Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Lotte en haar salopet
© Richard Meijer
Op deze foto zie je mijn meisje met haar nieuwe salopet aan, die ik laatst bij Marktplaats heb gekocht.  Ze heeft hem nu twee keer aangehad. Ik heb er al veel commentaar op gehad, positief wel te verstaan ;-) Hij staat haar dan ook ontzettend leuk, maar wellicht ben ik een tikkeltje bevooroordeeld...
 
Ze zijn leuk hč, zo samen...
 
X Marijke


 
Herfst..

Melancholisch staar ik voor mij uit
Genietend van de kleurenpracht,
Een paddestoel die aan de grond ontspruit
Bladeren, de aarde bedekkend, zacht
 
Beukenoten overal,
Knarsend onder schoenen
Kastanjes in een vrije val,
En kleurrijke pompoenen
 
Even nog genieten van de kleuren
voor die gaan vervagen
Nog even mezelf opbeuren
Voor alles verdwijnt met de dagen
 
En de natuur overgaat in rust
De bomen kaal, de luchten grauw
Krachten opdoen, na te zijn uitgeblust
Wachtend op het voorjaar, helder geel en blauw
 
© Chris
 
 
 
 
Het wordt herfst... Ook op mijn logje ;-) Ik heb mijn lay out eens onder handen genomen... Wat vind je ervan?
 
X Marijke
Druk, maar leuk weekend!
© Richard MeijerPoehee, ik heb weer een heftig weekendje achter de rug... Mijn weekend begon dit keer al op vrijdag. Luuk was afgelopen vrijdag vrij van school, dat heeft hij eens in de paar weken, maar hij had een kinderfeestje. Dit zou van half 10 tot half 5 duren, dus Lotte en ik hadden de hele dag voor ons saampies.
 
De dag ervoor zat ik met Nathalie te kletsen, die schat heeft het altijd zo gruwelijk druk, dus ik stelde haar voor om haar met een bezoek te vereren zodat ik haar een dagje kon helpen. Ze greep dat met beide handen aan, dus werd het plan gemaakt. Voor een broodje carpaccio doe ik erg veel ;-)
Tja...

 
 
 
 
 
Je zult maar een koe zijn
en je lust geen gras...
Lieve kindjes ;-)
Waarom maken kinderen altijd zo'n troep? Waarom gooien ze alles op de grond? Waarom doen ze dat nou? Spelen ze ergens mee, draaien ze zich om en laten gewoon waar ze mee bezig waren liggen... Zou ik vroeger ook zo geweest zijn? Ruimde mijn moeder ook alles achter mijn kont op? Mijn moeder had 4 kinderen... pfffffff ;-)
 
Maar ze zijn wel lief hoor...
 X Marijke  
:o)
Mag ik u voorstellen aan mijn eerste Marktplaats aankoop? Zojuist kreeg ik een mailtje dat de salopette van het merk Desiree naar me verzonden is. Natuurlijk blijft het afwachten of het ook daadwerkelijk opgestuurd is, maar ik heb nog wel een beetje vertrouwen in de mensheid, dat komt wel goed.
 
Is 'ie niet leuk?
 
Ik heb nog twee biedingen (noem je dat zo?) lopen. Als een aasgier check ik een paar keer per dag of ik nog steeds de hoogste bieder ben. Ik heb net nog gekeken... ik ben nog steeds de hoogste... hehehe!
 
Terwijl ik deze log aan het typen ben, valt de post op de deurmat. Nieuwsgierig als ik ben ren ik daar meteen naartoe. Mijn Friends for War Child Concertkaartje is binnen!! En ik heb een arenaplaats, helemaal goed dus!
 
Ook kreeg ik een soort kettingbrief van mijn vriendinnetje Sabine... Ik zou een onderbroek naar nummer 1 moeten sturen, de brief aan 6 vriendinnen geven met Sabine op nummer 1 en mezelf op 2, dan afwachten tot de postbode 36 onderbroeken gaat brengen... Ik moet er nog maar eens ernstig over nadenken of ik daar aan mee ga doen. Zijn er hier 6 liefhebbers te vinden voor zo'n brief? Meld u hieronder maar aan dan
 
X Marijke
Proefkonijn
Richard heeft afgelopen donderdag studiolampen gekocht. Drie lampen die met een snoertje naar de camera bestuurt worden. Als Ries een foto maakt, flitsen die lampen automatisch mee. Hij is zo blij als een kind, haha! Eindelijk kan hij nu ook op onze zolder foto's maken, nu is hij niet meer van het weer afhankelijk.
Maandag
Zooow, het is weer maandag, de nieuwe week is weer begonnen! Ik heb geen schokkende dingen in mijn agenda staan voor deze week. Dinsdag een zwarte pietenpak naaien samen met een moeder van school, woensdag een sieradenparty geven, vrijdag heeft Luuk een kinderfeestje (van half 10 tot half 5...). Dat waren mijn plannen voor deze week, heerlijk een relaxed weekje... lijkt het ;-)
 
Heb jij wilde plannen voor deze week?
 
X Marijke
Marktplaats
Het is te bizar voor woorden. Veel mensen om me heen hoor ik over Marktplaats, ik dacht, laat ik ook eens iets te koop zetten daar. Meestal geef ik de kleding die voor Luuk en Lotte te klein geworden is weg. Dom eigenlijk, want wellicht kan je er best nog wat aan verdienen en misschien wel iets leuks terugkopen op Marktplaats.
 
Zo gezegd, zo gedaan. Een spijkerbroek van Lotte werd te klein. Het is een spijkerbroek van PP, niets mis mee. Foto werd gemaakt en hopla, ik smeet hem zo het web op.
 
Nog geen half uur later was er al twee geboden, eentje van 2 euro en eentje van 7,50. Ik had zelf 5 euro in mijn hoofd, dus ik heb al winst, hahaha! Ik dacht ik laat hem nog even staan, wellicht gaat het nog omhoog... de wrek in mij komt boven!
 
Ga ik net even kijken bij de rubriek 'kinderkleding maat 092' staat mijn leuke broekie al op pagina 5! En als je nagaat dat er 30 artikelen op een pagina staan, zijn er in zo'n anderhalf uur tijd 150 artikelen geplaatst in deze catagorie...  Het is toch te bizar voor woorden! Ik zou wel eens willen weten hoeveel artikelen er per dag gepost worden op Marktplaats, daar ben ik dan wel nieuwsgierig naar. Ik denk dat je stijl achterover slaat... Dit verraste me al heel erg...
 
Hebben jullie wel eens iets verkocht op Marktplaats?
 
X Marijke

Ooit komt het goed!
Gisteren kreeg ik een uitnodiging om samen met de ouderraad van Luuk zijn school naar het Archeon te komen. Daar doen we een wandeling en daarna een uitgebreid buffet met alles erop en eraan. Vorig jaar hebben we ook zoiets gehad en dat was reuze gezellig. Mijn eerste gedachte was dan ook: 'Jaaaaa, leuk, ik doe mee!!!'

 
Ware het niet dat dit gepland staat op 5 oktober... En... 4 oktober is het War Child concert waar ik al tijden terug een kaart voor gekocht heb. Ik heb zo'n vaag vermoeden dat ik daar compleet brak en moe vandaan ga komen en de volgende dag dus weinig waard ben.
 
Nog niet zolang geleden zou ik gedacht hebben: 'kan mij het schelen, tis leuk, dus ik ga gewoon, we zien wel waar het schip strand...' Maarrrrr... ik ben inmiddels 35, dan denk je na over dit soort dingen en dan denk je: 'het is niet slim, Marijke, want na zo'n heftig concert heb je al een week nodig om bij te komen en.... 16 oktober is de fcd... dan moet je ook fris en fruitig zijn...'
 
Ik heb vanmorgen dus heel stoer NEE gezegd... goed hč! Heb ik toch nog iets geleerd in die 35 jaartjes ;-)
 
X Marijke
"De tijd staat stil
De tijd die alle wonden heelt"