Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
The Voice of Holland
Jaja, ik weet het... Veel te lang niet gelogd. Ik kan veel excuses verzinnen die ook nog kloppen, maar hé... Geniet maar van deze!

Ik ben dol op uitjes. Dol op uitjes met lieve vriendinnen. Dol op uitjes waar Marco bij betrokken is. Zo ging ik vorige week twee keer naar de Blind Auditions van The Voice of Holland.

Een tijdje geleden kocht ik kaartjes voor het leukste onderdeel van The Voice of Holland, tenminste dat vind ik, hoewel de liveshows ook heel leuk zijn. Ik zou samen met Helga gaan op zondagavond. 's Middags om 3 uur stuurde ik haar een whatsappje met de vraag wie er zou rijden. Een half uur later kreeg ik een reactie, ze liep nog in Rotterdam, ze was het lichtelijk vergeten. Ow... Of ik iemand anders mee kon nemen.

Jammer, ik had me erop verheugd, maar in Lotte vond ik een vervanger. Ze was eerder meegeweest, dus ze wist wat ze kon verwachten. Samen met Angelique, Jolien en Bernadette kregen we een prachtige plek toegewezen. Eerste rij!

Genoten van de audities, maar vooral van de interactie tussen de coaches.

Na afloop wilde ik graag 'even' op Marco wachten, maar Lotte was moe. Om kwart voor 12 zijn we naar huis gegaan. Ze lag al snel op de achterbank te slapen. Later hoorde ik dat Marco kwart over 12 pas naar buiten kwam. Goede keuze gemaakt.

Dit smaakte naar meer! Zo dacht Angelique er ook over en zo gingen we woensdagavond gewoon weer! Dit keer kregen we rode kaartjes bij binnenkomst. Uit ervaring wisten we dat we dan eerder naar binnen mochten. Beter!! Dachten we. Uiteindelijk hadden we beroerdere plekken dan de vorige keer. We zaten vreselijk op de wind van de airco en we konden de interactie tussen de coaches nu niet zien, dat is juist hetgeen wat het zo leuk maakt. Maar goed, we hebben het evengoed leuk gehad hoor! We zijn gewoon een tikkeltje verwend...

Ik zou wachten, wachten op Marco, hoe laat hij ook naar buiten zou komen. We hoorden al dat hij aan een wijntje zat, die smaakte vast erg goed, hihi! Het was geloof ik over één uur voordat Marco zijn neus liet zien.

Blije mensen om me heen en ik deed er zelf ook niet voor onder. Altijd leuk om hem te horen vertellen. Hij liet enthousiast filmpjes op zijn telefoon zien van Waar is de Mol en uiteraard ging ik met hem op de foto!"Volg je hart
Al doet het pijn"