Welkomsttekst
Hardstikke welkom op mijn logje!
Neem gerust een kijkje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Groetjes Marijke
Ede, 24-09-'09
FCD, 1-11-'09
Westerpark, 9-7-'10
Signeersessie V&D, 19-11-'10
Antwerpen, 14-2-'11

--------------------------------------------------
Hasselt, 11-12-'11
Een ritje in zijn Porsche, 13-10-'12
Gastenboek

   Neem even de tijd om een 
        berichtje te plaatsen
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 27 jaar
Uitgebreid profiel
Archief
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 19:57
Via deze weg wil ik jou... 20:38
Via deze weg wil ik jou... 18:33
Gefeliciteerd met je... 10:04
Gefeliciteerd met je... 09:34
Via deze weg wil ik jou... 08:47
Wij komen onze Valentijn... 21:36
Jouw valentijn komt zeker... 19:24
Prachtig logje hoor... 19:20
Hoop dat je valentijn... 19:07
Hopelijk komt jou prins... 18:52
Ik zie die lange god met... 18:22
Oef....wat een mooie... 17:30
Die god met die blonde... 15:33
Jouw Valentijn komt vast... 15:32
ik vind echt mooi logje... 15:05
tuurlijk komt jou... 14:59
Mooie Valentijn, hier ook... 14:29
Jij ook een mooie... 14:16
kom je kijk 14:02
Jou valentijn komt zeker... 14:02
ik vind echt mooi logje... 14:00
Hiep Hiep hoera van harte... 17:06
Van harte gefeliciteerd... 15:07
Gefeliciteerd!!!  en... 13:18
Heel hartelijk... 11:00
Via deze weg wil ik jou... 09:01
Gefeliciteerd, ik had... 08:06
Gefeliciteerd met je... 04:09
Een heel fijne... 00:56
Ohhhhh, dat wist ik... 00:18
gefeliciteerd met je... 00:06
Gefeliciteerd!! Maak er... 00:05
Gefeliciteerd met je... 00:04
Gefeliciteerd met jou... 08:33
whaahahahaha, samen met... 13:07
Hahah leuke dingen joa !!... 23:26
Wat fijn, zo een... 22:31
lekker om te lezen meissie! 14:02
wat een heerlijke blije... 13:26
Succes met je tentamens... 19:17
Wat een lekker logje....... 13:33
Heb zo genoten van je... 09:19
Vroedvrouw/verloskundige... 23:39
Wat een mooi logje heb je... 22:12
Wauw Marijke wat een... 12:36
10:19
Hallo Marijke, Dankjewel... 23:00
ik vind oo dit ook heel... 19:15
Ik krijg kippenvel van... 19:11
 
Laatste 100
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
E-mail alert
Mijn laatste reacties
Lieve Kristel, wat is dat...
11:00, 16 dec 2016
Wauw Linda!! Jij kunt net...
16:14, 24 aug 2013
Heel erg leuk!...
16:21, 1 jun 2013
Ook hier kom ik jullie...
14:28, 6 apr 2013
Lekkerrrrrrrrrrrrrr! Ik...
18:15, 23 mrt 2013
 Krijg kippenvel van...
19:07, 23 feb 2013
Heel veel succes en...
19:02, 23 feb 2013
Wat een leuke foto's!
19:01, 23 feb 2013
Wat een leuke foto's!!
18:56, 23 feb 2013
Heel creatief, leuk!
19:12, 21 feb 2013
Mijn Valentijn
Normaal gesproken hou ik helemaal niet van Valentijnsdag, gewoonweg omdat ik mijn Valentijn nog niet gevonden heb. Maar wat zou het toch mooi kunnen zijn..

Mijn man, een lange god met krullen in zijn blonde haren, ietwat stevig om lekker beet te kunnen pakken en ook nog eens lekker ruikt. Samen de wereld ontdekken en genieten van het mooie leven en elkaar, samen lachen, maar ook samen huilen. Lief en leed met elkaar delen. En elkaar dan op Valentijnsdag extra aandacht geven. Geen cadeautjes, maar met het avondeten een wijntje bij het kaarslicht. Geen bloemen, maar een kaartje met een kleine persoonlijke boodschap.
 
Als ik denk aan Valentijnsdag, denk ik aan samen en niet aan alleen. Denk ik even extra aan de lieve mensen waar ik afscheid van heb moeten nemen en probeer ik net ietsjes meer aandacht aan mijn lieve familie te geven. Laat ik dat maar eens gaan doen vandaag. Mijn Valentijn komt vast nog wel! Hoop ik…

Ik wens jullie allemaal een hele mooie Valentijnsdag toe! Happy Valentine!
 
Jarig!
Ik mag vandaag alweer 22 kaarsjes uitblazen! :-)

Leuke dingen!
Geen tijd gehad om van alles een logje te maken, maar ik wil het jullie wel heel graag vertellen, dus doe ik het kort in deze log!

Op maandag 5 november begon mijn dag met veel vertraging door uitloop van werkzaamheden. Maar toen ik na een hele lange reis toch eindelijk op school aangekomen was en ik mijn mail bekeek, werd mijn dag zomaar ineens weer helemaal goed! Ik had een nieuwe reactie op mijn weblog met daarboven een mail van Bernadette met een printscreentje. Het zal toch niet?! Wat leuk, een reactie van Marco! :-) :-) 
Ik had in november ook meegedaan met de prijsvraag uit de nieuwsbrief. Waar krijg ik nou kippenvel van? Oké, buiten Marco dan. Ik vond het eigenlijk niet zo moeilijk, maar ik vond het wel lastig om de juiste woorden te vinden om te omschrijven hoe het nou voor mij is. En toen ik 1 december de laatste nieuwsbrief van dit jaar binnen kreeg, zag ik dat mijn logje een eervolle vermelding in de nieuwsbrief heeft gekregen! :-) :-)

 


Ook ben ik begonnen aan de boeken 50 tinten, dankzij Rachelle! Ik heb er eigenlijk helemaal geen tijd voor, want de tentamens komen alweer akelig dichtbij! En zeker omdat de boeken best wel verslavend zijn en ik moeite moet doen om te stoppen met lezen. Al moet ik wel bekennen dat ik in het begin niet zo goed wist wat ik ervan moest denken... Ik had binnen 3 dagen het eerste boek uit en ik lees normaal gesproken echt nooit! Nu ga ik eens kijken hoe lang ik het volhoud om niet te beginnen aan het tweede deel! Op dit moment moet ik echt mijn aandacht en tijd aan school besteden…


Ook heb ik in de tussentijd mijn eerste eigen autootje gekocht! Ik heb een auto nodig voor mijn stages en het was niet meer mogelijk om die van mijn ouders te lenen, dus ik moest wel.. maar ik vind het natuurlijk ook maar al te fijn! Een stukje vrijheid. En dit is ‘m dan… :-) :-) 

Ook bij ons is de Sint weer langs geweest. Ik vind Sinterklaas zo’n leuk feest, die blije snoetjes van de kids en natuurlijk de gezelligheid met familie. Dit is iets wat we van vroeger uit standaard doen en tot nog toe kan mijn moeder daar niet van af. En gelukkig maar :-). Dit heeft de sint me onder andere gebracht en wat ben ik er blij mee!!

Ik krijg kippenvel van...
3 september ben ik begonnen met de opleiding verloskunde. Ik heb drie jaar pedagogiek gestudeerd in Nijmegen en dit ging heel erg goed. Ik had mijn propedeuse cum laude gehaald, had tot nog toe alle tentamens gehaald, kreeg positieve feedback op stage en had het daar ontzettend naar mijn zin. Ik hoefde nog maar anderhalf jaar en dan zou ik, als alles verder goed zou gaan, mijn diploma halen.

Na 6 jaar geknokt te hebben op het VWO wilde ik niets liever dan verloskunde studeren. Maar je wordt helaas niet zomaar aangenomen voor deze opleiding. Het is me toen helaas niet gelukt om door de selectieprocedure te komen en dus ben ik gegaan voor mijn tweede keuze: pedagogiek. En zo liep het wel lekker en ging het wel goed.. totdat ik zomaar ineens dacht aan ‘later’. Zou ik later echt gelukkig worden van het werk als pedagoog? Mwah. De opleiding vind ik erg interessant, maar het werkveld lag me wat minder.

Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me nogmaals ingeschreven voor verloskunde en dit keer met succes! Na een zaterdagmiddag een motivatiebrief geschreven te hebben aan de hand van vragen op de academie verloskunde, ben ik uitgenodigd voor de tweede ronde. Op dinsdag 20 maart ben ik nogmaals naar het zuiden afgereisd. Samen met 5 anderen hebben we een samenwerkingsopdracht moeten doen en hierop apart van elkaar moeten reflecteren. Vervolgens moest je bij een docent je motivatiebrief toelichten, daarna jouw manier van leren toelichten tegenover een andere docent, een student ervan overtuigen waarom je naar deze academie wil komen om te studeren en als laatste een rollenspel spelen met een docent om je inlevingsvermogen te toetsen. Na dit alles was het afwachten. En toen kreeg ik het bericht. Ik was AANGENOMEN!  - KIPPENVEL -


En toch twijfelde ik. Ik had er al 3 jaar opzitten, was het leren eigenlijk wel moe, er zat een langstudeerboete aan te komen en zo kon ik nog meer nadelen opnoemen. Uiteindelijk heb ik besloten de stap te nemen en het gewoon te proberen. Mijn hart te volgen. Alleen dat al is een héle grote stap geweest voor me.

Nu, bijna 3 maanden verder, kan ik zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit. Ik zit zo lekker in mijn vel, de studie bevalt me prima (wel héél pittig), de studiegenoten zijn allemaal even leuk en mijn leergierigheid heb ik weer helemaal terug. Ik heb me lange tijd niet zo gelukkig gevoeld. Het voelt alsof alles op zijn plek valt, dat ik mezelf weer ben en dat ik weer kan genieten van alle kleine dingetjes in dit mooie leven. Wat een juiste keuze toch niet allemaal met je kan doen, wat je hart volgen wel niet allemaal met je kan doen..  - KIPPENVEL -


In de vierde week van de opleiding mocht ik een weekje stage gaan lopen in een verloskundigenpraktijk hier in de buurt. Het doel van deze stage was om te kijken of je verloskundige wil en/of kan worden. Ik heb kraamvisites meegelopen, spreekuren bijgewoond en ik mocht maar liefst 3  bevalling in 1 week meemaken. WAUW. Over - KIPPENVEL - gesproken. In januari mag ik weer terug naar deze praktijk, om dit keer 3 weken stage te lopen. Ik kijk er nu al naar uit!


Wat me vooral raakt in deze opleiding is hoe uit zoiets kleins, zoiets moois  kan ontstaan. Wat er allemaal in het lichaam van de moeder gebeurt, zonder dat we er erg in hebben. Helaas heb ik in mijn kijkstage ook ervaren dat dit niet allemaal ‘vanzelf’ gaat en dat heel dicht bij geluk ook verdriet komt kijken. Ook dit is iets wat me raakt, al is dit op een heel andere manier.

Het is iets waar ik hélemaal voor wil gaan!

KIPPENVEL
Genieten jullie nog even met me mee?
Na de fanclubdag heb ik de moderators gevraagd of ze een nieuwe header voor me wilden maken. Bianca heeft heel goed haar best gedaan en ik ben er erg blij mee! Waar ik eerst uren mee bezig was, is me nu binnen een paar minuten gelukt. Zo fijn dat jullie er zijn! Ook heb ik een frisse start gemaakt met een nieuwe weblognaam. Dit hield me eerder tegen om te loggen.. ook al zo fijn dat dit gewoon mogelijk is!

Stiekem vind ik het heel erg leuk om weer wat meer op de weblogjes te zijn. Ik ben hier weer regelmatig te vinden: verhalen en ervaringen lezen bij jullie, hier en daar een reactie achterlaten en ik wil weer vaker ook mijn eigen verhaal doen hier. Na de fanclubdag een start mee gemaakt.. mijn ritje in Marco's Porsche.. WAUW

In deze log schreef ik vooral over dit fantastische moment, maar had toen nog niet veel foto's om dit ook aan jullie te laten zien. Ondertussen zijn de foto's van fanclub online gekomen en daar ben ik me toch even blij mee!! Dus ik laat jullie nog even meegenieten.


Oh Marco, wat kun jij mensen blij maken!!!!


 
Mijn ritje in Marco's Porsche!
Het stond al een tijdje in heel veel agenda?s vast: het fanclubweekend van Marco! Zo ook bij mij. Ik keek er naar uit om naar mijn derde fanclubdag te gaan en te gaan genieten van deze bijzondere dag. In eerste instantie was het de bedoeling alleen deze dag te gaan. We wilden wel graag naar de Borsato bingo, maar besloten uiteindelijk toch ons erbij neer te leggen en niet te gaan. Totdat ik een nieuwsbrief ontving met daarin de mededeling dat er nog maar 10 plekken vrij waren voor de bingo. Milou nogmaals gevraagd, nog even nagedacht en uiteindelijk besloten om toch te gaan naar de bingo en te overnachten bij mijn nichtje, want vanaf haar is het maar 5 kilometer naar de locatie van de bingo en de fanclubdag. En maar goed ook dat we dit besloten hadden?.
"Zet je tranen en je zorgen opzij
En je maakt jezelf vrij"