Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
In mijn tragus geschoten!

Gisteren ben ik samen met mijn kinderen wezen shoppen in Utrecht. Mijn eerste missie was naar de Vroom en Dreesman! Niet omdat ze daar zulke leuke dingen hebben, nee omdat ze daar een piercingshop hebben. Geen gekke dingen denken gelijk, hahaha! Ik heb mijn oor laten piercen, in mijn tragus. Tot voor kort wist ik niet eens dat ik een tragus had, maar al doende leert men hè ;o)
 
Op het prikbord van Borsato stelde ik een tijdje geleden de vraag of iemand ervaring hiermee had. Van daar kreeg ik ook de tip van de V&D in Utrecht. Gisteren was het dan ook zover, Ries heeft er foto's van gemaakt:
 
Echt zeer deed het niet, het was heel even een rotgevoel, maar dat was 's middags al helemaal weg. Ik heb er vannacht zelfs op geslapen. Ik moet dit stekertje zo'n 6 tot 8 weken laten zitten voordat ik er iets anders in mag doen. Ik vind het leuk, jullie ook?
 
X Marijke
Kerst 2005
En toen was het ineens derde kerstdag... Ik heb een heerlijke kerst gehad! De eerste kerstdag waren we uitgenodigd door mijn vader en zijn vriendin Marga in Almere. Rond 4 uur kwamen we in Almere aan en na een poosje zoeken kwamen we op de plaats van bestemming aan. De dochter van Marga en haar gezin waren ook uitgenodigd. Ik heb met aanstaande stiefzus eindelijk ontmoet, haha!
Een boot
Luuk en ik fietsten naar het stadje om een paar boodschappen te gaan doen. Onderweg zagen we dat ze bezig waren met bouwen.
 
Luuk: "Mááám, zijn ze daar een boot aan het maken???"
Ik: "Nee schat, dat wordt een uitvaartcentrum."
Luuk: "Ja, dat zeg ik, een boot..."
 
Hihi!
 
X Marijke
Kerstwens
Luuk de kerstman
Marijke
Lotte het kerstvrouwtje

 
Wij wensen jullie hele gezellige kerstdagen
en een gezond 2006 toe!!
 
Richard (die niet op de foto wilde), Marijke,
Luuk en Lotte
 
 
Eerste 'opdracht'
© Richard MeijerDit is het resultaat van mijn eerste visagie 'opdracht'. Ik vond het enorm spannend om te doen, maar ik geloof dat het resultaat wel positief was.
 
Het model vond de make up erg mooi, dat is natuurlijk leuk om te horen!
 
Donderdag heb ik mijn volgende model om mooi te maken. Ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen!
 
Het is in ieder geval erg leuk om te doen!
 
X Marijke
Kreatief met kerststukken...
Inmiddels is het een soort traditie geworden dat mijn schoonzussen en ik bij mijn schoonmoeder in Montfoort een kerststuk gaan maken. Voor de derde keer zijn wij weer een gruwelijk kreatief geweest. Het is grappig om te zien wat voor verschillende kreaties er ontstaan.
 
's Middags had ik samen met Ries en de kids het tuincentrum al bezocht om leuke dingetjes te scoren voor dit kerststuk. Het tuincentrum was veranderd in een kerstparadijs, echt prachtig om te zien. Bij binnenkomst ging Lotte direct in een karretje met autootje eronder zitten, zo crossten we door het tuincentrum heen.
 
Ik legde ondertussen een paar dingetjes in mijn mandje. Echt niet veel, gewoon wat grappige dingen, een kaars, een mooie vlinder enzo... Toen ik bij de kassa kwam moest ik..  ruim 28 euro afrekenen... Ries riep heel bijdehand dat de kerststukjes in het tuincentrum een stuk goedkoper zijn...
 
X Marijke
Visagie
Smokey EyeMijn vaste fans weten dat ik een cursus visagie aan het doen ben. Vandaag hadden we de laatste les. De afgelopen 6 weken zijn voorbij gevlogen... Vandaag mochten we met zijn allen iets behandeld zien wat we nog graag een keertje wilden doen. We kozen unaniem voor 'smokey eyes' Ik heb een plaatje opgezocht om het duidelijk te maken.
 
Mijn model heb ik de versie in het groen gegeven en... ik kreeg een compliment van de cursusleider, dat is toch leuk! Ik heb het een heel erg leuke en leerzame cursus gevonden, ik vind het erg jammer dat het alweer voorbij is. Stiekem smaakt het naar meer, wie weet dat ik hier ooit nog eens een vervolg op ga doen.
Een echt certificaat!

 
Aan het eind van de les kregen we een heus certificaat, een bewijs van goed gedrag ;o)
 
Nu ik dit op een goede manier geleerd heb kan ik samen met Ries een echt team gaan vormen. Nu kan ik de modellen mooi opmaken zodat Ries ze op de gevoelige plaat vast kan leggen. Vorige week heb ik al het één en ander aan make up aangeschaft, zonder make up iemand opmaken gaat niet lukken hè!
 
Ries zat echter net voor de computer en bezocht het modellen/fotografie forum waar hij regelmatig te vinden is. Van daaruit kreeg kontakt met een model die graag foto's inclusief uhm.... visagie wil. De definitieve afspraak moet nog gemaakt worden, maar als het goed is komt ze morgenochtend... En een andere mooie meid komt maandagavond...
 
Ontzettend leuk, maar eigenlijk ook best wel een klein beetje eng... Duimen jullie voor me? Als het model het prima vind, dan zal ik het resultaat hier plaatsen...
 
X Marijke
De kerstboom...

Het moest er dit jaar ook maar van komen... De kerstboom is weer van zolder gehaald...
 
Hij ruikt heerlijk muf, ik moet maar weer eens zo'n spuitbus met dennengeur gaan kopen...
 
Maar eerst wil ik dat verlengsnoer vinden... Gisteren had ik het nog..
 
Als het klaar is, dan is het best leuk en gezellig. Maar alleen die lampjes.. ik vind het een gedoe.. Ik ben dan ook zo'n mienmeut dat alle lampjes perfect moeten zitten.
 
Het komt best goed, ik ga eerst Luuk uit school halen, dan ga ik verder ruzie maken met die boom...


X Marijke
 Smakken...
Als ik ergens een gruwelijke hekel aan heb, dan is het aan smakken. Ik kan er gewoon niet tegen, ik gruwel ervan. Bij iedere maaltijd moet ik echter een jongetje van een jaar of 7 waarschuwen... Iedere keer als hij iets eet smakt hij... En als het erg lekker is, dan smakt hij nog harder... Om gek van te worden!
 
Niets helpt... het 100 keer zeggen, een draai om zijn oren, boos worden... de volgende keer smakt hij gewoon weer...
 
Hebben jullie tips?
 
X Marijke
"Als alle lichten zijn gedoofd
Ben ik alleen met mijn gedachten"