Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Rommellogje
De kerst is weer achter de rug, oud en nieuw staat voor de deur. Wij hebben heerlijke dagen gehad. Lekker eten, geen stress, zoals het hoort te zijn. Eerste kerstdag zijn we bij vrienden geweest. Collin kookte en wij genoten alleen maar. Ik heb de lekkerste crème brulee ever gegeten!

Ik ben deze week een favoriet van Marco! Altijd leuk!!

De kerstman heeft ons Sports 2 voor de Xbox Kinect cadeau gedaan. Oef, dat geeft spierpijn, hahaha!! Ik kan wel weer een beetje beweging gebruiken, want jammer genoeg is de sportschool waar ik de laatste tijd twee keer in de week sportte ermee gestopt. Ik moet snel iets anders bedenken om te gaan doen. Tot die tijd sporten we voor de tv, haha!

Gisteren zijn Luuk, Lotte en ik naar Alvin and the Chipmunks 3 geweest. Was een leuke film, maar vond de eerste twee leuker. Ik heb af en toe een glimlach laten zien, maar dubbel gelegen heb ik niet.

Met mijn rug gaat het langzaamaan beter. De behandeling die de fysio mij geeft zijn pijnlijk, maar werpen zijn vruchten wel af. Gelukkig maar!

Vorige week zijn Bianca, Ilse en ik naar de eerste opname van The Voice Kids geweest. Ik heb me flink zitten verbazen over het jonge talent. Op die leeftijd speelde ik met barbies terwijl zij in glitterkleding de sterren van de hemel zingen. Geweldig leuk om te zien en meegemaakt te hebben. In januari komt het op tv, ik ben weer zeer benieuwd!!

Help jij Stichting Doe Een Wens?


Een vriendin van mij belde me net nogal stressig op. Ze werkt bij stichting Doe Een Wens, een prachtige organisatie die hele mooie dingen doet die ik een zéér warm hart toe draag. Ze vroeg me om een gunst waar ik zeker gehoor aan wil geven. Ik zal je uitleggen wat ze aan me vroeg.

Ieder jaar wordt het eerst vaatje haring voor een flink bedrag geveild. Ik hoorde een bedrag van rond de ? 60.000,-, da's geen kattepies! Dat bedrag wordt aan een goed doel geschonken en je raadt het al, stichting Doe Een Wens zit in de race om dat bedrag te winnen.

Het enige wat ze ervoor moeten hebben is één muisklikje. Nou zijn jullie daar erg goed in, dus ik vraag jullie dat even voor Doe Een Wens te doen.

KLIK

 

Als ze de meeste stemmen hebben, krijgen ze dus die zestigduizend euries waar ze heeel veel mensen erg blij mee kunnen maken.

Kan ik en Doe Een Wens op je rekenen?

Onwijs bedankt!

The Voice of Holland Live
Al een tijdje lagen de kaartjes voor The Voice of Holland Live voor 9 december in de kast. Hoe dichter we bij die datum kwamen hoe nerveuzer Lotte werd en volgens mij was dat bij Yara niet anders. Yara gaf dit kaartje aan haar moeder voor haar verjaardag, Luuk deed dit voor mij.

Vrijdagmiddag reden we naar Hilversum, Helga en ik zaten voorin, Lotte en Yara achterin. Vooral Yara spande de kroon, de zenuwen gierden door haar lijfje, hihi! Lotte wist wel wat ze verwachten moest, ze is vaker bij dit soort opnames geweest. Voor Yara was dit allemaal nieuw en dus megaspannend. Ik zat de meiden een beetje te plagen, ik wist dat Jacco de publiekopwarmer zou zijn en vertelde wat er kon gebeuren tijdens de reclameblokken. Ik stelde voor om iets te verzinnen, bijvoorbeeld te meten wie er langer zou zijn, Roel van Velzen of zij, hihi! Er werd flink gegiecheld achterin.

We kregen mooie plekken toegewezen waar we een prima overzicht hadden op het podium. Voor de meiden was het best lang wachten, maar ja, dat hoort erbij. De show was te gek! Alle kandidaten overtroffen zichzelf, wat waren ze goed!! Ik heb verschillende keren zwaar onder de kippenvel gezeten. Ik zat op en top te genieten.

Bij Yara ging door alle opwinding toch op een gegeven moment haar lampje wel uit. Het had allemaal best veel energie gekost, ze was moe. Maar gelukkig kwam daar weer een reclameblok aan en Yara stond op haar stoel, ze wilde wel zo'n prijsje winnen.

Jacco kwam onze kant op en Yara vertelde dat ze wel met Roel het overwinningsdansje wilde doen. Jacco pakte haar hand en nam haar mee het podium op. Even later stond Yara heel stoer te dansen. Roel keek en deed jammer genoeg niet mee. Leuk was het zeker wel! En het gaf Yara zo'n adrenaline boost dat ze het weer redde tot het eind, haha!

Als een gek pakte ik mijn Iphone om de boel te filmen, maar dat had ik niet eerder gedaan, dus ik stond wat te stuntelen, maar het grootste gedeelte heb ik gelukkig wel kunnen filmen. Het is wat ver weg, maar hé, het is wel vast gelegd!Het was een topavond! Eentje die ik best nog wel een keertje over wil doen en dat treft, want 6 januari mag ik nog een keer gaan genieten. Daar heb ik nu al zin in!!!
Bea zat aan de andere kant in de zaal en heeft Yara ook gefilmd:Tnx Bea!!
Fokke & Sukke


Jarig!
Vandaag ben ik jarig! Al zo'n tweeënveertig jaar vier ik op 3 december mijn verjaardag.

Het is niet altijd even leuk om rond deze tijd jarig te zijn, vooral als kind vond ik het vervelend, inmiddels niet meer. Maar als je dan op een zaterdag jarig bent en je het ook gewoon op die dag wil vieren, dan wordt je ondergedompeld in afmeldingen. Logisch hoor, het is een perfecte avond om Sinterklaas te vieren.

Desalniettemin maken we er een gezellige dag van! Met een klein cluppie drinken we er vanavond een borrel op!! Of twee...

"Binnen sinds de dag
Dat ik voor jou viel"