Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Zeg mam...
Hihi, Lotte kwam net snikkend naar beneden. Luuk had dit en Luuk had dat. Toen kwam ze met een voorstel waar ik nu nog om moet lachen. "Mam, zal ik maar niet meer met Luuk omgaan dan?"
 
X Marijke
Kaadrie
Dat de wet van Murphy daadwerkelijk bestaat heb ik vandaag ondervonden... Maanden geleden heb ik voor Lotte en mij kaartjes besteld van de theatershow van K3. Mijn afspraken zet ik altijd in Outlook zodat Ries dat kan bekijken en natuurlijk ikzelf ook.
 
Vanmorgen om kwart voor 11 zag ik op de computer dat ik een afspraak had, een date met K3... en die begon een kwartier later... Whaaaa! Een aantal krachttermen gooide ik eruit, want vijftien minuten later konden we nooit in Ahoy staan. Balen, balen, balen! Niet alleen voor mij, maar ook voor Lotte. Ik besloot om toch in de auto te springen en erop te wagen dat we nog een klein stukje van de show zouden kunnen zien.

Missie geslaagd
Hè, hè... eindelijk heb ik even tijd gevonden om een logje te schrijven. De laatste dagen waren erg druk, maar tegelijkertijd ook erg leuk! Uiteraard hebben ook wij kerst gevierd. De eerste kerstdag hadden we gereserveerd voor de familie. Natuurlijk niet na een lekker ontbijtje met croissantjes, gekookte eitjes, lekker beleg en een mooi gedekte tafel!
Verrapsing!!
Onder de kerstboom lag vanmiddag ineens een prachtig pakje, welke ik inmiddels al geopend heb. Vele van jullie weten dat ik al een Tom Tom had, maar die op mysterieuze manier verdwenen is uit mijn tas tijdens de fanclubdag van Marco.
 
Ik heb weer een nieuwe gekregen, joehoeee!!!
 
En wee gebeente wie er nu nog aan durft te komen!! Haha, die schiet ik echt lek hoor! Ik laat 'm waarschijnlijk geen seconde meer uit het oog, dit gebeurt me niet nog eens!!
 
Ik ga hier vast héél erg veel plezier van krijgen, ik ben een blij mens!!
 
X Marijke
Beste wensen!!
Jarig!!
Ei, ei, ei en we zijn zo blij!
Want Marco die is jarig en dat vieren wij!
Ei, ei!!!Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 40e verjaardag!!X Marijke
Het etentje
Je hebt etentjes en je het etentjes... Dit was er eentje onder de noemer: wáánzinnig gaaf! Vorig jaar werden alle vrijwilligers na de fanclubdag uitgenodigd om met Marco te gaan eten. De verwachtingen waren hoog gespannen en die kwamen ook allemaal uit. Wat was het gaaf toen! Het was zo leuk, daar konden we vast niet overheen komen, dacht ik. Gelukkig had ik het mis, helemaal mis!
Ine en Ferry
Wat een week heb ik achter de rug, en hij is nog niet eens voorbij! Afgelopen woensdag was Ine jarig. 's Morgens om 8 uur heb ik haar opgebeld, maar kreeg helaas de voicemail. Nou ja, toen hebben Luuk, Lotte en ik die maar volgezongen. De hele dag door overlaadde ik haar met smsjes, och ik heb wat afgezongen voor haar, haha! Ik stond de kerstboom op te tuigen en dacht wat na. Ik zocht een leuke manier om Ine te verrassen en dat is gelukt!
Bijzonder
Het is vandaag best een bijzondere dag. Niet alleen omdat Ine vandaag haar 43e verjaardag viert, dat alleen is natuurlijk wel erg bijzonder, maar wat deze dat net iets extra's geeft is dat mijn ouders vandaag 45(vijfenveertig!!!) jaar getrouwd zouden zijn.
 
*edit* Mijn ouders vierde dus hun tweede trouwdag toen mijn Ine werd geboren. *edit* Best een bijzonder idee toch?
 
Helaas mocht dat niet zo zijn, mijn moeder is al ruim 4 jaar geleden overleden. 28 Oktober jl. was het 4 jaar geleden, de dag van de dvdopnames van Symphonica in Rosso, het concert wat Marco gaf in het Gelredome. Iedere keer als ik de dvd opzet, moet ik dan toch even aan die dag terugdenken. Ook bijzonder.
 
Ik denk dat ik maar heel hard ga genieten van deze dag, want zo bijzonder is 'ie wel!
 
X Marijke
Kerstfoto
Gisteren hebben we Luuk en Lotte beetgepakt, omgekleed en naar onze 'fotostudio' genomen om voor de jaarlijks terugkerende kerstkaarten een foto te maken. Ze waren beide helemaal in the mood om een leuk plaatje te schieten, dus eigenlijk was het zo gebeurd.

Ze zijn helemaal leuk geworden. Degene die het geworden is hou ik nog even voor mezelf, maar deze is er niet minder om!
"Kijk niet achterom
Maar volg de zon"