Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Serieus geld!
Stuur een vrouw naar een groot winkelcentrum om een boodschap te halen, dan kan je er vergif op innemen dat ze het niet bij die ene winkel laat en dat ze thuis komt met een paar nieuwe, oh zo leuke laarsjes.

Helemaal blij was ik met ze! Liefde op het eerste gezicht! Ze zaten als gegoten, ze stonden gewoon op mij te wachten. Zo klaar als een klontje!

Ik betaalde de parkeermeter en reed naar huis. Er lag wat post op de mat. Ruimde de boodschappen op en opende de post. Ik kreeg een halve hartverknettering... Onlangs zijn we van energieleverancier overgestapt en van de 'oude' kregen we de afrekening. Onder de streep stond een kleine 650 euro te betalen. Dat is serieus geld!

Direct had ik spijt van mijn laarsjes. Ook al zijn ze erg leuk, eigenlijk wel overbodig, want ik heb best schoenen om aan mijn maat 37 te trekken. Och wat baalde ik, zo zonde geld... Net als die bekeuring van een dag eerder...

Ries kwam thuis, ik gaf hem zijn gevraagde boodschap waar hij blij mee was en ik liet hem de afrekening zien. Ook zijn bloeddruk veranderde drastisch.. Liep naar de meterkast en bestudeerde de rekening en kwam tot de conclusie dat er iets niet klopte.

Om een lang verhaal kort te maken... Ik heb de verkeerde meterstand doorgegeven. Zeg nou zelf, water of gas... Er zit in beide woorden een A...:$  Na wat telefonisch overleg gaat de boel hersteld worden. Pfiew!

Wat zijn ze leuk hè, mijn nieuwe laarsjes!

"Je bedriegt me
Ik zie het in je ogen"