Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Borsato shuffle
Voor mijn vakantie bedacht ik me dat het wel slim zou zijn om mijn Iphone vol te zetten met muziek. Normaal gesproken heb ik eigenlijk altijd de radio aanstaan, maar op vakantie zag ik het al voor me: languit op het strand, oortjes in en genieten van een lekker muziekje, het zonnetje en nou ja, vul maar in.

Als eerste zette ik alle Nederlandstalige albums van Marco op mijn foon. Eerlijk gezegd had ik alleen de laatste twee albums erop staan, Wit Licht en Dromen Durven Delen. Maar zogezegd werd dit aangevuld en daar heb ik nog steeds plezier van.

Hoe heerlijk is het om alle nummers op 'shuffle' te zetten en keer op keer verrast worden. Met blue tooth koppel ik mijn telefoon aan mijn autoradio en zo galmt de muziek door mijn autootje.

Nummers die je eigenlijk al lang niet meer gehoord hebt, strelen ineens mijn oren weer. Zo hoorde ik Zeg Me Wie Je Ziet, wat een pareltje is dat toch om daarna keihard mee te zingen met De Verliezer. Zeven Weken had ik echt al heel lang niet meer gehoord en ook passeerde Geen Toeval waardoor ik direct weer in de Kuip was.

Er is één nummer welke ik skipte. Tijdens een concert vind ik 'm leuk, maar Dromen Zijn Bedrog sla ik toch liever over. Van Dans genoot ik, net als van Engel Van Mijn Hart. Bij de eerste tonen van Nooit Meer Een Morgen was ik direct tien jaar terug in de tijd. Dit nummer werd na afloop van mijn speech bij mijn moeders afscheid gedraaid. Iets om nooit te vergeten.

Zo moet ik altijd aan Bianca denken als ik Waterkant hoor en aan Kelly bij Als Rennen Geen Zin Meer Heeft. Ben ik bij het afscheid van mijn schoonvader bij Het Water en bij Arno bij Doe Wat Je Altijd Deed. Zing ik heerlijk mee met het prachtige De Wens en zie ik Marco de lucht in gaan in het Gelredome bij Als Alle Lichten Zijn Gedoofd.

Ik vind het verrassend dat je liedjes die je best al even niet hebt gehoord, feilloos mee zingt. Zo wist ik de woorden van Denk Aan Mij foutloos op te lepelen. Roze snippertjes dwarrelen om me heen bij Lentesneeuw. Wat is er lekkerder om zingend mee te drummen op je stuur bij Zonder jou? Weinig toch?

Ik laat die albums mooi nog een poosje op mijn Iphone staan! Dus!

"Je volgt je eigen weg
Bent wie je bent"