Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Voor Nathalie
Lieve Nathalie,

Ik kan hier heel veel woorden vuil gaan maken, maar ik denk dat je in de jaren dat ik je ken jij wel weet wie of wat je voor mij bent. Je hebt de afgelopen week net als Marco het heel erg zwaar gehad, maar je hebt je hoofd niet laten hangen. Je bent een vrouw om trots op te zijn en dat zijn wij uiteraard met zijn allen!

Om het maar op z'n Vlaams te zeggen: Ik zie je graag!!

Ik hoop dat je de overdosis aan lieve woorden trekt, daarom hou ik het kort en wil je alleen maar dit geven:Paul & Cor Dichtbij
Vanmiddag heb ik twee kaartjes besteld voor Paul & Cor Dichtbij op maandag 12 oktober!

Zin innnnnn!!!!Bos
Het was gisteren prachtig weer! Zonde om binnen te blijven zitten vonden we. Ik opperde het strand, maar daar zou het naar alle waarschijnlijkheid erg druk zijn, dus we kozen voor het bos. Vriend Charles was ook naar ons toegekomen en ging gezellig mee.

We parkeerden bij een parkeerplaats bij de Lage Vuursche en liepen het bos in. Wij liepen over het pad, de kids zigzagde heen en weer. Het was werkelijk heerlijk daar! De zon scheen prachtig tussen de bomen door, je zou er bijna een foto van maken....... Hihi, nu waren er twee fotografen mee, dus dat zat wel goed!

Op een gegeven moment liepen we op een breed pad toen er een mevrouw aan kwam fietsen. In haar mandje achterop zat een hondje en naast haar rende een grote zwarte hond mee. Ze stopte bij ons en vroeg ons of wij wisten van wie deze hond was. Uh.. nou, geen idee natuurlijk. Maar toen ik zag dat er een kokertje aan zijn halsband zat zeiden we de mevrouw dat ze wel door kon fietsen, wij zouden er wel voor zorgen dat deze hond bij zijn eigenaar terecht kwam.

Ik schroefde het kokertje los en bekeek de gegevens van Bumper, zo heette hij ineens. Bumper vond het allemaal prima en wij belden de eigenaar die vlakbij bleek te wonen. Hij sprak alleen maar Engels en had de hond nog niet eens gemist. We spraken af naar een herkenbaar punt te lopen en zouden daar weer terugbellen. Ik haalde de band van mijn schoudertas af en klikte 'm aan Bumper zijn riem.


"Wat is 'ie lief hč mama", vertelde Lotte me een aantal keer, ik was resoluut en vertelde haar meteen dat deze lieve Bumper niet mee ging naar huis, haha! We wandelden naar een provinciale weg, zagen er straatnaambordjes hangen en belden terug. Na zo'n minuut of vijf parkeerde er een auto naast ons en Bumper kon weer met zijn eigenaar mee. "I appriciate this very much!" riep hij ons na. Weer een goede daad verricht!

 

Wij gingen het bos weer in en genoten nog een poosje van de heerlijkheid van het bos. Maakten nog een aantal leuke foto's voordat we weer naar huis reden. Luuk opperde bij de auto al dat hij heel erg graag uit eten wilde. En toen die grote gele M akelig in zicht kwam, vroegen Luuk en Lotte op hun liefst of we daar niet even konden gaan eten. Je begrijpt dat we daarvoor gezwicht zijn.


Ik koos voor een wrap met chilisaus en een beker salade. Een verantwoorde maaltijd dacht ik zo! Een lekkere afsluiting van een heerlijke middag!

De Onlijnclub
Een mooi mens
Ook een mooi mens!Twee weken geleden mocht ik me weer melden bij het UWV. Niet met mijn coach, maar met een loopbaancoach had ik een afspraak. Ik heb daar een uur zitten babbelen en ging op een gegeven moment naar huis met de wetenschap dat hij me mails zou sturen met links erin om tests thuis te doen.

Dit heb ik gedaan en vandaag mocht ik weer naar Gouda om de uitslag hiervan te bespreken. Ruim ik op tijd meldde ik me en werd al snel opgehaald. Ik nam plaats en kreeg nogal wat papieren onder mijn neus. Daarin stonden o.a. mijn eigenschappen wat verbazingwekkend goed klopte.

Zo vertelde de uitslag dat ik een mensen-mens ben, dat ik sociaal ben, dat is positief in het leven sta, dat ik zorgzaam ben en zo kan ik nog wel even doorgaan. Grappig om te zien hoe door een aantal vragen in te vullen er zo'n treffende uitslag verschijnt.

Wederom hebben we een uur volgekletst en verliet ik het pand volledig geďnspireerd. Ik heb helemaal zin om aan de slag te gaan! Ik moet het uitgebreide verslag wat ik meegekregen heb nog even goed doorlezen en ik ga nog een heuse competentieatlas maken.

Maar wat me nog het meest raakte waren toch wel de woorden waar deze loopbaancoach afsloot.... Hij zei: "Je bent een mooi mens met veel in je mars..."

PS Ik heb net kaartjes gescoord voor de 21e voor Helga en mij!Apropotje
Met jou, vanavond!! Lijken alle sterren op de juiste plaats te staan. Zo dicht bij jouuuu, tot de zon komt! Oh ik wil dit nooit meer kwijttttt! Stop de tijd vannacht!!!!

Dit muziekje kwam zaterdag subtiel uit mijn broekzak, dus ik pak mijn telefoon en neem op:

"Met Marijke."
"Goedemorgen met GSM.nl, spreek ik met mevrouw Meijer?"
"Spreekt u mee!"
"Oh oké, uhm... weet u dat binnenkort uw abonnement afloopt?"
"Ja, daar ben ik van op de hoogte."
"Op 18 april om precies te zijn."
"Oké, bedankt....."
"Graag gedaan...."
"Uh... ja, en nu? Was dit het?"
"Ja, dat was het, ik wens u een hele fijne dag!"
"Oké, bedankt... Dag!"
"Dag!"

Klinkt het heel gek dat ik even van mijn apropotje was? Ik verwachtte een aanbieding ofzo, dat die dame me ging vertellen dat ze een super aanbieding voor me had die ik eigenlijk niet kon weigeren. Niets van dit alles.... Ze informeerde me alleen maar....

Ik vind het nog steeds gek...


Even fröbelen


Zo'n foto geeft me inspiratie en dus ben ik aan het fröbelen geslagen! Is ut wat?

Dental Basiq @ HMH

Do I need to say more?

© Isabel

Eigenlijk niet hč? Toch doe ik het, haha!

Ik heb een héérlijke avond gehad met de meiden! Vond het heerlijk om bij Marco uit ons pannetje te gaan. Vond Nick en Simon erg leuk! Vond Chris Zeegers een prima uitzicht!  Vond Elize een goede stem hebben. Vond Nicolette van Dam een prachtige vrouw, maar behandelde ons te kinderachtig... "Laten jullie je tandjes eens zien???"

Ik had never nooit verwacht dat Marco na afloop nog op de foto zou gaan met de vele mensen die er stonden, maar niets was minder waar. Helemaal leuk!! Gelukkig kreeg ik ook nog een kans voor een fotootje!! 

 

Kaartje over!
Ik heb een kaartje over voor vanavond! Heb je tijd en zin, heb je nog 25 euro over, neem dan snel contact met me op! Want over een klein uurtje vertrek ik!!!

Mail me!!!

marijke@marijkemeijer.nlHet kaartje is verkocht aan de dochter dan Shirley!!!
Trotser dan trots!
Gisteravond had ik een afspraak staan met Sabine in Zwijndrecht. Het was veel te lang geleden dat ik daar was, we hebben een hele gezellige avond gehad. Na een kop thee bij haar thuis zijn we samen een kroegje ingedoken en hebben heerlijk aan de bar zitten kletsen over van alles en nog wat. Het was fijn, heel fijn!

Hierdoor heb ik gisteravond RTL Boulevard gemist. Niets aan de hand, via RTL Gemist, kijk je dat gewoon terug. Dat heb ik net dus ook gedaan.

Nog steeds staan de tranen in mijn ogen. Ik heb het interview wat ze daar met Marco hadden goed beluisterd en ik kan daar maar één ding uit concluderen. Godsamme, wat ben ik ongelofelijk trots op die man! Hoe hij in het leven staat momenteel, daar kunnen we met zijn allen een heel, heel groot voorbeeld aan nemen!

Ik had al kippenvel bij het lezen van de logjes die jullie geschreven hebben over het concert in Limburg, daar had ik graag bijgeweest, het moet een topavond geweest zijn! Een avondje die we zaterdagavond nog maar eens dunnetjes over moeten doen.

Marco, je bent een man naar mijn hart!!!

"We verbannen de dromen naar morgen en later
Maar doet het je stiekem geen pijn"