Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Van alles en nog wat
Er was een tijd dat ik dagelijks logjes schreef. Waar ik de inspiratie toen vandaan haalde, vraag het me niet. En laten we het al helemaal niet over de tijd hebben. Zeker nu ik veel werk, heb ik er minder de tijd voor en vaak geen zin in. Ook Twitter is hier schuldig aan, beleef je iets, gooi het meteen op dat medium. Handig en leuk, maar killing voor mijn logje.

Ik beleef echt wel dingen, heus, hihi! Zo ben ik met Martine naar de Blind Auditions van The Voice of Holland geweest, heb ik met Annemarie, Mathijs, Niels, Roy en Selma op een BBQ donut gezeten, ben ik met Helga naar een heus tentfeest geweest, had ik de dag daarna een familie BBQ, zijn Ries, Luuk, Lotte en ik vorige week naar het Remia Strandfeest in Kijkduin geweest (waar we niet binnen kwamen omdat we 16+ moesten zijn).

Zo gaat Lotte alweer voor de vijfde week van dit schooljaar in groep 6 en zit ze sinds een paar weken op streetdance, zit Luuk alweer vier weken in brugklas VMBO-t/HAVO waar hij het enorm naar zijn zin heeft, is hij vandaag op kamp gegaan voor drie dagen, is Houston, onze hond, twee weken geleden maarliefst 13 jaar geworden, is Ries naast zijn 'gewone' baan zijn eigen zaakje in fotografie en webdesign gestart, werk ik weer lekker parttime.

En er staan ook nog wat leuke dingetjes op de agenda. Over een paar weken gaat Lotte bij een andere manege haar paardrijlessen volgen, gaan Helga en ik woensdagavond naar The Battle van The Voice of Holland, breng ik zondag een bezoekje aan Haarlem waar Kelly woont en Tessa en Annemarie ook naartoe komen, staan er nog twee etentjes met lieve meiden op de planning, doet Lotte volgende week mee aan een clubwedstrijd op de manege.

En zo huppelen we vrolijk verder en zijn jullie weer op de hoogte! En hoop ik dat de volgende log iets minder lang op zich laat wachten, maar ik beloof niets... Hihi!

"Ik ben niet bijgelovig, horoscopen doen me niets
Het leven is voor mij een open vraag"