Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Wakker liggen...
© Charles BatenburgIk heb ze lief hoor, echt waar! Ik hou met heel mijn ziel van mijn twee bloedjes, maar soms... kan je wel eens van ze wakker liggen. Zo ook afgelopen nacht. Om 3 uur was ik klaarwakker en lag maar te denken en te denken.. tja, dan val je ook niet meer in slaap. Dus ik ben er maar uitgegaan.

Ik ging wat logjes langs, stuurde een mail en ben toen rond half 5 maar weer naar bed gegaan. Gelukkig kon ik toen de slaap wel vatten, de wekker ging weer verrot snel, haha!

Alleen Luuk moet naar school vandaag, Lotte heeft een dagje vrij. Er staat nog genoeg op het programma voor mij, dus een relax ochtendje gaat het niet worden. Ik moet vooral mijn tas inpakken, want straks om 13 uur word ik opgehaald door mijn schoonzus. Straks ga ik een weekendje naar Landal samen met mijn schoonmoeder en vier schoonzussen.

Vorig jaar hebben ze dit voor de eerste keer gedaan, maar toen kon ik niet mee. Uitgerekend in het weekend van de fanclubdag maakten ze dit uitje, ik kon niet mee. Toen ze thuiskwamen riepen ze gelijk: "beurt wat er beurt, maar volgend jaar ga jij mee!"

En dat gaat dus ook gebeuren. Maar goed, daar lag ik niet wakker voor...

Luuk... om hem lag ik wakker... Aanstaande dinsdag heeft hij een spreekbeurt. Dit wist hij al maanden geleden, maar toen leek het allemaal nog zo ver weg. Om een lang verhaal kort te maken... Hij heeft er nog NIETS aan gedaan. Een aantal keer heb ik aangegeven dat hij op zijn minst een onderwerp moest gaan bedenken.

Ook met de juf heb ik er over gehad en zij zegt dat ik 'm maar eens op zijn bek moet laten vallen. Misschien heeft ze gelijk, maar dat krijg ik niet over mijn hart... Er ging niets van hem uit. Lotte heeft onderwerpen aangedragen en ik stelde voor om het over Marco te doen. Alles was stom en vooral niet leuk, maar hij bedacht zelf ook niets... Ik printte het gedeelte op borsato.nl over de spreekbeurten uit en liet het aan hem lezen. Ja, dit was wel makkelijk voor hem dacht hij, zijn spreekbeurt gaat over meneer Borsato!

Vannacht maakte ik een filmpje voor hem, dit mag hij vandaag gaan testen op school. En Luuk vindt het allemaal best... Ik heb aan Ries gevraagd of hij hem dit weekend achter zijn vodden aan wil zitten. Ik wil dat hij zijn best doet... dat verdient Marco toch wel, hihi!

Ik ben er dit weekend dus niet... Ik ben benieuwd hoever hij maandagmiddag is. Ik vrees dat ik dan nog een klusje te klaren heb samen met mijn zoon. Maar eerst ga ik mijn spullen eens inpakken, een fles Bailey's halen, boodschappen doen voor de rest van het gezin die hier in huis overblijft (lees makkelijke gerechtjes). Eigenlijk wil ik mijn haar nog kleuren en ik moet ook nog het nodige voor MB doen en ja... die vloer moet nog gedweild, dus wasmachine gevuld, de afwasmachine geleegd en die vogelkooi moet eigenlijk ook nog schoongemaakt worden....

Wat doe ik hier!! Ik ga aan de slaggg!!!!Crisis!
Crisis... wat een dag! En hij is nog niet eens om!!!

Ik moest van 9 tot 12 werken, geen probleem. Het ochtendritueel speelde zich eerst af, met het nodige getreuzel uiteraard! Ik bracht de kids naar school en ging toen naar de HEMA. Relaxed dronk ik eerst een kop thee tot we aan de bak konden.

Er is net een nieuwe folder uit en op woensdagochtend, als het markt is hier, dan is het altijd drukker. Zo ook deze ochtend... De scanners waar we altijd de artikelen mee scannen hielden er mee op... Alle artikelen moesten dus handmatig in de kassa gezet worden. Ieder artikel heeft een acht-cijferig nummer, je snapt dat dit dus niet opschiet.

Rijen tot achteraan in de winkel.... Ik bleef wel kalm, maar een beetje stressig is het toch wel. Schuldig rende ik om 12 uur de deur uit. Luuk en Lotte kwamen uit school, dus ik stap de auto in, staat er een vrachtwagen te lossen. "Bent u bijna klaar?" vroeg ik, waarop hij reageerde: "Het gaat nog wel eventjes duren mevrouwtje..."

Ik heb school maar even gebeld met de mededeling dat ik in de file stond... Ze moesten lachen, haha!

Om 14 uur moeten Luuk en Lotte bij de kapper zijn, om 15 uur moeten we naar Gouda, dan mag Luuk zich weer melden bij de Sociale Vaardigheden cursus die tot 17 uur duurt. Vanavond.... Ik denk dat ik met mijn voeten op tafel ga hangen op de bank...

Eén woord
Een glas sinas stond klaar, de nodige dropjes lagen erbij, mijn Ipod stond aan, de oortjes in mijn oren. Luuk en Lotte waren lief, ik had geen kind aan ze. Ik had uitzicht op mijn monitor van mijn pc, er stond een lekkere foto op mijn desktop. Ook daar kon ik niet over klagen...

Maar toch... die strijk blijft niet leuk en dan druk ik me nog heel netjes uit. Ik had een berg liggen die je zeker niet mag tutoyeren, ik móest er gewoon aan beginnen, maar..... Ik heb er maar één woord voor....

BLÈGHHH!!!

Zes jaar
Wat is nou zes jaar op een mensenleven? Tenzij je slechts zes jaar bent is het natuurlijk veel, maar in mijn geval valt het wel mee. In de afgelopen zes jaar is er ontzettend veel gebeurt. Niet alleen in mijn leventje, maar ook in die van de mensen om me heen.

Mijn twee kinderen zijn natuurlijk ouder geworden en beginnen op echte mensen te lijken. Ik ben gaan werken bij de HEMA hier in Schoonhoven, ook voor de fanclub maak ik de nodige uren. Mijn visagiewerk is steeds grotere vormen aan gaan nemen.

Zes jaar... Vandaag is het zes jaar gelden dat mijn moeder overleden is. Het blijft toch een beetje gekke dag. Een dag waarbij mijn gedachte regelmatig teruggaan naar die 28e oktober in 2002.

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik mijn moeders dood een plekje heb gegeven. Het is natuurlijk niet zo het geen pijn meer doet, dat ik haar niet meer mis. Maar de scherpe randjes zijn er wel vanaf. Tuurlijk zou ik nog wel eens een gesprekje met haar aan willen gaan, haar heel veel vertellen, maar ik weet wel zeker dat ze met grote regelmaat met mee kijkt en precies weet wat er hier allemaal speelt.

Dat idee vind ik heel erg fijn, maar aan de andere kant hoeft ze ook niet alles te zien hoor, haha!

Zes jaar... Waar blijft de tijd!

Zeg...
Hebben jullie ook al het gevoel dat de middag zo lang duurt? Het is net half 3 geweest, het lijkt véél later... half 4 ofzo... Hihi!!

Jarig!
Lang zal ze leven!
Lang zal ze leven!
Lang zal ze leven in de gloria!
In de gloriaaa!
In de gloriaaa!

HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAA!!!
HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAA!!!
HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAA!!!

Vandaag viert onze hond Kayleigh haar dertiende verjaardag. Het is ondertussen een oude taart geworden, haha! Ze heeft bijna geen tand meer in haar bek, maar huppelt nog vrolijk door.

We zullen haar vandaag maar eens in de watten leggen!PS mijn emailalerts werken niet meer, dus als je een reactie mist, dan komt dat daardoor... Ik hoop dat het snel opgelost wordt!
Kadootje!
Nietsvermoedend kwam ik donderdag thuis. Ik trok mijn jas uit, hing 'm op de kapstok en zag er een briefje uit mijn brievenbus steken. Ik pakte 'm en zag dat het van de postbode kwam, er was een pakketje afgeleverd bij een buurvrouw van een paar huizen verderop voor mij.

"Huh, ik had niets besteld... wat zal dat zijn!" Nieuwsgierig als ik ben liep ik direct de deur uit en belde bij haar aan. De buurvrouw deed open en gaf me het pakketje. Ik herkende het handschrift en dat maakte me zonodig nog meer nieuwsgierig, haha!

Ik scheurde de envelop open, haalde er een brief uit en een ingepakt kadootje. Ik las de brief en werd blij, ik maakte het kado open en... ik begon direct te hyperen. WAUW!!! Dit was gaaf!! Dit was waanzinnig gaaf!!

Voor al onze inzet voor de fanclub hebben we een Ipod Nano 16 gb gekregen.... Aan de achterkant is 'ie gegrafeerd. Marijke Bedankt! Wit Licht 2008 Marco

Ik werd er wel even stil van... Wat een waanzinnig kado zeg! Ik heb direct Itunes gedownload en inmiddels staan alle albums van Marco op mijn nieuwe blauwe speledingetje.

Ik ben er onwijs blij mee!!! Dankjewel Nathalie en Marco!! Jullie zijn lief!!!

Het zou verboden moeten worden!
Vanmiddag mocht ik Luuk weer afleveren bij de Sociale Vaardigheden, steevast trekken Lotte en ik dan het centrum van Gouda in. Je snapt dat die cursus me handen vol geld kost, haha!

Lot en ik hadden vanmiddag dorst dus we trakteerden onszelf op een warme chocolademelk in het restaurant van de HEMA. Ik zat van de slagroom te snoepen terwijl Lotte haar koekje in die bruine drank doopte. Ik hoorde de eerste tonen van Stop De Tijd uit de speakers komen terwijl Lotte gewoon doorkakelde. "Sssstttt!" zei ik tegen Lotte en begon zachtjes mee te zingen, tot mijn genot bruut werd verstoord......

"SPECIALE AANBIEDING VIER TOMPOUCEN HALEN EN MAAR DRIE BETALEN!!!"

Zeg nou zelf... Belachelijk toch!!!

Mijn laatste
© Erik DegelingVijf keer mocht ik erbij zijn. Vijf keer heb ik genoten! Afgelopen maandag was de laatste keer. Ik had deze keer zitplaatsen en samen met Ine mochten we vanaf de tribune het spektakel nog eens bekijken. Ries was zo lief om eerder uit zijn werk te komen, zodat ik de spits voor kon zijn. Om kwart voor 4 reed ik voor de laatste keer (voorlopig) naar het Gelderse Arnhem.

Sonja was er al, Ine had last van nogal wat files, het lukte haar niet om bijtijds bij het Gelredome te zijn, vandaar dat het plan om het centrum in te gaan niet door kon gaan, maar op het terein van het Gelredome is het ook zeer goed toeven! We gingen lekker wokken!

Het voelde erg raar om na zes uur gewoon nog buiten te staan, haha! Maar het wat toch wel weer relaxed. Sonja zou gold staan, maar ze koos ervoor om gezellig bij ons te blijven, dan maar een keertje niet vooraan. Het smaakte ons prima. We lieten ons op de foto zetten, we bekeken wat VIP's. Zo zagen we skinny Georgina Verbaan en ook Huub Stapel was veel buiten te vinden.

Ik denk dat het kwart voor 8 was toen we besloten om toch maar naar binnen te gaan. We namen afscheid van Son en liepen naar ingang P. Op tribune 121 vonden we perfecte plekken naast Annemarie en haar moeder.

De lichtshow is heel goed te zien vanaf die tribune, je ziet dingen van een heel ander perspectief, maar als ik eerlijk ben, dan sta ik veel liever hoor. Al mag ik niet klagen over de sfeer die in ons vak hing, maar er gaat niets boven een plekkie aan de catwalk, zo tussen de mensen in, je Marco en zijn bandje aan kan kijken, dat is toch wel the place to be!

Ine en ik denken en zeggen heel vaak precies hetzelfde. "We hebben weer een lijntje!" roepen we dan. Maandag was 'ie er ook weer hoor. Foeterend kwam ze aan in Arnhem, ze was haar fotocamera vergeten. "Ach", riep ik nog, "dan hou je mijn camera toch gewoon vast..." Trots riep ik dat ik zelfs de batterij opgeladen had die middag, maar goed... als je 'm thuis op tafel laat liggen, maakt dat erg lastig foto's, hihi!

Toch hebben we ons prima kon vermaken en voor we het wisten vloog Marco door het stadion heen en was het afgelopen. Gelukkig heeft Marco meerdere malen naar ons gezwaaid en hadden we toch contact. Ja toch Marco?

© Erik DegelingNa afloop liepen we naar de VIP uitgang waar we vele bekenden weer ontmoetten. Het was weer erg gezellig, maar zeer rustig. Ik denk dat wel met zo'n vijftien man er stonden, meer niet. Wel zo relaxed eigenlijk. Met Tessa, Sonja, Ine, Mathijs, Niels, Alie, Ria, Yvonne en nog een aantal hadden we het leuk.

Mensen vragen me wel eens waarom je in vredesnaam vijf keer naar hetzelfde concert toe gaat. Ik begrijp de vraag wel, maar die mensen zijn nog nooit met me meegeweest, haha! Het is gewoon onwijs gezellig en ik ga zeker niet meer alleen voor Marco naar een concert. De mensen, de sfeer, het is gewoon onwijs gezellig!

Gisteravond kon ik helaas niet in Arnhem zijn. Ik moest tot 18 uur werken en 's avonds had ik een afspraak staan. Maar in gedachte was ik er zeker wel hoor! Stiekem baalde ik wel een beetje, maar goed... Het was niet anders!

Het zit erop! De tour is voorbij! Ik neem aan dat ze op dit moment de boel aan het afbreken zijn om het in maart weer op te bouwen in Antwerpen. Voor die tour heb ik nu al twee kaartjes... Wedden dat daar nog meer bijkomt, haha!

Nu gaan we ons opmaken voor de fanclubdag op 16 november! Ook leuk!!!
Nog één keer...
Nog één keer ga ik vanavond genieten! Nog één keer mag ik erbij zijn in Arnhem! Nog één keer mag ik uit mijn dak! Nog één keer kan ik Marco zien vliegen! Nog één keer samen met Ine in het wit! Nog één keer het ritje naar Arnhem! Nog één keer de stress of ik wel op tijd ga zijn! Nog één keer lekker met Sonja en Ine iets in Arnhem eten! Nog één keer maar dan vanaf zitplaatsen! Nog één keer het plezier van Marco en de bandleden zien! Nog één keer al die stralende koppies bekijken! Nog één keer voor de volle 100% genieten!!

Ik heb er zin innn!!!

"Jij begrijpt niet
En dan verlang je toch weer"