Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.†
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Mug!
Weet je waar ik helemaal gestoord van wordt? Van die muggen die me avond na avond, nacht na nacht mij helemaal leksteken! Ik zit stijf onder de muggenbulten, die jeuken als een gek! Ik geniet van de heerlijke temperaturen buiten, maar laat het maar snel een nachtje flink vriezen zodat al deze zoemende vrienden het loodje gaan leggen...

En dan zoek je een bijpassend plaatje door te googlen... krijg je eerst 38 (achtendertig!!) pagina's met mokken.... hahaha!

X Marijke
Zomaar...

Zomaar...Kruidvat Familie Festijn
Zoals ik eerder schreef had ik zaterdagavond een prettig concertje met nog leukere afloop. Daarna ging Tessa met mij mee naar huis omdat ze de volgende ochtend met Ries mee ging richting BelgiŽ voor een shootingday. Ze bleef gezellig slapen. We waren om 1 uur thuis, na een babbeltje gingen we om half 2 naar boven.

Ik heb nog een poosje naar het plafond liggen grijnzen totdat ik uiteindelijk in slaap viel. Totdat ik om kwart over 6 bruut wakker werd gemaakt door de wekker.... AUW! Ik had beloofd dat ik Tessa op zou maken voordat ze met Ries mee zou gaan. En wat ik beloof... dat doe ik ook! Dus met dopogen stond ik even later de wallen van Tessa weg te werken, haha! Toen Tes in de auto stapte zag ze er prima uit.

Ik had het plan om nog even naar mijn bed te gaan, maar voor dat half uurtje had dit eigenlijk niet zoveel zin meer. Want ik had om half 10 een afspraak met de bus... Luuk, Lotte en ik zouden naar Utrecht gaan, naar het Kruidvat Familie Festijn. Ine en Ramon zouden ook gaan, we zouden elkaar daar ontmoeten.
Marijke als tandartsassistente...
Ik had wilde plannen†met mijn weekend, dat ze een tikkeltje anders zouden verlopen had ik niet verwacht, en toch was het zo.. Weken of misschien wel maanden geleden had ik met Tessa afgesproken. Zondag zou zij samen met Ries op stap naar BelgiŽ gaan om een heuse shootingday te doen. Zij zou model staan voor Ries zijn camera. Maar omdat Tes niet echt om de hoek woont hadden we afgesproken dat ze de zaterdag ervoor al hier zou komen om gezellig iets met mij te gaan doen. Ik had namelijk besloten om niet mee te gaan naar onze zuiderburen, ons plan was gemaakt.
Voetje tussen de spaken...


Lotte had met Yara afgesproken om vanmiddag te gaan spelen. Het was wat lastig voor Yara's moeder om haar te komen brengen, ik moest toch nog een boodschapje doen bij hun in de buurt, dus ik bood aan om Yara met de fiets op te pikken.
Zo gezegd zo gedaan, Lotte ging op haar eigen fiets mee.
Feest bij Hoose!
Gisteren vierden Roy en Annemarie hun verjaardag en hielden ze tegelijkertijd open huis. Reden genoeg om naar Almere af te reizen. Om 13 uur hadden Ine en ik op het centraal station van Utrecht afgesproken, jaja, wij gingen met de trein naar Almere. Bij het Kruidvat hebben ze de aanbieding van een treinkaartje voor 9,95 waarmee je heel Nederland door kan reizen. Voor die prijs konden wij niet met de auto gaan, dus de beslissing was gemaakt.
"Voor jou zet ik mijn masker af
Ik heb geen muren meer"