Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Oh jee...
Timing is geloof ik niet echt mijn sterkste eigenschap. Gisteren ben ik met lijnen begonnen en mijn agenda sluit daar niet echt op aan. Zo lunchte ik gisteren met Hellen en Kyra in een restaurant in Almere. Een carpaccio salade kon geen kwaad vond ik.

Dit weekend gaat het lastig worden vrees ik. Mijn eerste agendapunt van zaterdag is een bezoek aan de kapper, dat koekje bij de thee laat ik wel liggen, geen probleem. Maar dan heb ik met Marianne afgesproken om samen in Gouda te gaan lunchen en 's avonds eet ik samen met Luuk bij de Griek in Scheveningen.

Dan zijn mijn uitstapjes nog niet over voor het weekend, want zondag heb ik met Kelly, Tessa en Annemarie afgesproken. Je raadt het al, we gaan lekker lunchen met zijn viertjes...

Ooooh jee, als dat maar goed gaat komen, hihi!

Doe je mee?
Trek ik mijn leukste kleding aan, wijst mijn haar de juiste kant op en zit mijn make up waar het de bedoeling was, dan kijk ik in de spiegel en denk ik: "Nou, daar staat best een lekker wijf!"

Zit ik 's avonds voor het slapen gaan ontkleed op de rand van mijn bed en ik kijk naar beneden, dan is er van die gedachte ineens weinig meer over.

Kortom, ik hoop dat de knop weer om is en dat ik nu écht eens een kilo of 10 kwijt kan gaan raken. Slank de kerst in, zou dat niet gaaf zijn? Ik ga mijn best weer doen!

Doe je mee?Stoer!
Gisteren kwam Luuk thuis van school. Ik vroeg hem hoe zijn dag was, normaal gesproken antwoordt hij daar kort op, gisteren kreeg ik een heel verhaal.

Tijdens de lunch was Luuk met een vriendje in de kantine. Voor de grap gaf hij hem een schopje tegen zijn been aan. J. reageerde stoer, hij voelde er niets van, waarop Luuk nog even door ging. Op een gegeven moment vond J. het toch minder leuk worden en vroeg Luuk om te stoppen, maar hij hoorde dat niet.

J. werd boos en gaf de broodtrommel van Luuk een zwieper waardoor die ene boterham die er nog in zat zo de kantine doorvloog. Een leerling die bij de landing zat, vond het grappig om daar zijn voet nog even op te zetten en zo lag daar een platgestampte boterham. Een meisje die daar ook in de buurt zat zei tegen Luuk dat hij dat toch echt even op moest ruimen.

Luuk was stellig, dat ging hij niet doen, want hij had die boterham geen vliegles gegeven en had er al helemaal niet op gestampt. Dat meisje liep naar de concierge, hij kwam erbij. Luuk bleef bij zijn verhaal en J. werd op het matje geroepen. J. moest het opruimen en kreeg er straf bij. Morgen, inmiddels vandaag moest hij twee uur papier gaan prikken.

Na de lessen moest hij een afspraak maken om dit klusje te gaan klaren. Luuk ging met hem mee en aarzelde geen moment. Hij verdiende ook straf, hij was degene die ervoor zorgde dat J. boos werd en was dus naar zijn idee net zo schuldig.

Luuk is vandaag dus twee uur later thuis, wat zal het schoon worden daar bij school en ondertussen ben ik retetrots op mijn zoon. Hij pakt maar mooi zijn verantwoordelijkheid. Ik vind het stoer!!

Mijn zoon!!

Oeps..
Gisteren had ik zelfs al kriebels in mijn buik, want vandaag had ik die ene afspraak bij de huisarts. Een gaatje boren bij de tandarts? Het doet me weinig, ik ben altijd vrij relaxt, maar vanmorgen was ik echt nerveus.

Om half 11 mocht ik in me melden zodat mijn dokter mijn spiraal die al vijf jaar in mijn lichaam zit te vervangen voor een nieuwe.

Nu loopt het daar altijd wat uit, zij schijnen zich nooit druk te maken, maar toen er om 10 over half 11 iemand anders binnen geroepen werd, krabte ik toch achter mijn oren om daarna mijn agenda te pakken.

Oeps...

9:30 uur Dokter.... stond er bij woensdag 12 oktober geschreven. Dat is uhh.. ruim een uur eerder. Ik pakte mijn jas en tas en liep naar de assistente. Ik bood uiteraard mijn excuses aan en vertelde van mijn stommiteit. De dokter had om half 10 met zijn duimen zitten draaien, want ik had nog een dubbele afspraak ook.

We maakten een nieuwe afspraak, volgende week woensdag om half 11 mag ik weer zenuwachtig zijn, dan proberen we het opnieuw. Maar... Ik vind het een práchtige tijd!! Hihi!!

Handig!
"Mam, er heeft iemand gebeld. Hij zei dat er iets voor je binnen is gekomen."

"Oh oké, wie was dat dan?"

"Geen idee mam.."

"Hmm... wat was er binnengekomen dan?"

"Uhm, dat weet ik niet meer."

"Oké, handig! Dus eigenlijk heb ik helemaal niets aan deze opmerking.."

"Nee, eigenlijk niet hč..."
"Deze mooie nacht
Die gaat niet meer voorbij"