Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
L6
Landal
Limburg
Lommerbergen
Luuk
Lotte
Leuk!


Zes L'letjes op een rij die allemaal opgingen afgelopen week. Na het annuleren van onze vakantie naar Frankrijk hebben we op het laatst van de schoolvakantie nog een midweek vakantie kunnen boeken. Lekker er even tussen uit! Dat was het plan!
VTM Live 2008
Het is weer voorbij! Mijn twee vakanties, hihi! Het klinkt heftiger dan dat het was hoor. Vorig weekend ben ik met Ine naar het Vlaamse Gent gegaan om daar VTM Live te bezoeken. Net als vorig jaar boekten we een hotelletje en maakten we er een superweekend van.

Het was nog even spannend in verschillende opzichten. Ine was de week voor VTM ziek, zou ze wel op tijd beter zijn. Gelukkig heeft ze dat wel gered, alleen heeft ze Marco aangestoken... Hij redde het dus niet. Even hebben we getwijfeld of we wel moesten gaan, maar ach, we gingen er gewoon een lekker weekend van maken!

En dat is het geworden. Jammer genoeg zat het weer niet zo mee, maar daardoor lieten wij ons niet uit het veld slaan. In Gent aangekomen checkten we in, fristen we wat op om daarna even het centrum in te gaan. Onze missie was toch wel een paraplu scoren, want het was erg nat allemaal. Bij de C&A zagen we leuke petjes, die waren van ons! En jawel, daar hadden ze ook plu's! Ine kocht een oranje, ik een roze...

Op een gegeven moment stapten we op de tram die ons naar Flanders Expo bracht. We waren koud binnen of we hadden ons eerste glas cava in onze handen. Het was zéker niet de laatste, haha! Bij de cavacarrousel stonden we te kijken naar alles en iedereen. Het werd allemaal steeds drassiger, de hapjes en de drank maakten veel goed.

Ineens stonden we omringt door allemaal Borsaties. Reuze gezellig natuurlijk. Foto's werden getrokken (die neem je niet in Vlaanderen, haha!) Bij het optreden van Soulsister herkende ik ineens een liedje!! Dat was me nog niet eerder overkomen, haha! Ik hoorde muziek waarop ik vele Belgen mee hoorde zingen, maar die waren mij totaal onbekend. The way to your heart klonk mij bekend in de oren!! Gelukkig was het niet het laatste, want ook Clouseau trad nog op. 

Het filmpje met de 'ode' aan Marco heb ik al laten zien. We hebben er een heerlijk feestje van gemaakt! Gelukkig werd het op een gegeven moment wel droog.  Tijdens het optreden van Milc Inc. vonden we het mooi geweest. Ine en ik besloten om terug te gaan naar ons hotel. We stapten in en toen gingen we bedenken hoe de halte ook alweer heette waar we uit moesten stappen. Toen we er voorbij reden wisten we dat we uit moesten stappen, haha! We moesten een stukje terug lopen.

In de lounge die Manja heel schattig aula noemde namen we nog een drankje en nog één tot ik letterlijk omviel. Ik was bekaf en was blij dat we in bed lagen. De volgende ochtend namen we een lekker ontbijtje en liepen we Gent nog even in. Samen over de bloemenmarkt, gewoon gezellig! Helaas begon het weer te druppen en omdat Ine nog naar Ramon toe wilde in het ziekenhuis en ik 's middags nog een verjaardag had, besloten we om bijtijds weer naar huis te gaan.

Het was een heerlijk weekend! Eentje die we iets anders in gedachte hadden, maar niet minder leuk!!

Dankjewel schat voor je gezelschap!!!Vakantie!!


"Mam, het tentfeest wat nu verderop is, is leuk!! Eigenlijk is het jammer dat we er deze week niet naartoe kunnen, maar vakantie is leuker hoor!!"Tot volgende week!!Leukste moment VTM Live!
Een verslag met foto's volgt nog wel, maar ik wilde het leukste moment van VTM Live toch even online zetten!!Geen VTM voor MB :-(
Vanmorgen ging hier al vroeg de wekker, want Lotte moest zich om half 10 in het zwembad melden voor een extra zwemles. Ze deed onwijs haar best, ze deed het ook goed volgens de zwemjuf, maar helaas... een lintje kreeg ze niet.

Aangezien we volgende week op vakantie zijn, was dit haar laatste les. Mocht de juf nog een gaatje hebben in het lesschema, dan belt ze me, dan mag Lotte nog zwemmen. Dat is even afwachten dus.

Ik zette net een stap thuis toen ik een smsje kreeg met de veelzeggende tekst: Geen VTM voor MB :-( Ik moest die vier woorden een paar keer lezen voordat het tot me doordrong. Ik rende naar de PC en sprak Nathalie aan. Het was waar, het was geen misplaatste grap... helaas... Marco is ziek, hij heeft het zwaar te pakken.

Zo zielig!! Natuurlijk voor alle fans die af zouden gaan reizen naar het mooie Gent, waaronder Ine en ik, maar het meeste nog voor Marco zelf. Hij voelt zich al ellendig omdat hij ziek is en daar komt nog een klotegevoel bij omdat hij niets anders kon dan afzeggen. Ik heb het zo met hem te doen...

Gisteren had ik Luuk en Lotte beloofd dat we naar de bioscoop zouden gaan. Ik was er niet echt voor in de stemming, maar als je iets beloofd, moet je het nakomen hè. We stapten in de bus naar Gouda om daar naar Kung Fu Panda te gaan. Volgens de kids moest het een leuke film zijn, ik liet me verrassen.

Ik moet toegeven, het was een leuke film, maar ik zat toch vaak met mijn gedachte in Blaricum. Ook verplaatste ik me in gedachte naar Oss. Ine die nog wat wiebelig is door waarschijnlijk dezelfde griep als Marco, maar toch met haar mannetje Ramon naar het ziekenhuis ging voor een gesprek en opname. Allemaal weer superspannend.

Vanavond beslissen Ine en ik of we naar België gaan. Uiteraard hebben we kaartjes, ook het hotel is geboekt. We gaan straks in de groep gooien wat te doen...

Visagie *update*
Gisteren stond er een visagieklus op het programma. Samen met fotograaf Charles, model Petra en kappers Mark en Tim hadden we een klusje te klaren. Ik had de auto tot mijn beschikking en stapte tegen half 10 in de auto samen met Luuk en Lotte. DS'sen in de tas, ze gingen zich wel vermaken zeiden ze.

Na een kop thee bij Charles vertrokken we met twee auto's vol geladen naar Rotterdam waar de kapsalon van de heren zich bevond. We laadden onze spullen uit, ik kreeg een eigen spiegel en plekje toebedeeld. Ik legde mijn spullen klaar, hing mijn kwasten aan mijn heup, dat staat reuze interessant, haha!

De kappers besloten dat er eerst nog wat highlights gezet moesten worden om de uitgroei te camoufleren. Top dat ze dat deden! Ik weet niet hoeveel thee ik gedronken heb, maar het was genoeg! Tegenover de kapsalon zat een Schlekker waar we eerst wat snoepjes, koekjes, Pringles en limonade kochten. Je moet het toch leuk voor jezelf maken hè!

De kleding werd uitgezocht, drie settings opgebouwd, de make up werd besproken. Alles was duidelijk. Toen het haar bijna gedaan was, mocht ik mijn kunstje doen. Ik smeerde een flinke laag foundation op haar gezicht en bewerkte haar met aardetinten. Het resultaat was naar ieders tevredenheid. De kappers maakten het nog even af en jawel... Toen mocht Charles gaan shooten!

Dit trucje herhaalde zich nog twee keer. De foto's werden gemaakt onder de kapsalon waar een kelder bevond met aan één wand graffity. Hele gave locatie natuurlijk! Flitsers, toeters en bellen, alles ging mee!

Eerlijk gebied me te zeggen dat ik het best wel zat was toen we klaar waren. Het was inmiddels 20 uur. Ook Luuk en Lotte wisten zich niet meer te vermaken en dat is natuulijk niet zo gek. We draaiden er een punt aan. Van model Petra kreeg ik een envelop in mijn handen. Ik mocht 'm gelijk open maken en dat deed ik natuurlijk ook. Uit de envelop kwam een tegoedbon voor een dagje Slagharen met zijn vieren. Helemaal te gek!! Petra werkt in Slagharen, als we willen komen, dan moeten we dat even doorgeven aan haar, dan krijgen we een rondleiding. Super tof!

We reden terug naar Capelle a/d IJssel waar we naar een restaurantje gingen. Charles trakteerde ons en Petra. Luuk bestelde een halve kip die hij nagenoeg helemaal soldaat maakte, hij zat heerlijk te smullen. Lotte en ik bestelden samen een satéschotel, dat was meer dan genoeg voor ons. Het was een lekkere afsluiting van de dag!

Om 22 uur was het de hoogste tijd om Schoonhoven weer op te zoeken. Enthousiast vertelde Luuk en Lotte over hun dag aan hun vader. Toen ik de pc opstartte zag ik dat ik een krabbel had van Petra: Thanks voor de super dag, de visa was top!!!  ook Charles voorzag me van een berichtje op mijn Hyves: Jouw kleur-kunstjes uit de toverdoos waren formidabel!!!! Heel hartelijk bedankt !!!

Vanmorgen vond ik een aanvraag om vriendjes te worden met kapper Mark en ook een krabbel volgde. Hij had het ook gezellig gevonden en hoopt op een volgende samenwerking. Snel daarna belde Charles nog eventje en wederom werd ik overladen met complimentjes. Hij was zo blij met de visagie, hij hoefde nagenoeg niets te photoshoppen. Daar doen we het natuurlijk voor!
© C. Batenburg
Toch nog!!
Yesss!!! Ries heeft de laatste week van de schoolvakantie van de kids vrij kunnen krijgen! En zojuist heb ik een midweekje vakantie geboekt. Met zijn viertjes gaan we naar Landal  De Lommerbergen. In eerste instantie had ik een weekje Frankrijk in mijn hoofd, maar Ries wilde liever niet zo lang rijden. Hiermee hebben we een mooi compromis gesloten.

Er is een subtropisch waterparadijs, een groot indoorspeelparadijs,  Park Plaza met diverse restaurants, winkels en speciaal voor mij een beautysalon. Ik denk dat we ons wel gaan vermaken! Lekker er eventjes tussenuit!!

Eerst het weekend naar Gent met Ine (snel beter worden mop!!! ) En daarna een midweek naar Limburg. In een week tijd ga ik dus met de mensen die me het meest lief zijn op pad. Ik heb er zin in!!!


De vooruitzichten...
Samen
Mensen vragen we regelmatig hoe het met me gaat en eigenlijk roep ik altijd dat het prima is, maar als ik eerlijk ben is dat niet helemaal zo... Ik wil helemaal niet zielig doen ofzo, maar mijn emmertje zit op het moment nagenoeg vol.

Ik kan weinig hebben, ik merk aan mezelf dat ik snel snauw, vooral naar de kids. Ook mijn tranen zitten hoog. Mijn velletje past even niet zo goed...

Er is natuurlijk ook best het één en ander gebeurt de laatste tijd en dat gaat niet in de koude kleren zitten. De vakantie die ik nu nog heb, is niet de vakantie die ik voor ogen had. En zeker nu alle enthousiaste 'we-zijn-op-vakantie-geweest-en-het-was-zo-leuk-logjes' voorbij komen, moet ik slikken... hard slikken...

Het is niet zo dat ik het een ander niet gun, maar ik gun het mezelf ook zo...Misschien is dat ook wel de reden dat ik hééél erg uitkijk naar aankomend weekend! Samen met mijn lieve vriendin Ine gaan we naar Gent, naar VTM Live. Voor ons beide is dit onze zomervakantie.

Ik schreef het vanmiddag al op Ine's logje: Samen cavaatjes drinken, samen genieten, samen meet and greet met Marco, samen knuffelen, samen nog meer cavaatjes drinken, samen luisteren naar de muziek, samen uit ons dak gaan, samen vriendjes en vriendinnetjes zien, samen naar de cavacaroussel, samen in één bed, samen wakker worden, samen ontbijten, samen weer naar huis...

Ik verheug me op samen!!!

Trampoline

Iedere keer als we bij mijn zwager en schoonzus kwamen renden Luuk en Lotte direct door naar de achtertuin. Daar stond een flinke trampoline en die was geweldig, tenminste dat vond vooral Lotte. Ze was er niet vanaf te slaan!

Dat de vakantie geannuleerd moest worden, dat Lot zo goed haar best doet met zwemles, dat het nog vakantie is... allemaal redenen om mijn schatjes even te verwennen. Ik zocht op Marktplaats en ik vond er eentje! Ik kocht vrijdagavond een trampoline van zo'n 3 meter voor 30 euro. Een betere prijs!

Direct werd hij in elkaar gezet en natuurlijk besprongen. Jammer genoeg was het al snel bedtijd, maar gelukkig was het al snel ochtend. En werd er lustig op los gesprongen. Als volleerde Teigetjes jumpten Luuk en Lotte erop los. Ik keek door het raam en zag Lotte een duikel maken, pfiew, dat ging net goed! Zonder zich ergens van aan te trekken sprongen ze verder. En hopla... daar ging Luuk... hij draaide hard rondjes zodat hij dronken werd en jawel, hij nam een snoekduik, zo de trampoline af...

Als Luuk zich bezeerd, dan moet de hele straat dat horen, dus een gegil volgde. Snel liepen we naar hem toe. Hij had echt pijn. Zijn elleboog was even de verkeerde kant opgebogen, zijn banden en spieren kregen dus een optater. Huilend strompelde hij naar binnen en riep dat hij toch écht naar de dokter toe moest! Ik besloot het eerst te proberen met een koud washandje.

Om een lang verhaal iets korter te maken... Hij staat op dit moment weer flink te springen. Ik hou mijn hart vast... ik kijk maar niet te veel, haha!!

"De rijken worden rijker
De armen worden alsmaar armer"