Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Ibiza!
Een poosje geleden riep mijn baas toen hij zag dat we erg goed gescoord hadden dat als we nog even zo doorgingen we met zijn allen naar Ibiza zouden gaan. Dat idee stond ons wel aan, we knalden nog even door en zo geschiedde.

Op 30 augustus stonden mijn collega, haar vriend, mijn baas, Ries en ik op het vliegveld van Eindhoven om het vliegtuig te pakken naar dat populaire eiland. We vlogen om 19:15 uur. In plaats van Transavia mochten we in een KLM vliegtuig zitten, niets mis mee!Na een voorspoedige vlucht kwamen we op Ibiza aan, we hadden de zon onder zien gaan. We namen een taxi naar het hotel. Daar aangekomen vertelde de medewerker achter de balie dat hij geen plek meer voor ons had. Hallohoo, wij hadden dat hotel geboekt! Na een telefoongesprek en een gesprek met mijn baas, liepen we naar een hotel daarnaast, maar daar kregen we hetzelfde verhaal te horen. De buurman had gelukkig nog wel plaats voor ons en zo gebeurde dat ipv half pension ineens all inclusive kregen. Prima!

We kregen een kamer, Ries en ik hadden er n met zeezicht. Niets mis mee! We mochten nog gebruik maken van een buffet en aten een paar broodjes. Toen we het restaurant verlieten regende het. Ok, dat was niet helemaal de bedoeling, maar we waren allen best moe van de reis, dus zochten we onze kamer op.Na het ontbijt besloten we dat we met zijn allen een rondje gingen lopen. We verkende de buurt en bezochten wat winkeltjes. Bora Bora was volgens mijn baas the place to be, dus later die dag spraken we daar af. Het was best bewolkt, maar op zo?n bedje onder het genot van een kan sangria was het best goed toeven.

Aan het eind van de middag liepen we via het strand terug naar ons hotel waar we ons opfriste voor het diner. Ik ben altijd een beetje huiverig voor dinerbuffetten, maar dat was niet nodig, het was daar prima voor elkaar, we aten heerlijk!Er was entertainment bij het hotel waar we even een kijkje gingen nemen. We dronken daar een lekker drankje, kletsten wat, keken mensen, we vermaakten ons wel.

De volgende dag huurden we een auto en reden het eiland rond. We bezochten wat plaatsjes, tot we in een plaats kwamen waar het heeeeeeel hard geregend had. We wisten niet wat we zagen, het water stonden zo de wegen af, echt bizar!Die avond stonden we op de gastenlijst van Amnesia, naar wat ik begrepen heb de beste club van Ibiza en omstreken. Mijn baas vindt dat fantastisch, mijn collega, de mannen en ik waren er nog nooit geweest. We waren wel nieuwsgierig.

Dronken gingen we er niet worden, elf euro voor een colaatje of biertje vind ik best aan de prijs. Ik ben dol op mensen kijken en geloof me, dat kon je daar meer dan goed.Het was alweer zondag, we hadden niets afgesproken. Het weer was vrijdag en zaterdag niet geweldig, er was veel bewolking, jammer genoeg, maar zondag was het prachtig en maandag beloofde nog beter te worden. Twee stranddagen werden het. Heerlijk! Languit op een ligbed, lekker kleurtje opdoen, af en toen een duik in de zee, een hapje en een drankje bij de hand, wat wenst een mens nog meer?


We lagen ongegeneerd te genieten. Dat moest ook wel, want dinsdagmiddag om 15:45 uur vlogen we alweer naar huis. Het waren superdagen! We hebben erg genoten! Maar wat is het dan ook weer lekker om thuis te komen en de kids in de armen te sluiten. We hadden elkaar heel erg gemist en wat is het dan leuk om ze te verwennen met souvenirs waar ze erg blij mee waren.

Steengrillen ofzo met je werk is leuk, maar dit was toch wel de overtreffende trap. Hopelijk verdienen we zo?n snoepreisje volgend jaar weer. Zou erg leuk zijn!

"Geslaagd in het leven, beroemd en aanbeden
Zo stralend en warm als de zon"