Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Mijn FCD was...
Mijn FCD was best heftig..

Het zal jullie wellicht niet ontgaan zijn, maar ik kwakkel al een poosje met mijn gezondheid. De fanclubdag van Marco is voor mij altijd een hoogtepunt van het jaar. Ik kijk daar altijd erg naar uit en heb sinds 2002 geen één editie gemist. Toch was er dit jaar grote twijfel of ik erbij kon zijn.

Uiteindelijk heb ik besloten toch te gaan, maar vooral heel erg goed naar mijn lichaam te luisteren. Ik kan nog wel eens eigenwijs zijn en flink door m'n grenzen heen gaan, maar daar had ik maar één persoon mee; mezelf. Ik ging dus heel verstandig zijn.

De rit naar Hoofddorp ging goed, maar wat was ik blij dat ik er was. Ik stond te trillen op m'n benen en was maar wat blij dat Bianca me het sleutelpasje gaf zodat ik lekker even kon gaan liggen op dat heerlijke kingsize bed. Cindy klopte op onze deur, omdat Bianca met de fanclub zou eten, hadden Cin en ik afgesproken om in het Italiaanse restaurant te gaan eten.

Onze keus op de menukaart was gemaakt tot ik een whatsappje kreeg van mijn vriendin. De artsen hadden besloten de behandeling voor haar man te stoppen. Ze hoopte dat het niet lang meer hoefde te duren voor hem, dat hij niet meer hoefde te vechten...

Ik wist uiteraard dat het niet goed ging, maar dit bericht kwam aan..

De pasta met gamba's werd voor m'n neus gezet, maar ik kon amper een hap door m'n keel krijgen. M'n bord lag nog voor drie kwart vol toen de serveerster geschokt vroeg of het niet lekker was. Ik kon haar gerust stellen.

Cindy en ik liepen naar de Borsato Bingo, haalden onze kaarten op en vonden een mooi plekje aan tafel bij lieve meiden. Marco liep door de zaal en ik had al snel een kus te pakken. Heerlijk!De bingo begon. De nummers volgen elkaar in een rap tempo op. Daar zat ik tussen 300 man. Dit trok ik niet... De tranen liepen over m'n wangen... Ik gaf mijn bingokaarten aan Cindy. Bezorgde blikken om me heen, ze wilden met me mee lopen naar de hotelkamer, maar dat wilde ik niet. Laat hun maar lekker bingoën. Gelukkig regende het buiten...

Ik lag heerlijk op bed, tv aangezet. De whatsappjes volgden elkaar op. Niels won een Ipad Mini, hoe cool!! Kelly won het artikel 'Zomaar een fan' in het nieuwe fanclubblad Tifosi. Dat past Kelly super! En toen het appje dat ook ik gewonnen had. Een prachtige foto in een lijst, hoe gaaf is dat!! Zo was ik er toch bij.

Jammer dat ik het fotomomentje met Marco gemist heb. Tuurlijk heb ik foto's te over, maar ik vind dat toch altijd een mooie herinnering, dus toch jammer.

Aan het eind van de avond belde Hellen. Ze vroeg of ik al in bed lag en of ik nog even naar de lobby wilde om gezellig iets te drinken. Dat vond ik een goed idee! Ik kleedde me snel weer aan, en dronk een colaatje light met de meiden die er waren.

We hebben nog een poosje liggen kletsen voordat we in slaap vielen. Dat was van korte duur, want om half 7 ging Bianca's alarm al af. Oef, dat was vroeg! Ik bleef lekker liggen. Om half 10 had ik met Hellen afgesproken te gaan ontbijten, dus tijd zat. Ik wilde nog even slapen eigenlijk, maar dat ging niet meer lukken.

Om even voor 8 uur kreeg ik een whatsappje. De man van mijn dierbare vriendin is overleden. Poeh. Heftig, heel heftig. Wat een emoties.

Mike en TessaIk besloot lekker in bad te gaan en kleedde me op het gemak aan. Om 9 uur was ik klaar. Hellen ook, dus ik liep naar de ontbijtzaal waar we heerlijk gegeten hebben. Het was tijd om naar de Fanclubdag te gaan. Hellen had een meet and greet met Marco omdat ze een poosje terug met een workshop canvas maken mee had gedaan, dus ik wachtte op haar.

Om 12 uur begon de fanclubdag. Het applaus voor Bianca was indrukwekkend. Ik klapte niet alleen voor haar, maar zeker ook voor Robert. Kleine wensen werden vervuld. Zo gaaf dat Frederique Marco mocht gaan fotograferen. Ik ben benieuwd naar het resultaat!! Maar toen lieten ze een filmpje op het grote scherm zien.

Ik had heel snel door dat het Mike was die ik hoorde. Hoe gaaf!!! Met de tranen in mijn ogen zag ik het megagave filmpje waar Mike zijn aanstaande schoonvader, Tessa's pa toestemming vroeg om zijn lieve vriendin ten huwelijk te vragen. Ook een andere belangrijke man in Tes haar leven, Marco gaf zijn permissie en jawel, daar kwam Mike de trap af en vroeg zo zijn Tessa ten huwelijk. Zo gruwelijk gaaf!!! Ik stond daar trots te wezen, maar ook ongegeneerd emotioneel. Daar was die dag weinig voor nodig, maar dit was zo cool! Zo trots op hun!!

Voor de tweede maal kocht ik enveloppen bij Bianca, want wat zou het gaaf zijn als ik hiermee mijn entree op de boottrip kon winnen, maar helaas, het geluk was niet aan mijn kant. Nou ja een beetje, ik won wel een bureauonderlegger. Ook leuk!

Ik knuffelde Tessa en Mike nog een keer en aanschouwde hoe ze fijn nog een poosje aan het doorstuiteren waren. Heerlijk! Maar ik voelde wel, dat ik klaar was. Ik had na het ontbijt kunnen regelen dat we de hotelkamer tot 15 uur mochten gebruiken. Het was 14 uur, ik besloot nog even te gaan liggen voordat ik door het heftige weer naar huis kon.

Thuis aangekomen werd ik verrast door Lotte die helemaal zelf een appeltaart had gebakken. Zo lief en ook heel lekker bleek later. Ze had er voor mij extra kaneel in gedaan. Wat een schatje!!

Het was dus een zwaar en heftig weekend, maar ik ben blij dat ik er toch even was. Ik heb veel moeten missen, maar heb wel het één en ander op foto's en filmpjes voorbij zien komen.

Bedankt voor alle lieve woorden, knuffels en lieve mensen om me heen!

Complimenten voor Nathalie en de fanclub. Wat een werk is er verzet! Het zat fantastisch in elkaar!! Er is gefilmd, ik hoop dat we de film snel kunnen zien!

Marco deed het weer fantastisch op het podium. Ik heb hem zien dansen, op de foto zien gaan, koffie zien drinken, wensen in vervulling zien gaan, uit z'n dak zien gaan toen wij de primeur kregen van de single Muziek. Marco, wat ben je toch leuk!!!

Wel of niet...
Ik ben een positief ingesteld mens, maar vandaag zie ik 'm ff niet...

Al ruim drie weken zit ik ziek thuis en daar heb ik ondertussen flink de balen van. Ik ben het zo vreselijk spuugzat, dan kan ik je niet uitleggen. Drie maal heb ik mijn huisarts bezocht. De laatste keer is mijn bloed onderzocht en omdat daar niets uitkwam ben ik doorgestuurd naar de neuroloog.

Gisteren had ik daar mijn afspraak. Ze bekeek mijn geschiedenis, hoorde aan waar ik allemaal last van heb en onderzocht me.

Het begon allemaal met duizeligheid en daarbij misselijkheid. Ik ben nog steeds wel wiebelig, sta niet stevig in mijn schoenen. Hier kwam een hele vervelende hoofdpijn die met vlagen komt en gaat bij, vergeetachtigheid, slecht uit m'n woorden komen en vermoeidheid.

Ik maak me zorgen en gelukkig nam de neuroloog me serieus. In 2003 is er op mijn rug een moedervlek waar ik last van had verwijderd en die bleek niet goed te zijn. Eerlijk gezegd had ik daar niet meer aan gedacht, maar de neuroloog vond het reden genoeg om alles uit te sluiten. Ik mag een MRI gaan maken. We liepen naar de balie om een afspraak te maken. Op het formulier stond < 4 wkn, maar er kon nog geen afspraak gemaakt worden.

"U wordt gebeld mevrouw of anders krijgt u een brief met daarop de afspraak..."

En nu wacht ik dus af en daar hou ik niet van! Ondertussen voel ik me belabberd. Overuren in een hersenpan is niet goed voor mijn nachtrust en ook voedt het prima mijn hoofdpijn.

Ondertussen komt 'mijn' weekend waar ik het hele jaar naar uitkijk er drastisch snel aan. Aankomende zaterdag is het de bedoeling dat ik met veel lieve vriendinnen naar het Borsatoweekend ga. Zaterdagavond is de BorsatoBingo en zondag de fanclubdag..

De tranen lopen over mijn wangen als ik bedenk dat er een aanzienlijke kans is dat ik dit moet gaan missen...

Dankzij Nelleke mag ik volgende week woensdag de MRI al in! Zo blij mee!! Onwijs bedankt lieve Nelleke!!!Zomaar een vraag
Een korte vraag met hopelijk veel en uitgebreide antwoorden...

Wat houdt vriendschap voor jou in?"Ik mis je warmte niet
Je lippen niet, je liefde niet"