Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.†
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Drie maal is scheepsrecht!
Het derde concert zit er al weer op. Afgelopen zaterdag mocht ik in het GOLD vak staan, samen met Ine. Ik was die middag al naar Oss gereden om er een gezellig dagje van te maken. Om 2 uur kwam Hans, de broer van Ine ons ophalen. In een prachtige BMW reden we naar Arnhem, dat is pas luxe!
Tweede keer Symphonica in Rosso
Gisteren mocht ik weer gaan genieten van Marco Borsato in het Gelredome. Maar dat ging niet zomaar, haha! Ik had me opgegeven om te helpen uitdelen voor het concert. Daarna kreeg je een polsbandje waarmee je gratis het concert bij kon wonen.

Ik vroeg Helga of ze zin had om dat ook te doen, daar had ze wel oren naar. Wij gingen gisteren samen op pad. We waren er al op tijd, omdat we beide geen zin hadden om in de files te gaan stressen. De kids waren allebei onder de panne, Luuk ging naar zijn vriend Arjan en Lotte mocht met Frederique mee, zij gingen naar de bioscoop. De kinderen waren net zo enthousiast om op pad te gaan als ik, helemaal goed toch?
Een mooie herinnering...
...aan een wŠŠnzinnige avond...X Marijke
Symphonica in Rosso
(c) www.borsato.nlIk ben een bevoorrecht mens!! Echt!!! Toen ik nog @tje was werd ons beloofd dat we de 22e op uitnodiging van Marco naar Symphonica in Rosso mochten komen, maar ja, zoals jullie wellicht hier gelezen hebben, ben ik ondertussen geen operator meer, had ik dan nog wel recht op dat kaartje? Ja dus, toch wel! Is dat niet super?

Vanmorgen kreeg ik een sms van Tessa met de vraag of ik lekker bijtijds naar Arnhem wilde komen om gezellig met haar de middag door te brengen. Die meid heeft af en toe zulke goede ideetjes, ik ging graag op de uitnodiging in! Even over 3 uur reed ik de parkeerplaats bij het Gelredome op, na een flinke touristische route door Arnhem
Spannende tijden
Mijn lieve vriendinnetje Sabine is zwanger. En dan niet zomaar zwanger, nee er huizen twee exemplaartjes in haar buik. Heel erg bijzonder, maar tegelijkertijd ook heel erg zwaar voor haar.

Al een poosje is ze fulltime thuis omdat werken niet meer te combineren was. Inmiddels is ze bijna 34 weken zwanger. Ze is er nog niet dus, maar afgelopen maandag begonnen toch de weeŽn. Overbodig te vertellen dat dit niet helemaal de bedoeling was.

Snel zijn ze naar het ziekenhuis gegaan en werden weeŽnremmers toegediend. Tot nu toe lijkt dat goed aan te slaan. Gelukkig maar! Het zou mooi zijn als die twee kleintjes nog een paar weken in dat warme huisje blijven zitten. En uiteraard doen ze daar alles voor.

Het is een spannende tijd voor Robert en Sabine. Om zomaar van kindloze mensen te gaan naar ouders van maarliefst twee baby's, dat is niet niets. Maar ik weet zeker dat deze twee koters geen betere ouders uit hadden kunnen kiezen, dat komt helemaal goed!

Mijn duimen draaien!!

X Marijke

*UPDATE* Zojuist had ik Sabine aan de telefoon. Ze wist me te vertellen dat ze weer lekker thuis zijn! Dat is natuurlijk altijd het allerlekkerste. Ons duimen draaien heeft geholpen!!!


Friends onder elkaar
Je kan geen logje openen of het gaat over het War Child concert waar we afgelopen dinsdag met zijn allen van genoten hebben. Niet zo bar orgineel dus om daar nu ook een logje aan te wijden... Toch wil ik nog wel een foto laten zien, die gewoon heel erg leuk is...Voor de camera
Zoals ik in mijn vorige logje schreef, kreeg ik regelmatig het voorstel om ook weer eens voor de camera te kruipen ipv achter de schermen bezig te zijn. In het begin van Ries van fotografeer-carriŤre moest ik met grote regelmaat voor proefkonijn spelen. Zo vaak dat het me eigenlijk een beetje tegen is gaan staan...

Maar gistermiddag heb ik toch een heuse afspraak met Ries staan... Zodra hij thuis was uit zijn werk, zou ik voor hem poseren. Toen hij om 4 uur thuiskwam begon hij al te lachen toen hij zag dat ik mijn make-up aan het doen was. Niet lang daarna zijn we naar onze 'studio' gegaan en hebben we, ik mag wel zeggen, erg mooie plaatjes geschoten. Zo mooi dat ik er heel erg trots op ben! En ze heel graag met jullie wil delen... Klik op lees meer om een kleine selectie te bekijken.Ons modelletje...

Vrijdagavond vroeg Ries aan me of ik zin had om foto's te gaan maken in de studio. Aangezien ik de hele week al gruwelijk mee ben, liet ik dit aanbod even liggen. Ik zei: "Ah joh, je dochter wil vast wel met je mee!" Waarop Lotte me aankeek, haar dingetjes op tafel neerlegde, opstond, naar Ries toe liep en zei: "Ja hoor pap, ik wil wel foto's maken!"
Nog heel even...
Het leek allemaal zo lang te duren, maar intussen duurt het nog maar twee weken voordat Marco met zijn tour Symphonica in Rosso begint. Overbodig te zeggen dat ik daar enorm veel zin in heb.

Ik mag drie keer gaan genieten van zijn concerten, ieder weekend ga ik een keertje. Zo is het lekker verdeeld en kan ik optimaal plezier gaan beleven van alles wat komen gaat.

Dat Marco vooruitstrevend is hebben we al vaker gemerkt en ook nu heeft hij weer iets nieuws bedacht. Het is nu mogelijk om met Marco op MSN te chatten. Uiteraard klets je dan niet echt met Marco, maar met een botje. Neemt niet weg dat het ontzettend leuk is, ik heb me in ieder geval rotgelachen.

Voeg je hem ook toe?

Marco.Borsato@radio538.nl

X Marijke
Even anders...
Ik wilde graag mijn log veranderen... De zomer lijkt aardig voorbij te zijn, dus dat moet je ook in mijn log zien, vond ik.

Nu kon ik wel alleen een nieuwe kop maken en daar de rest op aanpassen, dit keer wilde ik wat anders...

En anders is het... vind ik...

Hoe vind jij het geworden?

x Marijke
"Hoe leeg zo zonder jou
Hier om me heen"