeg je hem toe aan je logje ?)

De bovenstaande foto die Marco van Patrick en mij maakte, de foto's van de boottocht, maar ook de foto die een dag later bij Donner werd gemaakt.


* Marco moest dit jaar onder het mes voor een poliep op zijn stembanden, Spannend was dat hé, maar gelukkig is het allemaal goed gegaan, merk jij verschil?
Soms... in het Gelredome waren er uithalen waarbij het soms leek alsof Marco er veel moeite mee had om ze te halen. Dit gevoel heb ik nu minder.

*Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen
wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Natuurlijk wens ik Marco alle geluk en gezondheid toe in het nieuwe jaar. Niet alleen voor hem, maar voor zijn hele omgeving. Daarbuiten wens ik hem een heel muzikaal jaar waar wij als fans dan weer heel blij van worden.
En als ik dan stiekem mijn eigen wens nog neer zou mogen zetten......
dan wens ik dat ik ooit een keer met Marco samen een liedje mag zingen

* Aan welke twee mensen geef jij je stokje door?
Aangezien het een stokje van vorig jaar is... lijkt het me niet handig om hem nog aan iemand door te geven... maar als iemand hem nou toch nog heel graag wil maken... voel je vrij! Dan mag je hem bij deze vangen!


 

Opening van de sportweek
Deze foto zegt genoeg:

Slot Loevestein
Een paar weken geleden waren de weersvoorspellingen voor het weekend erg goed. We hadden allebei zin om er even lekker uit te gaan. Dus zijn we op zaterdag naar slot Loevestein gereden. Heerlijk buiten, heerlijk in de zon, heerlijk samen!

Opgebrand
Al maanden ben ik bijna niet meer op de logjes te vinden. Niet omdat ik er geen tijd voor heb of had, maar omdat ik me er niet toe kon zetten. Lang heb ik mijn mond gehouden omdat ik me er eigenlijk gewoon heel erg voor schaam, maar nu wil ik graag uitleg geven: sinds december zit ik thuis met een burn-out.

Schipper mag ik overvaren?

Zoals jullie al op meerdere logjes hebben kunnen zien was het afgelopen dinsdag een zeer geslaagde middag.
Al vroeg bracht mijn Tom me naar het juiste adres in Weesp en samen met Manja zochten we een gezellig tentje op om iets te eten. Na een zeer geslaagd broodje carpaccio, voor Manja een luxe uitvoering van kroketten met brood en heel wat geklets verder was mijn geduld tegen 3 uur toch wel op. Ik wilde maar wat graag de boot in

Drunense Duinen
Vorige week hebben we een nieuwe camera gekocht. Vandaag zijn we de Canon Powershot SX 210IS gaan testen in de Drunense Duinen.
Erg koud, maar erg mooi!

De boot in!
Samen met Manja was ik via msn kaartjes aan het bestellen voor Nick en Simon toen ze me ineens vroeg hoe makkelijk ik een vrije dag kon regelen.....


Parijs!
Toen ik op 29 augustus jarig was kreeg ik een superlief kado van mijn liefste vriendje. En vorige week was het dan eindelijk zover: ik mocht mn kado innen. Samen zijn we vier dagen naar Parijs geweest.

Het was heerlijk en ik heb van iedere seconde genoten!
Af!
Eindelijk. Vele zweetdruppels, behangrollen, laminaatplanken, tegels en schroeven verder is ons paleisje af:

Wij zijn er trots op!
"En als je naar me lacht
Komen er nog eens 1000 bij"