Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Big Brother
Ik geef het toe... ik vind Big Brother erg leuk... Afgelopen zondag was de aftrap, ik vond het direct erg amusant, dus om half 8 's avonds zit ik klaar voor een half uurtje lief en leed van de bewoners. Ik vind het erg knap hoe ze het voor elkaar gekregen hebben om deze mensen bij elkaar te krijgen. Het zijn aparte types welke geheid voor botsingen gaan zorgen, dat maakt het zo leuk!
 
Al jaren heb ik een zwak voor... Robert Redford... Nu hij wat ouder wordt, is het wat minder geworden, maar wat een mooie kop heeft die man. Je denkt vast nu... wat heeft Robert Redford met Big Brother te maken... Iedere keer als ik Rob van BB zie, dan moet ik aan Robert Redford denken, ze lijken erg op elkaar vind ik... Ik vind Rob dus ook een knappe man!!
 
Robert Redford
Rob uit Big Brother

 
Wat vind jij? Kijk jij ook naar Big Brother?
 
X Marijke
Telefoon
Zoals iedere zaterdag gingen wij ook afgelopen zaterdag boodschappen doen. Bij terugkomst stapte ik uit de auto en dacht: 'wat hoor ik nou?' Na wat rondgekeken te hebben zag ik tussen de struiken naast de parkeervakken een telefoon liggen die vrolijk aan het rinkelen was. Ik pakte hem op, niet veel later stopte de telefoon met rinkelen. Ik besloot de telefoon naar binnen te nemen en daar te beslissen wat ermee te doen.
Spruitjes
Als je aan Lotte vraagt wat ze graag wil eten dan is de kans pittig groot dat ze direct 'tatjes' roept. Toch heeft ze het de laatste tijd in haar hoofd gehaald dat ze heel graag spruitjes wil eten.
 
Staan we op de markt bij de groentekraam, dan vraagt ze steevast of ik spruitjes wil kopen. Zo ook in de groentewinkel en bij de groenteafdeling van de supermarkt.
 
Hoe leg ik zo'n kind nou uit dat er nog geen spruitjes zijn? ;-)
 
X Marijke
Huisarts
-Goedemorgen met de assistente van dokter W.
-Goedemorgen met Marijke Meijer, ik wil graag een afspraak maken voor mijn zoon Luuk.
-Oke, dat kan, 10 over half 9 bij dokter P.?
-Kan het niet bij dokter W.?
-Nee sorry, dokter W. zit al helemaal vol...

 
Direct moest ik aan mijn log denken en met name aan jullie reakties op een soortgelijke vorige log... Oke, ik moest niet zeuren, een vervangende huisarts is ook goed...
 
-Oke, is goed, 10 over half 9, ik zal er zijn!
-Prima, tot dan!
-Dag!
 
Om een lang verhaal kort te maken... dat doe ik dus niet meer... Hij vroeg een aantal dingen, wij antwoordde een aantal dingen, Luuk moest op de bank gaan liggen, dokter keek, dokter voelde, dokter luisterde, dokter zei voor de rest weinig, legde niets uit, kreeg een recept in de handen gedrukt en wegwezen maar... Volgende keer wachten we wel op dokter W.!!
 
X Marijke
Luuk
Terwijl kinderen rond Amsterdam nog vakantie hebben is hier de school alweer twee weken aan de gang. Zoals jullie weten zit Luuk in groep 3 nu, eerste klas voor ouderen onder ons ;-)
 
Vol enthousiasme vertelt Luuk iedere dag wat hij gedaan heeft op school als hij thuis komt, tot in de details! Heerlijk vind ik dat, ik hoop dat hij dit nog lang blijft doen. Zo heb je toch een beetje een idee wat hij daar op school uitspookt. Regelmatig komt er een werkblad mee naar huis en worden de nieuwgeleerde woordjes thuis opgeschreven. Genieten met een hoofdletter!
 
Het is heel gek, maar het lijkt net alsof Luuk ineens geen kleuter meer is. Niet alleen in zijn gedrag, maar ook hoe hij er uit ziet. Neem nou deze foto, gisteren gemaakt, het is toch een grote vent? Zijn haar wilde hij laten groeien, ik moet zeggen dat ik hem dat steeds leuker vind staan.
 
Tuurlijk zal ik best bevooroordeeld zijn, maar ik vind het een erg lekker ding. Hoe die knalblauwe ogen met die lange wimpers me aan kunnen kijken...
 
X Marijke
Goed nieuws!
Zoals ik in mijn vorige log al meldde, vanmorgen had ik een afspraak bij mijn huisarts. Er zijn genoeg mensen om me heen die zich erg bezorgd maakten. Lief, lief, lief, maar... ik geef toe, ik ben een koppige dame, die best wel weet wat ze wil en dan ook doet. Ik wilde bij geen andere dokter dan mijn eigen dokter, dus moest het maar even zo.
:-(((
-Met de assistente van dokter W.
-Goedemorgen met Marijke Meijer, sorry... Hoest kuch hoest.. Afgelopen vrijdag heeft dr W.... Bla bla bla... Uitslag, heel vervelend, hoest me te pletter, ben heel erg moe, bla bla bla
-Oke, ik heb het in het bestand geschreven over de uitslag, wilt u een afspraak met de dokter?
-Nou graag!
-Morgenochtend om ... Uur bij dokter P.?
-Ik heb liever een afspraak bij dokter W., is dat niet mogelijk? Hoest kuch hoest...
-Nee helaas, dokter W. zit helemaal vol morgen, dan wordt het vrijdag pas... 9.10?
-Vrijdag pas???
-Ja sorry.
-Kan je me er morgenochtend echt niet tussen zetten... Hoest kuch hoest...
-Nee sorry, vrijdag 9.10 uur is de eerste afspraak die ik voor u kan maken bij dokter W.
-Oke... Tis niet anders.... Daag!
-Daag!
  :-(((
Een bloemetje


 
 

 
Gistermiddag lag ik nietsvermoedend op bed, de bel ging. Ries deed open en ik hoorde een dame ons adres opnoemen en vragen aan Ries of dat klopte. Yes, het klopte en ik hoorde dat Ries iets aanpakte wat een beetje kraakte. Nee hoor, ik ben echt niet nieuwsgierig... ;-) Ik riep op mijn liefst naar beneden wie of er aan de deur was. Daarop liep Ries naar boven en liet mij een prachtige bos bloemen zien. Uiteraard keek ik snel op het kaartje wat eraan hing en zag dat dit onwijs lieve gebaar van Ine kwam.
 
Ik voelde en voel me nog steeds niet geweldig, maar zoiets maakt me dan wel heel erg blij! Dank je wel lieve Ine!!
 
X Marijke
Marijke is niet blij!
Van de week schreef ik al dat ik niet lekker in mijn velletje zit en vreselijk moe ben. Omdat dit echter niet minder werd, koortsig ben en het hoesten alleen maar meer besloot ik een afspraak te maken bij de huisarts.
 
Vanmorgen om 9 uur had ik daar een afspraak. Uiteraard loopt dat altijd uit... Iedere keer neem ik me voor om gewoon maar een half uur later te gaan, maar toch doe ik dat maar niet :-) Het in de wachtkamer zitten vind ik ook altijd wel grappig om mee te maken. Ik zit altijd in mezelf te lachen hoe krampachtig alle mensen die binnenkomen niet direct naast iemand anders gaan zitten, maar net een stoeltje overslaan...
 
Maar goed, daar had ik het niet over... De dokter hoorde mijn verhaal aan, luisterde naar mijn longen en vertelde dat ik een lichte longontsteking heb.... *slik* Dat is toch wel schrikken, maar het verklaard alles. Hij heeft me absolute rust en een kuurtje antibiotica voorgeschreven, vooral veel luieren was zijn advies.
 
Nu ben ik niet iemand die snel afspraken afzegd, heb het zojuist toch gedaan... Mies en Jeroen zouden morgen komen... Nu dus niet meer... Zodra ik me beter voel, maken we een nieuwe afspraak Marlies!!!
 
X Marijke
Dankjewel!
Zojuist viel er een envelop op mijn deurmat... Eigenlijk is dát niet zo bijzonder, dat gebeurt meer... Rekeningen enzo ;-)
 
Deze was wel bijzonder! Ik maakte een mooie zilver parelmoer envelop open en zag daar een kaart uitkomen.
 
Hoi Marijke,
 
Omdat jij zo geholpen heb onze weblogjes mooi te maken, willen we zeggen:
 
Bedankt!
 
Suus: Marijke, ik vind het superlief dat je het heb willen doen. Ik ben er heel blij mee.
 
Linda (Wakkere Belg), Cora, Ilona, Marianne, Kimberley, Viv, Chris
 
Marijke, Supertof..... Mijn kop vind ik ook echt te gek. Nogmaals bedankt.
-X- Martijn
 
Superlief dat jullie de moeite hebben genomen om mij een kaart te sturen! Daar ben ik erg blij mee!!!
 

 
Eigenlijk had ik bloemen en chocola besteld, maar hier neem ik ook genoegen mee hoor....... LOL!!
 
X Marijke
"Kijk me aan, spreek hem uit
Met de klank van de eerste keer"