Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Mijn zusje
Niet alleen Isabel had haar zus Nathalie mee. Ook Nienke en Maayke, Marlies en Karin waren gezusterlijk naar de fanclubdag gekomen. En ongetwijfeld waren er nog véél meer zusjes te vinden....

Ook ik had mijn zusje mee!!!Geintje!!! Lang leve photoshop, haha!!

Foto fanclubdag 2008

Ook ik kan natuurlijk niet achterblijven... Hoewel ik persoonlijk niet vind dat het de mooiste foto van Marco en mij is... Het ligt zeker niet aan Marco, hij staat er prachtig op, maar ik zie aan mezelf dat ik nogal gespannen ben, niet lekker in mijn vel zit.Helga mocht met me mee en ook met haar mocht ik samen met Marco op de foto...Het is een herinnering aan een mooie dag en daar ben ik uiteraard erg blij mee!

Nieuwe layout!
Na een jaar dezelfde layout gehad te hebben, werd het de hoogste tijd om iets nieuws in elkaar te zetten....Issutwa?

Ga je mee naar Wit Licht?
  • Lijkt het je leuk om met heel veel Borsatowebloggers in een bioscoop te zitten?
  • Is Utrecht makkelijk voor je te bereiken?
  • Heb je geen afspraken staan op 14 december?


Kan je de bovenstaande vragen allen met ja beantwoorden, surf dan snel naar de log van Sonja, want dan kan je je agenda snel vullen met de volgende woorden:

"Wit Licht in Utrecht kijken!"

Het zou toch super zijn als we die hele bioscoop kunnen vullen met alleen maar loggers? Ik ga er zeker zijn, jij ook?


Ieder nadeel heeft zijn voordeel…
Uiteraard baal ik vreselijk en duurt het me allemaal veel te lang. Ik bedoel? hoelang loop ik nu al thuis omdat ik overspannen zou zijn? Toch alweer bijna drie weken? dat is toch veel te lang!

Als ik dan hoor dat ze me bij de HEMA missen? Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook omdat die decembermaand akelig dichtbij komt en het gewoon druk is, dan voel ik me? niet schuldig, want ik had het ook liever anders gezien, maar blij word ik er niet van.

Het zelfde geldt voor de fanclub. Een week voor de fanclubdag word ik neergehaald. Ik bedoel? een beroerdere timing had ik niet uit kunnen kiezen. Die meiden werken zich een slag in de rondte en ik zit hier maar op de bank. Ook hier wordt mijn humeur niet beter van? Uiteraard ben ik wel héél blij dat Daniëlle ons team komt versterken!!

Maar Marijke zou Marijke niet zijn als ook hier positieve dingen uit te halen zijn. Zo ben ik weer verder gegaan met die sjaal die er toch zeker al ruim een jaar lag te verstoffen. Jaja, deze muts zit te breien, hihi!

Zo heb ik nog nooit zoveel spelletjes met de kids gedaan als lang hiervoor. Het lullige hieraan is wel dat Lotte negen van de tien keer wint? Ze is nog steeds niet beter, dus het is haar gegund.

Ik zit te fröbelen, heb van de week een nieuwe gymtas voor Lotte in elkaar genaaid. Ze is er de koning te rijk mee, ze vind ?m geweldig. Jammer genoeg heeft ze er nog geen gebruik van kunnen maken, maar dat komt snel genoeg.

Ik heb televisieprogramma's ontdekt waar ik het bestaan niet van wist, ik vermaak me wel voor die buis, hihi!

Positieve dingen allemaal, maar toch?. De dag dat ik gewoon weer fris en fruitig ben kan me niet snel genoeg komen. Geduld zeggen ze?

Fan van...
Ries: "Zullen we even een filmpje kijken?"
Luuk: "Jaaaaa, leuk!"
Ries: "Ooooh, die Borsato zit weer in de DVD-speler hoor..."
Lotte: "Ja, nou en, Marco is toevallig wel fan van mama hoor!"

Samen thuis
Een nieuwe week is weer aangebroken, het weekend is weer voorbij. Ik heb me koest gehouden, het enige uitje wat ik zaterdag had was het Sinterklaasfeest op Ries zijn werk. Ieder jaar worden de kinderen onder de 10 jaar verwend door die oude man. Voor Luuk was dit dus de laatste keer.

Luuk en Lotte mochten weer bij Sinterklaas op schoot waarna hun kadootje kregen. Ze mochten het nog niet open maken tot iedereen zijn presentje had. Het was weer leuk, zo ook de kadootjes!

Daarna hadden we eigenlijk nog een verjaardag, maar die hebben we overgeslagen. Na afloop zijn we lekker naar huis gegaan. Beetje keutelen, wat tv gekeken, boekje gelezen.. rustig aan dus.

Zondag heb ik heerlijk uitgeslapen, pas na 11 uur verliet ik mijn warme bed. Ook deze dag had ik weinig in de planning staan. SIR weer eens gekeken, een lekker relaxdagje, alleen 's avonds ben ik samen met Luuk naar een condoleance geweest. De buurman van ons vorige huis is overleden. Altijd weer verdrietig, maar het is fijn om te merken dat het gewaardeerd wordt als je even je neus laat zien. Vooral Luuk werd plat geknuffeld, hihi!

Gisteren klaagde Lot al over buikpijn en hoofdpijn en 's avonds was ze ook wat warm. Toen we haar echter lieten plassen toen wij naar bed gingen had ze 39.6° koorts, dus vandaag zijn we gezellig saampjes thuis.

Rustig aan maar weer...

Bedanketentje in Alkmaar
Weinig woorden van deze kant... Het was weer super!! Ik heb genoten!!Excuses
Tijdens mijn time out toch nog even een paar woorden, want ik wil mijn excuses aanbieden. Ik heb in een vorig logje aangegeven dat ik een burn out zou hebben. Ik was er van overtuigd dat eeb burn out een hipper, moderner woord voor overspannen zijn was...

Dit bleek echter niet zo te zijn. Ik heb dus geen burn out, maar ben overspannen... Ook niet leuk, maar gelukkig minder heftig.

Sorry!

Time out...
"Geluk is mooi als het naar je lacht
Niemand hoeft dat uit te leggen"