Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Yessssssssss!!!!
Ik dacht net... nadat ik het filmpje wat ik in het logje ervoor had gezet voor de tiende keer bekeek (en weer in een deuk lag, hihi!) laat ik eens op de site van de Lama's kijken. En wat zag mijn oog???? Kaarten te koop voor voorstellingen in het Circustheater in Scheveningen....

IK WIL IK WIL IK WIL IK WIL!!!!

En............. IK HEB IK HEB IK HEB IK HEB!!!!!!!

28 Augustus om 22.30 uur zit ik te genieten van de Lama's!!!!!X Marijke

Ach... lama!
Het was vast een heel erg stom gezicht, maar ik heb het toch gedaan, haha! Gisteravond zat ik met iemand online, zij zat via You Tube filmpjes te kijken van de Lama's. Ik vind die gasten superleuk, dus ik deed gezellig met haar mee.

Echt, de tranen liepen op een gegeven moment over mijn wangen. Wat zijn die gasten leuk! Het komend theaterseizoen staan ze in de Goudse Schouwburg, uiteraard had ik me daarvoor ingeschreven. Helaas kreeg ik er geen kaartjes voor toegewezen. Ik ga zeker nog wel proberen om er toch bij aanwezig te kunnen zijn. Hopelijk lukt het me.

Veel filmpjes had ik al gezien, maar deze nog niet... geniet je mee?X MarijkeLek(ker)!
Vanmiddag was ik het binnen zitten ineens helemaal zat. Ries was boven aan het shooten, Luuk en Lotte lagen voor de televisie. Ik pakte een tas in en riep tegen de kids dat ze de schoenen aan moesten trekken. "Huh, wat gaan we doen dan, mam?" was uiteraard meteen de reactie. Ik vertelde mooi niets, ze moesten gewoon maar instappen.

Toen ik in de auto zat, zag ik dat het slechts 16,5 was.. Niet echt bijster warm dus. Achterin zaten ze volop te raden wat we zouden gaan doen. Ik reed richting zwembad, ze dachten het te weten, maar ik reed er voorbij. Over de dijk reed ik richting Lopik, langs strandjes waar de kids wel eens geweest waren. Nah, daar gingen we ook al voorbij.
Hatsjoe!
Helemaal blij kwam vanmorgen Lotte naar me toe... "Mam, ik heb drie keer geniest!! Nu is het morgen eindelijk mooi weer!!!" Tja.. ik wilde haar euforie niet gelijk de kop in drukken, ze was er zo blij mee... Maar als ik nu weer naar buiten kijk en ik het potverdorie wr zie regenen, dan zakken mijn mondhoeken toch wel een beetje hoor.

Tuurlijk laat ik mijn humeur niet bepalen door het weer, maar de kids hebben nu een week vakantie, hebben er nog vijf te gaan, hopelijk kunnen we lekker vaak naar het zwembad, de bbq met grote regelmaat in de brand steken, naar zee gaan, kortom de dingen doen die je doet als het prachtig weer is...

Voorlopig gaan we maar hopen dat die drie niesjes van mijn kleine meid helpen en dat het morgen wat beter weer is...

X Marijke

Pffffffff...
Wat een dag... Vanmorgen om 5 voor 11 had ik een afspraak met de tandarts. Bij de controle van bijna 2 maanden (!) terug constateerde de beste man dat er een stukje van een vulling af was, de vulling moest dus vervangen worden. Niet lang daarna brak er een stukje van mijn tand af, dit zou ook vandaag gefixt worden.

Om 10 uur ging de telefoon. De assistente vroeg of ik er moeite mee had om de afspraak te verzetten, want er was een spoedgeval tussen gekomen. Ik vond het prima, maar ze kon nu niet gelijk een nieuwe afspraak maken, ze zou terugbellen. Ik ben zo flexibel als een elastiekje, ik vond het allemaal prima. Nog geen 10 minuten later belde ze terug, de afspraak bleef toch staan, ik mocht gewoon komen om 5 voor 11... Gevalletje blij maken met een dode mus, haha!
Ik ben niet meer...
Als je wel eens op MSN zit, dan ken je het vast wel. Net op het moment dat je af wilt sluiten, word je aangesproken. Op zich is dat natuurlijk helemaal niet erg, tenzij degene die je aanspreekt een vervelend bericht heeft. Gisteravond laat was dit het geval...

Ik zal het gesprek wat ik gisteravond om een paar minuten voor half 12 hier neerzetten wat ik met Isabel had:
Blij!
Zondagavond heb ik Luuk en Lotte naar Almere gebracht. Ze zouden voor twee nachtjes bij opa en oma Marga gaan logeren. Lotte stond te juichen, Luuk iets minder, maar ze hadden er beide zin in. Onderweg hebben ze allebei liggen slapen, geen overbodige luxe, want er zouden vast wat uurtjes minder slaap gepakt gaan worden.

Ook ik bleef nog gezellig eten. Marga had een ovenschotel gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, prei en een heerlijke kerriemix. Lotte houdt helemaal niet van prei en ik weet zeker dat ze thuis haar neus opgehaald zou hebben voor dit brouwsel, maar zonder te mopperen at ze haar hele bordje leeg, ik stond perplex, maar was tegelijkertijd trots op mijn kleine meid.

Na het eten mochten ze in bad. Dat is natuurlijk op zich al een feest, want dat hebben ze thuis niet. Huppelend gingen ze naar boven en gingen lekker tussen het schuim zitten. Ik werd getrakteerd op een kop thee. Niet veel later kwamen er twee schone kindjes naar beneden in pyjama en met hun haren in een scheiding, hihi! Er werd nog wat gedronken, maar toen was het toch tijd om naar boven te gaan. Het plan was om ze samen in een groot bed te leggen, maar daar had ik een hard hoofd in. Het werd toch geprobeerd.
Voor / na

Na twee dagen werken zijn we tot het volgende resultaat gekomen met Luuk zijn kamertje:

VOOR:

Wonderlijk!
Iedere keer als ik mij ontdoe van enige overtollige haargroei, verbaas ik me er weer over. Ik pak dan mijn flesje scheergel, schud de fles, druk op de knop waarna er blauw spul uitkomt. Zodra je dit smurfengoedje op je benen smeert wordt het ineens wit scheerschuim... Dat vind ik zo'n wonderlijke uitvinding.

Verzin het maar eens. Je stopt er een gel in en zodra het de buitenlucht ruikt verandert het van structuur... Het moet toch wel een hele knappe kop geweest zijn die zoiets verzonnen heeft. Vind je ook niet?

Kijk voor bijvoorbeeld de gele post-it plakpapiertjes hoef je niet geniaal te zijn om dat te bedenken, hoewel die beste man er wel stinkend rijk mee geworden is. Zo zijn er vele uitvindingen gedaan die vast ook jou danig hebben laten verrassen, toch?

X Marijke

Blauw!
Tja... en dan heb je een bed gekocht... praat je erover op MSN... word je enthousiast... en vervolgens gaan we de hele kamer restylen... Ik rij zo even naar Gouda om wat potten verf te kopen voor Luuk zijn kamer.

Luuk wil graag lichtblauwe muren, hij had het over witte wolken en zwarte vogels op de muur... Geen idee of dat ook daadwerkelijk allemaal gaat lukken, maar voor blauwe verf gaan we zeker!

En....... ik heb er zin innnnnnnnn!!!!!!

X Marijke


"Wat je gelooft is waar
Open je ogen maar"