Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Zoeken
Nieuwe single


Dit is de hoes van de nieuwe single van Marco Borsato. 17 September komt hij uit. Het is een duet welke opgenomen is in de Kuip samen met Ali B.
 
Het nummer is gebaseerd op Nooit meer een morgen van Marco met er tussen in stukjes rap van Ali.
 
Het tweede nummer wat op deze single komt te staan is de live versie uit de Kuip van Lentesneeuw.
 
De opbrengsten van deze single zijn voor WarChild! :-)
 
X Marijke


 
 
Mc Donalds
Lotte: 'Kijk mam, dit hebben we bij McDonalds gekregen!
Ik: 'Oh ja, leuk hè! Weet je nog waarom we toen naar de McDonalds zijn geweest?'
Luuk: 'Jaaaa toen kon ik zonder zijwieltjes fietsen!!'
Lotte rent naar buiten en roept: 'Mam, ik kan ook fietsen!!!'

 

 
 
X Marijke
Het PP seizoen kan beginnen!
Huidige status:


 
Afgelopen zaterdag ben ik de consulentendag geweest van PP. Daar hebben we over van alles uitleg gehad, maar het belangrijkste de modeshow gezien! Ik ben daar ter plekke helemaal verliefd geworden, de collectie is echt waaaanzinnig gaaf!
 
We kregen aan het eind van de dag de kleding mee en na snel thuis een broodje te hebben gegeten ging ik uiteraard snel alles uitpakken, prijzen en op mijn rek hangen. Mijn verbazing was groot toen ik ontdekte dat ik nog niet de hele collectie gekregen had.
 
Bij het krijgen van de collectie zou gezegd moeten zijn dat nog niet alles er was, maar dat we woensdag alles binnen zouden hebben. Aangezien ik vanavond al mijn eerste party draai, baalde ik als een stekker, want de leukste dingen zaten er nog niet bij.
 
Ik heb PP een mail gestuurd en mijn verbazing uitgesproken. En om een lang verhaal kort te maken. Ze hebben hun stinkende best gedaan
 

en als het goed is rijdt er nu een koerier naar mij toe om me de aanvulling op mijn kleding te brengen.  
Ik heb er vanacht echt van wakker gelegen, maar gelukkig wordt het opgelost!! Ik kan aan de slag vanavond!!

 
druk weekend
Ik zal het nu maar vast zeggen, ik vrees dat er dit weekend geen update komt Vandaag is mijn broer jarig, zijn 40ste verjaardag viert hij. Ron, je leest dit vast niet, maar gefeliciteerd, ik kom vanavond een borrel bij je halen!
 
Morgenochtend om half 9 zit ik al in de auto (als het goed is) richting Heemskerk. Daar heb ik morgen de consulentendag van PP, het kinderkledingmerk waar ik thuisparty's voor geef. Deze dag houden ze twee keer per jaar vlak voor de nieuwe collectie uitkomt.
 
Ik heb al een aantal foto's op de folder gezien, maar live is het natuurlijk anders en niet alle kleding staat in de folder, dus ik ben super benieuwd hoe het er weer uit ziet. S., de directeer en ontwerper van PP, zegt dat ze weer een super collectie heeft, maar dat wil ik natuurlijk eerst es met mijn eigen ogen bekijken
 
Morgen ben ik van de straat! Morgenavond en zondagochtend zal ik besteden om alle mijn showmodellen uit te pakken, te prijzen, op hangers doen,  leuke combinaties bijelkaar zoeken enz enz.
 
Zondag middag hebben we een open huis cq verjaardag bij Ries zijn zus, zwager en de kids. Zij zijn onlangs verhuisd en we gaan hun huis es van onder tot boven bekijken. Dan is het weekend onderhand weer voorbij...
 
En dan ga ik de komende weken weer party's draaien, zo'n 4 a 5 in de week. Ik heb er weer zin in!!!
 
X Marijke
Spelletje kaarten
Sinds afgelopen maandag zit Richard in de ziektewet. Logisch dat hij dan tussen de middag thuis is, zo ook vandaag. We hebben lekker een boterham gegeten en daarna wilde Luuk graag met papa een spelletje kaarten doen.
 
Zo gezegd zo gedaan. Luuk wilde kannonnen (ieder heeft de helft van de stok kaarten, één voor één gooit iemand een kaart op, wie de hoogste kaart heeft mag ze allebei pakken, net zolang tot er eentje geen kaarten meer heeft).
 
Vol goede moed begon Luuk aan het spel, totdat het wel heel erg op ging lijken dat hij ging verliezen... Dikke tranen biggelden over zijn wangen.... Luuk kan niet echt tegen zijn verlies....
 
Het eerste potje heeft Luuk verloren.. hartverscheurend huilde hij, maar hij wilde nog een spel spelen, want er moest natuurlijk gewonnen worden, maar nu zonder te huilen zei Luuk, want hij was toch geen huilebalk.... Niet doorvertellen hoor, maar Luuk is inmiddels weer in tranen.........
 
X Marijke
Luuk is niet helemaal lekker ;-)
Nietsvermoedend haalde ik om 12 uur Luuk van school. Toen we naar de auto liepen vertelde hij wat hij allemaal op school gedaan had. Eerst hadden ze gegymd, schrijfles gedaan, en daarna had hij iets aan de juf gevraagd en ik moest raden wat. Tja, dat kan natuurlijk van alles zijn...
 
Na een paar pogingen gaf ik het op. Toen hij het vertelde was ik totaal verbaasd... hij had namelijk aan de juf een opdrachtje gevraagd!!  Dat arme mens moet ook geschrokken zijn, hahaha!
 
Normaal gesproken als de juf aan Luuk vraagt of hij een opdrachtje wil gaan doen, trekt hij zijn trucendoos wijd open om er maar onder uit te komen. En nu vraagt hij er zelfs om... Ik hoop niet dat dit één of andere opwelling is, maar iets blijvends.
 
Op het moment dat ik dit schrijf heeft hij een papier gepakt en is hij woordjes gaan schrijven. Ik schrijf eerst een woord en hij schrijft em na. Ik heb het idee dat dit komt doordat David (zijn beste vriend die wel naar groep 3 is gegaan) heel enthousiast aan Luuk vertelt wat hij allemaal in de klas leert. Ik ben heel benieuwd of dit doorzet...
 
Ik moet mijn gedachten natuurlijk niet op hol laten slaan... Hebben we wel de goede beslissing genomen om hem niet naar groep 3 te laten gaan??
 
X Marijke
Lotte's uitspraak
Sinds een poosje heeft Lotte een uitspraak die ze maar al te graag herhaald. Ik heb geen idee hoe ze eraan komt  Hebben jullie een idee?
 
Hier komt ie: 'Jeroen, poep aan je schoen!' Iedere keer als ze hem opzegt moet ze lachen... Enig idee?
 
X Marijke
Trots
Mijn zoon is zojuist weer een flink stukkie gegroeid. Zojuist is hij voor het eerst op zijn eigen fiets naar school gefietst. Trots dat ie was, helemaal super!! Normaal gesproken breng ik hem altijd naar de voorkant van de school, maar de fietsenrekken staan aan de achterzijde. Helemaal stoer natuurlijk als je vanaf de achterkant van de school komt. Straks moet ik hem ook aan de achterkant van de school ophalen. Hij heeft het me wel drie keer op mijn hart gedrukt dat ik dat toch niet vergeten moest.
 
Binnen aangekomen moest hij het natuurlijk ook direct aan de juf vertellen. De juf liet em nog een stukje groter groeien dan dat hij al was
 
En natuurlijk is ook deze mama trots! Het heeft me zweet, bloed en tranen gekost om hem op de fiets te krijgen, maar zie hier het resultaat!!
 

 
X Marijke
Fietsen
Ik weet niet wat ik meemaak... Vanmorgen, eigenlijk was het al middag, maar het voelde nog als ochtend porde ik Luuk aan om een rondje te gaan fietsen. Met frisse tegenzin ging hij met me mee. Toen we eenmaal op de fiets zaten vond hij het erg leuk, stoer en spannend.
 
We zijn naar school gefietst, langs ons oude huis en toen weer terug. Is best een stukkie...
 
Schetst mijn verbazing dat hij op dit moment naast me staat te drammen omdat hij nog een rondje wil fietsen. Ik stelde al voor om dat met papa te gaan doen, maar nee ik moet mee....
 
Doeiii, ik ben fietsen!!!
 
X Marijke
Nog wat foto's
Van de week zat ik niets vermoedend even op msn. Nienke kwam online en vertelde me dat ze de rest van de foto's van hun trouwen gekregen hadden. Vervolgens werden er heel wat foto's van Noordwijk richting Schoonhoven verzonden  Ik beleefde de dag weer helemaal op nieuw, en voelde ook het supertrotse gevoel weer... zucht!  Er is weer een flink stuk Marijke ter plekke gesmolten
Wat staan ze er goed op hè! Ik kan je uit de droom helpen, ze zijn niet altijd even lief als dat ze op de foto lijken hoor! Vanmorgen hadden ze nog hard ruzie!

 
Gewapend met heuze bellenblaasapparaten! Een bellen dat die dingen gaven!!


 
Het is stoer dat ik die ring aan Nienke mocht geven, maar stiekem toch ook wel een beetje eng

 
En deze ring was voor Rob: 'hier Rob!'


 
Wat kan ik meer bij deze foto's zeggen dan dat ik gruwelijk trots op ze ben?
X Marijke
"Ik lach, ik dans, ik spring, ik zweef
Teken dat ik leef ook zonder jou"