Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Gekke dag
  • Ries was vandaag de deur al uit voordat ik mijn bed uitstapte, da's best gek.
  • Lotte heeft vandaag haar eerste schooldag, da's best gek na 6 weken vakantie.
  • Mijn collega's zijn er vandaag niet, de één is met vakantie, de ander een snipperdag. Mijn baas komt vast langs, maar het is toch best gek.
  • Luuk heeft nog vakantie en is vandaag alleen thuis. Hij vindt het super en een beetje spannend en ik vind het best gek.
  • Ik hoef vandaag maar tot 15 uur te werken, da's best gek na een half jaar fulltime.

Kortom... Een gekke dag vandaag!

Splash!
Half juni zijn we een weekendje naar Slagharen geweest, hier kan je lezen hoe we het daar gehad hebben, maar deze foto had ik er niet bij gebruikt en uiteraard wil ik jullie die niet onhouden... Hihi!Stoer hè?

Dagje Zwaluwhoeve
Sabine en ik hadden een afspraak staan om samen naar de sauna te gaan, maar als de één zaterdag in de agenda schrijft en de ander zondag, dan gaat het niet goedkomen, haha! Snel hebben we een nieuwe datum geprikt en die was vorige week zondag.

Beide hadden we enorm veel zin in een dagje relaxen en ontspannen, toch iets wat je achteraf gezien te weinig doet. Hopelijk komt daar verandering in.

We hadden bij Sabine's ouders in Houten afgesproken, daar zou ik haar oppikken. Ik kwam binnen, zei iedereen gedag en toen hielden ze me een zelfgebakken stuk appeltaart voor. Tja... Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik zo'n stuk appeltaart van Sabine's vader geproefd heb, die ben ik nooit vergeten, zo lekker! Dus met plezier nam ik plaats en smulde van zijn appeltaart.

De dochters van Sabine moesten me uiteraard nog even laten zien hoe goed ze zonder zijwieltjes konden fietsen, maar daarna zijn we de auto ingestapt om naar de Zwaluwhoeve toe te gaan.

Aangekomen meldden we ons aan, werd ons uitgelegd waar we naartoe konden gaan voor ons kluisje, het grote genieten kon gaan beginnen. Om half 1 hadden we een afspraak staan voor een massage, dus we pakten snel een saunaatje om daarna languit te gaan op de massagetafel. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

Afwisselend gingen we naar de sauna, namen een duik in het zwembad, aten we een heerlijke lunch, maar het meest bijzondere vond ik toch de opgieting waar we om 16 uur naartoe gingen. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt, Sabine wel. Het was warm, héél erg warm, ik weet nu hoe een kipfiletje zich voelt als hij in de pan ligt, hihi! Maar het was lekker en zoals ik al zei, erg bijzonder.

Om 19 uur stond onze volgende afspraak gepland. Last minute hadden we Dr. Fish geboekt. Puur uit nieuwsgierigheid!

We gingen naar het gebouw waar deze 'behandelingen' plaats vonden. Er zaten al een man en een vrouw te wachten in de daarvoor bestemde ruimte. De man hing breeduit op de tweepersoonsbank met zijn badjas open. Zijn hele hebben en houden lag op zijn been. Ik weet dat je in de sauna naakte mensen ziet, maar in zo'n wachtruimte...

We werden opgehaald om naar de visjes te gaan. Ook die man en vrouw die al zaten te wachten mochten met hun voeten in dezelfde ruimte. En ook hier had ik datzelfde uitzicht. De visjes knabbelden ondertussen aan mijn voeten. Brrrr... dat kriebelde! Een aparte ervaring!

De lunch was flink geweest, dus voor het avondeten namen we iets kleins. Zo'n dag totale ontspanning hakt er op een gekke manier in. Je zou vol energie moeten zitten, maar het tegendeel was waar. Misschien hielp dat glas rosé er ook niet aan mee, haha! We zaten heerlijk en hadden eigenlijk weinig trek om op te staan, maar op een gegeven moment hebben we dat toch maar gedaan. Rond een uur of 9 checkten we uit, betaalden onze rekening en zijn naar huis gereden. Naar huis na een héérlijke dag!
"Want zomaar weten mijn ogen
Dat het een wonder is wat ze zien"