Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Regen en bloemen...
Als Luuk vroeger met autootjes speelde, dan zette hij ze steevast allemaal heel netjes op een rijtje. Er hebben heel wat files in ons huis gestaan. Alles moest netjes geordend. Ik wist niet dat Lotte ook zo in elkaar zat, nooit iets van gemerkt. Totdat ze vanmorgen thuiskwam met dit plakwerk.
 
De juffen hadden bedacht dat er een regenbui geplakt moest worden. De wolk zat al op het papier, de kinderen mochten de druppels eronder plakken. Bij alle andere kinderen was het een wir war van druppels, bij Lotte niet... Alle druppels staan keurig geordend, netjes op een rij...
 
Van wie hebben ze dat toch??
 
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij afgelopen zaterdag iets te vieren hadden. Op de uitnodiging stond een keurig envelopje om aan te duiden dat wij graag geld als cadeau wilden. En enveloppen hebben we gekregen! Zelfs een aantal grapjassen die envelop in envelop deden, haha! Er was ook iemand die een envelop meebracht met daaronder een gigantisch cadeau.
 
Ik rukte het papier er vanaf, ik werd steeds blijer! Want onder dat papier zat een prachtig schilderij. Mijn schoonzus Christel is erg creatief en heeft zelf een prachtig schilderij gemaakt voor ons. Thuis had ze al een soortgelijk schilderij, maar dan in andere kleuren, hangen welke ik erg mooi vind. Dat heb ik niet onder stoelen of banken gestoken en blijkbaar vond Christel het een mooie gelegenheid om ons ook een echte Christel Meijer te geven. Ik ben er echt onwijs blij mee! Deze gaat erg snel een mooi plaatsje krijgen!!
 
X Marijke
Het feest!
Als je mee paar maanden geleden toen we over ons feest begonnen na te denken had verteld dat we een tuinfeest eind oktober konden geven zonder dat het kippenvel op je armen zou staan, dan had ik je waarschijnlijk compleet voor gek verklaard. Het tegendeel hebben we gisteravond bewezen. Een tuinfeest is het geworden, zonder kippenvel, sterker... ik had het warm... maar misschien was dat ook de drank ;o)
 
Ik heb het onwijs gezellig gehad, ik hoop onze gasten ook, de foto's bewijzen het denk ik wel...
12½ jaar getrouwd!

 
29 April 1993... toen zijn wij getrouwd, dat houdt in dat dit vandaag precies 12½ jaar geleden is. Dat vind ik eigenlijk best heel bijzonder... Zo bijzonder dat we dit niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. Daarom geven we vanavond een feest!! En daar heb ik zin innnnn!!!!
 

 
X Marijke
Drie jaar...
Mama en ikIk heb mijn moeder niet verloren
daarvoor gaf zij mij te veel
Wat zij mij zei, dat blijf ik horen
van wat ik ben is zij mijn deel
Ik kom haar overal nog tegen
in wat ik doe en wat ik laat
Zij is en blijft voor mij een zegen
waarvan het spoor steeds verder gaat...
 
 
Vandaag is het 3 jaar geleden dat mijn moeder ons ontvallen is na een ziekbed van bijna 2 jaar. Er staat een prachtige bos rozen op mijn tafel, speciaal voor haar. Ik mis haar nog iedere dag, 3 jaar lijkt erg lang, maar het is als de dag van gisteren...
 
Ik mis je mam!
 
X Marijke
Leen...
Mijn kinderen kijken graag tv, en zeker sinds Nickelodeon er is, moet ik ze nog al eens voor die buis wegtrekken. Liedjes van series zingen ze woord voor woord mee, maar sinds kort ook reclames.

Vooral de reclame van Frisia is favoriet. Kennen jullie hem? Een dame staat onder een ... douche is te veel eer... Dan komt Leen tevoorschijn, knipt in zijn vingers en hopla, een prachtige badkamer is een feit. En dan komt het punt waarop mijn kinderen in beeld komen... Ze roepen dan samen in koor: "Leen, hoe doe je dat toch?!?" Dan ook in exact hetzelfde toontje, ik kan er niets aan doen, maar dan lig ik in een deuk!

Vanmorgen fietste ik snel naar de markt om groente te halen. Ik werd geholpen door een dame. Ik deed mijn bestelling en toen ik nog even stond na te denken of ik niets vergeten was, vroeg zij iets aan haar collega... genaamd Leen...

Ook Lotte hoorde dat en direct kwam er uit die wurm geroepen: "Leen, hoe doe je dat toch?!?" Whahaha, ik kwam niet meer bij!! Leen stond ons alleen maar schaapachtig aan te kijken, hij kent de reclame blijkbaar niet...

X MarijkeFeest!!
Ai ai en we zijn zo blij,
Want Kayleigh die is jarig en dat vieren wij, ai ai!
 
Ons hondje Kayleigh is vandaag jarig en heeft de respectabele leeftijd van 10 jaar bereikt. Lotte en ik hebben net op de markt een heerlijk kluifje voor haar gekocht. Ook eentje voor Houston, want hij is ook een beetje jarig vonden wij.
 
Allemaal blij!! Wij vieren feest! ;o)
 
X Marijke
 
Luuk en Lotte
Ik ben zonder twijfel erg trots op mijn kinderen. Dat zal iedere moeder zijn, maar de mijne... ik vind ze mooi, lief, maar oh zo verschillend. Dat het broer en zus is dat hoef ik er meestal niet bij te vertellen, hun blonde haren verraden dat wel. Vroeger was ik overigens net zo blond.
 
Ik verbaas me er wel eens over hoe verschillend ze toch zijn. Zo is Luuk erg slecht in namen onthouden. Als hij iemand een aantal keer gezien heeft presteert hij het nog om iemand gewoon een andere naam te geven. Lotte darentegen onthoudt dat juist erg goed. Zelfs al er iemand geweest is om foto's te maken weet ze een tijdje later nog hoe zij heette.
 
Lotte heeft krullen en Luuk zijn haar is stijler dan stijl. Luuk is erg sociaal, hij denkt altijd om anderen. Lopen we in de winkel dan hoor ik hem meestal wel roepen: 'aah mam, kijk eens hoe leuk, dat zou Lotte leuk vinden!' Als Lotte vervelend is en ik mopper op haar, dan neemt hij het voor haar op, want ze is toch nog klein enz. enz.  Delen kan Luuk ook makkelijker dan Lotte, maar hij zorgt wel dat hij het beste voor hemzelf overhoudt. Zo was hij van de week helemaal in tranen, want ik gaf ze drinken en bij Lotte zat er een slokje meer in dan bij hem...
 
Toch zijn er ook overeenkomsten. Ze zijn allebei gek op mooie kleding (van wie hebben ze dat toch?). Lotte staat 's morgens vaak voor de kast en roept dan: 'ik wil vandaag een lekker ding zijn, mama!', ook Luuk trekt niet zomaar iets aan, het moet wel naar zijn smaak zijn. Ze zijn allebei best ijdel en gaan graag met me mee naar de stad om nieuwe kleren te kopen.
 
Ze kunnen ook als de beste samen spelen. Vader en moedertje spelen ze heel vaak. Uiteraard kunnen ze ook ruzie maken, maar dat hoort erbij. Vroeger werd er bij ons thuis eigenlijk nooit gezegd dat we van elkaar hielden, ik roep dat regelmatig tegen mijn kids. Ik vind het dan ook mooi om te horen dat ze het ook tegen elkaar zeggen. Dan smelt ik weer een beetje...
 
X Marijke
Sabine in het zonnetje!
Ik was van plan om vandaag iemand in het zonnetje te zetten... Kom ik buiten valt het met bakken uit de lucht... Maar niet getreurd, op het internet kan alles! Dus trek ik me helemaal niets aan van het weer buiten en laat gewoon hier de zon schijnen!
 
En de zon schijnt vandaag voor........ *tromgeroffel*... mijn lieve vriendinnetje Sabine!!
 

 
Die Borsato boft maar...
Triootje ;o)
 
Jullie kennen haar nog niet, dit is mijn tweelingzus...
 
X Marijke
Dé foto's!Nathalie, dankjewel voor het sturen
 
X Marijke
"Ik gaf je al je vleugels terug
Ik ben het zat, ik wil nu ook die van m"