Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Nieuwe layout!
Nieuwe foto's hebben mijn geinspireerd tot een nieuwe layout van mijn logje! Het is weer even helemaal anders en ik vind 'm geloof ik wel leuk!! Jij ook?Beat de Mol
Heb je vanavond de eerste aflevering van Beat de Mol gezien? Het is een nieuw programma van Johnny de Mol op Veronica. Ik was al fan van Johnny, Waar is de Mol volgde ik, maar ook dit programma vind ik erg leuk!

Vorige week maandag kwam ik thuis van mijn werk, nam mijn mail door. Daar las ik een mailtje van Talpa met de vraag of ik de dag erna een opname van Beat de Mol wilde bijwonen. Snel belde ik Helga, ze regelde oppas en niet veel later kreeg ik een bevestiging, er stond weer een uitje gepland.

We spraken af bij de carpoolplaats in De Meern om samen naar Baarn te rijden waar de opnames plaats zouden vinden. Het is een nieuw programma, vandaar dat ik niet wist wat ons te wachten stond. In de mail stond wel een uitleg, welke ik hier zal plakken:

In Beat De Mol is Johnny?s tegenstander iedere aflevering weer een andere bekende Nederlander. Maar de twee nemen het niet rechtstreeks tegen elkaar op. De opdracht van Johnny en zijn BN?er-rivaal is om ?gewone? mensen te vinden die het in de verrassende en verbazende studio-opdrachten tegen elkaar opnemen. Nu de eerste opnamen achter de rug zijn, is inmiddels heel erg duidelijk dat Johnny en zijn tegenstanders tot het absolute uiterste gaan om te winnen. Stuk voor stuk storten ze zich in de grootste avonturen en dat heeft hilarische, doldwaze en soms zelfs pijnlijke consequenties tot gevolg.

De uiteindelijke strijd tussen de gevonden talenten wordt gestreden in de studio. Alleen wordt ook dan pas duidelijk hoe de gevonden personen hun ?talent? moeten gebruiken en dat is soms heel anders dan gedacht. Wie hebben ze gevonden en wat moeten hun kandidaten uiteindelijk doen? Ook moeten Johnny en zijn tegenspeler zelf een opdracht vervullen en hebben ze de mogelijkheid om 1 keer hun eigen netwerk in te zetten om zo zeker mogelijk te zijn van de overwinning.


We kwamen aan bij de studio in Baarn waar we ons meldden. We werden zoals bij eerdere tv programma's toegesproken door Jacco die weer dezefde flauwe grapjes maakte, haha! Groep voor groep mochten we naar binnen, het 'normale' publiek als laatste, wij dus.

We vonden een plekje halverwege de tribune tot er een gastvrouw naar ons toe kwam lopen en ons vroeg of we samen waren. Toen we dat bevestigde vroeg ze of wij dan wilden ruilen met een stel die vooraan zaten ivm de doelgroep. Ik vroeg haar meteen of wij dan juist wel of niet de doeldgroep waren. Dat waren we! En toen we de gasten op rij één zagen, snapten we direct waarom. Een oudere man met drie plukken haar die recht overeind stonden, geiten wollen sokken er onder. Gelukkig maakten zij er geen probleem van en zo zaten wij ineens vooraan.

Al snel begon het programma en ik kan je vertellen dat we vreselijk gelachen hebben. Iedere week heeft Johnny een andere tegenstander, bij ons was dat Rick Brandsteder. Een leuke gozer die het heel goed deed. Zo werd het winnende vak bij iedere ronde getracteerd op een biertje of een bitterbal. Gelukkig stond er ook cola tussen, anders was ik dronken naar huis gegaan, haha!

Kortom: we hebben een superleuke avond gehad! Doordat we op de hoek, vooraan zaten, vrees ik dat we met enige regelmaat op televisie te zien zijn. Vanavond was de eerste uitzending, wij woonden de zesde bij. Dus als mijn theorie klopt, zijn we op dinsdagavond 14 december om 20.30 uur op de buis!

Tot die tijd zit ik op dinsdagavond voor de buis! Jij ook?


Fanclubdag 2010
Om 8 uur 's morgens mochten we ons gisteren al melden in het Hart van Holland, een prachtig complex in Nijkerk. Hiervoor had ik mijn wekker om 6 uur gezet. Dat is potverdorie nog vroeger dan als ik naar mijn werk ga, haha!

Maar... ik had 'm dan wel gezet, maar niet helemaal goed, want om 6 uur gebeurde helemaal niets in huize Meijer. Ik schrok dan ook om 5 voor half 7 wakker. Normaal gesproken ben ik niet zo goed in opstaan, gisteren stond ik in no time naast mijn bed.Om 7 uur zat ik in mijn autootje en reed vlekkeloos naar Nijkerk. Geen hond op de weg, dus niemand die in de weg reed, haha! Onderweg had ik Radio 538 op staan waar de dj vroeg wat we al zo vroeg deden. Ik kon het niet laten, dus smste waar ik naar toe ging. Grappig, want even later hoorde ik mijn exacte tekst op de radio. Was alleen vergeten mijn naam erbij te zetten.

Stipt op tijd liep ik naar binnen waar ik al de nodige vrijwilligers zag lopen. Er werd gekust en geknuffeld. De koffie en thee stond klaar, dus ik pakte snel een kop thee. Half dronk ik 'm leeg, we moesten al aan de slag. Twee vrachtwagentjes stonden vol geladen en die moesten leeg. Ook hier gold weer: vele handen maken licht werk en zo konden we de merchendisekraam Wit Licht in gaan richten. We zijn: Isabel, zus Nathalie en Sonja. Met zijn vieren gingen we die klus klaren.

Maar ja, dan zie je twee kraampjes en een héleboel dozen. Zie daar maar eens wijs uit te worden. We zagen even het bos niet meer door al die bomen, maar uiteraard is het goed gekomen. Om kwart voor 10 liep ik naar de ingang, samen met Juul mocht ik iedereen zo'n mooi muntje geven waarmee ze met Marco op de foto mochten. Direct al leuke, blije, enthousiaste reacties, daar worden we vrolijk van!Toen het wat rustiger bij de ingang werd, baande ik een weg door die lange rij mensen die al op die foto stonden te wachten. Terug naar 'onze' kraam. Al snel werd het druk, erg druk. We verkochten erg veel vesten, longsleeves, keycords, petjes en meer. Super om voor die prijzen lekker te verkopen. Mensen blij dat ze een leuk artikel hebben gescoord voor weinig, wij blij dat we het kwijt zijn, haha!

Toen het programma in de zaal begon werd het bij ons wat rustiger. In het draaiboek stond dat als wij ook met Marco op de foto wilden, we ons mochten melden bij de uitgang, dan mochten we even voorpiepen. Van te voren had ik bedacht dat ik genoeg leuke foto's had, maar toen ik al die mooie geprinte foto's voorbij zag komen was ik om. Hihi, niet veel voor nodig hoor.

Dus ik meldde me ook, greep Marco even lekker vast, even lachen naar de camera, klik, Marco fluisterde: "wat ruik je lekker" en bekrachtigde de woorden met een tikje op mijn rechter bil. Ik liep helemaal scheef, maar een leuke foto is het resultaat!

Later die middag, terwijl ik weer achter mijn kraampje stond, zag ik Marco ineens voorbij lopen. Zonder beveiliging liep hij zomaar in het wild langs. Hij kwam naast me staan en vroeg hoe het ging. Nou ja, prima en hop... ineens liep ik weer recht na een tik op mijn linker bil.... Hihi! Niet iedere man mag dat, Marco wel hoor!Het is heerlijk om al die blije mensen te zien, een geintje te maken met de mensen die iets bij je komen kopen, bekenden spreken, maar wat ik gisteren nog het fijnste vond was het relaxte sfeertje wat er hing. Iedereen komt voor hetzelfde doel, genieten van alles rond om Marco. Super!!

Om 17 uur ruimden we de boel weer op. We hadden leuk verkocht, maar er was ook nog genoeg over wat weer die vrachtwagen in moest. We hebben dus weer aardig lopen sjouwen. Op een gegeven moment zijn we naar de kinderhoek gelopen waar ons nog een meet and greet met Marco stond te wachten.

Lovende woorden werden gesproken, cadeau's uitgedeeld en jawel.. Marco had nog niet genoeg van op de foto gaan, hij plakte er nog zo'n 63 plaatjes aan vast. Om half 8 zat ik weer in mijn vierwielertje om weer naar huis te gaan. Het was een enorm lange dag waarin hard gewerkt is, maar wat was het weer leuk!

Leuk.... understatement of the year!!!

Grote complimenten naar Nathalie en haar team!! Maar ook naar alle collega vrijwilligers, de samenwerking verliep weer uitermate soepel en prettig!! We moeten weer een jaar wachten, maar ik verheug me er nu al op!!PS Ik heb nog geen verdere foto's, maar deze verdient het toch wel om vaker geplaatst te worden? Hihi!


"Want zomaar weten mijn ogen
Dat het een wonder is wat ze zien"