Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Een zusje?
Lotte: "Mam, mag Yara hier komen wonen?"
Ik: "Logeren bedoel je?"
Lotte: "Nee, echt wonen... Ik heb altijd een zusje gewild..."
Ik: *proest*
Ries: "Ah tuurlijk joh, dat zou je moeder leuk vinden..."
Yara: "Ja, maar dan ga ik wel eens naar haar toe hoor!"
Ik: "Maar meiden, een zusje is leuk, maar als Yara hier een jaar woont is ze vast net zo stom als Luuk.."
Lotte en Yara in koor: "Nee hoor!"

Later kreeg ik van Helga haar versie te horen...

Yara: "Mama, mag ik bij Lotte gaan wonen? Van Richard en Marijke mag het..."

Ze vondt het niet eens goed... zo raar...Oproepje *UPDATE*
Vanmorgen stond ik heerlijk onder de douche. Het was niet heerlijk omdat die warme stralen zo prettig over mijn rug gleden. Het was ook niet heerlijk omdat ik er zo lekker schoon van werd, nee het was heerlijk omdat ik lekkere kokos/cacaoshampoo mijn haar liet schuimen.

Van de zomer toen we op vakantie waren in Frankrijk kocht ik in die grote LeClerc supermarkt een fles Garnier Shampoo en conditioner met zoals gezegd kokos en cacao. Helemaal gelukkig was ik er mee, het ruikt zooow lekker!

Maar ja, het nadeel met die flesjes is dat ze op een gegeven moment op raken en zo geschiedde dat ook met mijn flesjes... Maar ik ben niet voor één gat te vangen, ik struinde de drogisterijen hier in de buurt af om te zoeken naar mijn favoriete shampootjes, helaas zonder resultaat, hoewel.. ik kocht een andere shampoo met kokos, maar dit haalt het niet bij die ik had. Daarop besloot ik te mailen naar Garnier, maar hier moet ik nog steeds een antwoord op krijgen... Jammer!

Daarom waag ik er ook maar een logje aan. Ik denk dat deze shampoo niet in Nederland te verkrijgen is, maar wellicht wel bij onze gezellige zuiderburen. Verkopen ze in België soms Garnier Ultra Doux Shampooing Cacao Boter & Kokosolie? En de bijpassende conditioner?

Wil je het me laten weten? Wellicht kunnen we iets voor de fanclubdag afspreken. Dat zou me héél gelukkig maken!!

Mijn duimen draaien!*UPDATE!*

Mijn lieve vriendinnetjes Nathalie en Isabel zijn zo lief geweest om een tas vol shampoo en conditioner vanuit België mee te brengen. Ik ben een blij mens! Dank jullie wel meiden!!!
Herfstvakantie
MarmadukeIn het noordelijke gedeelte van Nederland start morgen de herfstvakantie, wij hebben ?m achter de rug. Het was een lekkere vakantie, maar voor mij wel een vreemde. Met mijn werk heb ik het in mijn contract vast laten leggen dat ik in de schoolvakanties maar tot 13 uur hoef te werken.

Zo reed ik ?s morgens vroeg al weg terwijl de kids nog in hogere sferen waren. Best wel een dingetje vond ik, maar ze hebben het prima gedaan. Toen ik meldde dat ik de donderdag vrij had werd er zelfs een beetje teleurgesteld gereageerd. Niet leuk voor mij, maar wel een goed teken.

Voor de dinsdag had ik beloofd dat we zodra ik thuis kwam van het werk naar het zwembad zouden gaan. Luuk en Lotte hadden beloofd alles spullen bij elkaar te zoeken zodat we direct konden vertrekken. En inderdaad, ze waren er helemaal klaar voor!

Ik had een vooropgezet plan, de eerste duik zou ik met ze mee het water in gaan en daarna dook ik heerlijk mijn boek in. De kids vonden het prima en vermaakten zich opperbest. Wat is het toch lekker als je kids hun diploma?s hebben en je onbezorgd de bladzijdes om kunt slaan. Om 17 uur vond ik het mooi geweest, toen zijn we ons aan gaan kleden. Tja, wat kan je dan beter doen om je schuldgevoel finaal kwijt te zijn? Naar de Mc Donalds natuurlijk!

De woensdagmiddag stond zoals iedere week in het teken van het paardrijden. Altijd weer gezellig.

Donderdag had ik vrijgenomen. We zouden naar de bioscoop gaan, maar twijfelden nog naar welke film we gingen bekijken. De Verschrikkelijke Ikke of Marmaduke. Van beide bekeken we de trailers, ik vroeg advies op twitter, maar daar werd ik ook niet veel wijzer van. Ze waren allebei leuk, zo bleek.

Verschrikkelijke ikkeDe kaartjes voor Marmaduke werden gereserveerd in Pathé De Kuip. De kids vonden het wel erg leuk om eerst even te kijken waar mama nu zo vaak uithangt. Dus gingen we eerst even op mijn werk kijken. Alles werd bekeken, alle collega?s gekeurd, hihi! Ze vonden het leuk om er nu een beeld bij te hebben.

De bioscoop werd bereikt en zo bekeken we de honden in Marmaduke. De hoofdrolspeler was een grote Deense dog, maar zijn vriendinnetje werd vooral door Lotte erg leuk gevonden, dat was namelijk een collie, net zo eentje als Kayleigh. Het was een leuke film!

Vrijdag was weer een lekker rommeldagje om zaterdag een drukke te hebben. Maarliefst 12 vrouwen moesten opgemaakt en gefotografeerd worden. Een hele klus, het was hard werken, maar het waren hele gezellige meiden, daarom verliep het erg soepel en waren de reacties zeer positief. Altijd leuk!

Vandaag stond er ook weer iets in onze agenda geschreven. Over ruim twee weken wordt mijn schoonmoeder 70 en daar moet natuurlijk een cadeau voor komen. De familiefoto die in haar huis hangt is zeker al zo?n 13 jaar oud, misschien nog wel ouder. De hoogste tijd voor een nieuwe versie.

Toen deze geschoten waren zijn we met mijn zwager en schoonzus mee naar huis gegaan om daar op het internet te kijken of de film waar mijn schoonzus met de kids naartoe zouden gaan nog niet uitverkocht was. Dat was niet het geval, dus er werden nog drie plaatsjes bij gereserveerd zodat we met zijn zessen naar Verschrikkelijke Ikke konden gaan.

Ook dit is een ontzettend leuke film, we hebben flink zitten lachen. En zo was zomaar ineens een week vakantie voorbij. Een lekkere week. Voor mij een andere dan normaal, maar het is prima verlopen allemaal. Ik ben trots op mijn koters!!


Boekpresentatie Mathijs Vrieze
Vandaag mocht ik bij de boekpresentatie van Mathijs Vrieze's nieuwe boek aanwezig zijn. Ik ben een bevoorrecht mens. Ook Annemarie was uitgenodigd, jammer genoeg ging ze het niet redden om erbij te zijn. Gistermiddag belde Mathijs me op, hij vond het sneu voor me dat ik daar dan 'alleen' zou zijn, als ik het leuk vond, mocht ik iemand mee brengen. De schat!

Nu ben ik een grote meid en kan ik me daar best wel vermaken, maar samen is toch even gezelliger. Nu zat ik toevallig met Bianca Heemskerk op MSN te kletsen en had ik haar niet veel later uitgenodigd om met me mee te gaan.

Vandaag tegen 12 uur pikte ik haar op bij het treinstation van Gouda. Al snel waren we in Hierden... Waar? In Hierden! Een plaatsje vlakbij Harderwijk waar de Zwaluwhoeve is, de plaats waar de boekpresentatie gehouden werd.

De parkeerplaats was al aardig vol. Een meneer strak in het pak vroeg me of ik voor de sauna kwam. Nee, zeker niet, wij kwamen voor Mathijs. Nou, dan haalde hij zo'n mooi paaltje met zo'n rood touw voor me opzij, er was nog precies één plekje over voor mijn autootje.

We stapten uit en zagen Frank Wisse aankomen. Waar hij zijn grote auto geparkeerd heeft weet ik niet, haha, rot voor 'm! We liepen over de rode loper naar binnen waar twee identiek geklede dames ons welkom heetten. Ons jassen werden opgehangen en zo mochten we naar boven waar het feest was.

Niels gaf ons drie dikke zoenen en liet merken hoe leuk hij het vond dat wij er waren. Mathijs was even door Joop van Tellingen in beslag genomen. Joop bracht 'm keurig terug naar ons en zo kon ik hem mijn cadeautje geven.

Een drankje en heerlijke hapjes kwamen voorbij, we kwamen niets tekort. We stonden even met Job van Qball te praten toen Niels om stilte vroeg, het moment was daar! Manon Thomas reikte met veel humor het eerste exemplaar aan Mathijs uit. Ondertussen hadden we allemaal een glas bubbels gekregen, want daar moest natuurlijk op geproost en vooral gedronken worden!

Er werden mensen bedankt door Mathijs en daarna werden de boeken uitgedeeld aan alle aanwezigen. Lucky us! Op ons gemak hebben we het doorgebladerd en ik kan niet anders zeggen dat het er práchtig uitziet. Tevens werden we nog verwend met een kruidenmolen naar keuze.

We deden ons nog tegoed aan een lekker drankje en de nodige hapjes om daarna toch weer naar huis te gaan. Maar uiteraard niet voordat we afscheid hadden genomen van Mathijs en Niels.

Het was een heerlijke middag in alle opzichten! Dankjewel!!


Uitzending Echt Waar!?
Zo'n week of twee terug zijn Helga en ik naar opnames van Echt Waar!? geweest. We hebben een enorm leuke middag gehad waar we vreselijk hebben gelachen. Gisteravond werd het uitgezonden en dan is het toch spannend of je in beeld komt.

Uiteraard wist ik waar we zaten en had ons al snel gespot. Als je dat niet wist, dan zag je het niet. Ik schat zo in dat ik morgen geen handtekeningen uit hoef te delen als ik de straat op ga, haha!

Helga darentegen..... Voor de uitzending moesten we zoals gebruikelijk wat applausjes opnemen en dit keer ook verbaasde blikken. Waarvoor het nodig was vertelden ze niet. Onze beste acteerprestaties werden boven geroepen en zoals je gisteravond had kunnen zien, was Helga daar verdomd goed in, hihi!

Ik heb net wat printscreentjes gemaakt voor degene die het gemist hebben. Kijk en huiver...Is het geen natuurtalent?

PS Aanstaande vrijdag zou je ons wederom op tv kunnen zien, maar dan bij Topchef wat op RTL5 om 19.00 uur uitgezonden wordt...

*Poink*
?Lot, in mei treedt Marco weer op in het Gelredome!
?Oh? *zucht* dan moet ik zeker weer logeren?
?Uh? nee, eigenlijk wilde ik je iets vragen?
?Wat dan?
?Lijkt het je niet leuk om met me mee te gaan?
?Ik? naar een concert van Marco???
?Ja, lijkt dat je leuk?
?JAAAAAAAAAAA!!!! Dat lijkt me heel gaaf!!
?Zal ik dan nog iets leuks vertellen?
?Ja?
?Dan gaan Bianca en Ilse met ons mee?
?Echt? Waaaahhhhh? dat is gaafffff!!!

We stuiteren hier vrolijk verder? haha!


Foto © Jan Vens
"Geslaagd in het leven, beroemd en aanbeden
Zo stralend en warm als de zon"