Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Vakantie Frankrijk
Inmiddels zijn we alweer een paar weken terug van onze vakantie naar Frankrijk. Een vakantie waar we naar uitgekeken hadden. We gingen naar een kleinschalig park met zeven huisjes met een zwembad. We zouden dit jaar niet zo ver rijden, dus zocht ik het iets hoger in Frankrijk.


Tussen Tours en Le Mans, daar moesten we zijn in het kleine plaatsje Jupilles. We kwamen halverwege de middag aan na een voorspoedige reis. Geen druppeltje file, helemaal goed! Een jongeman wees ons de weg naar onze gte. Onze indruk was dat het aan de kleine kant was, maar dat vond ik niet zo erg. We laadden onze spullen uit, alles kreeg een plekje, ik was blij!

Een dagje pretpark Papea in Le Mans, shoppen in dezelfde plaats, uitgebreid boodschappen doen bij Le Clerc, spelletjes doen, boeken lezen, zwemmen, een markt bezocht in Chateau de Loire.. Kortom we hebben ons niet verveeld!


Toch was dit niet de vakantie die we voor ogen hadden. Ik schreef al dat het huisje erg klein was, vier persoons, dat wel, maar als er dan maar een twee persoonsbank staat is dat best behelpen. Zo was er wel een lijstje te maken van dingen die de vakantie niet tot een topvakantie maakte. Ook het weer viel wat tegen. De omgeving vonden wij lang zo mooi niet als bij eerdere vakanties. We hebben wel een paar dagen zon gehad, maar ook flink wat regen.

Dit alles deed ons besluiten om een paar dagen eerder naar huis te gaan. Van de week heb ik een lange mail gestuurd naar de beheerder van dit park, een bevestiging heb ik al ontvangen, ze gaan het met de manager opnemen. Ik ben benieuwd wat hier uit gaat komen.


We hebben nog een vakantie in het verschiet. Met mijn werk gaan we volgende week vijf dagen naar Ibiza. Daar heb ik heel veel zin in. Het voelt een beetje als een goedmakertje, hoewel ik dit logje niet als klaagzang wil gebruiken, we hebben zeker ook echt wel genoten hoor!!

"Ik leg mijn ziel en zaligheid
Uit liefde in je schoot"