Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Vaderdag
Afgelopen zondag was het vaderdag. Een dag die meestal uit verplichte nummers bestaat. Op bezoek bij mijn vader in Almere doen we meestal wel, maar dat hoefde dit keer niet, want hij had met zijn vrouw een hotelletje geboekt.Dat betekende dat we de dag aan ons zelf hadden. Prettig! Ries houdt niet van ontbijt op bed, dus ik had de tafel gezellig gedekt voor het ontbijt en daarbij werden de cadeautjes natuurlijk niet vergeten.

Ik had eigenlijk wel zin om iets met z'n vieren te ondernemen en Ries vond dat ook een goed plan. Tegelijkertijd vroeg Lotte me of ze met haar vriendin Lizzy mocht spelen. Ik stelde voor om lekker naar Scheveningen te gaan en daar was iedereen het mee eens. Lizzy werd meegevraagd en kreeg toestemming van haar ouders. Vier werd vijf, gezellig!


Allereerst liepen we de pier op, keken hoe iemand ging bungee jumpen en hier waren we het eens, dat gingen we echt never nooit doen, al kregen we geld toe! Brrr!! Maar wel leuk om te zien.

We liepen het strand op. We liepen de trap af en ik had nog geen stap in het zand gezet of zo'n leuke zeemeeuw vond het nodig om zijn behoefte op me te laten vallen... Oh ja...


Het waaide best hard, maar dat vonden we niet erg. Op de heenreis bood Luuk Lotte een euro aan als ze tot haar nek in het water zou gaan. Nou die euro wilde ze wel scoren, dus daar ging ze, haha! Brrrrrrr, zo koud!!


Ries had zijn camera mee en dat resulteerde in mooie plaatjes waar ik erg blij mee ben. Ik vind het altijd zo lekker op het strand, ik kan daar zo van genieten. Luuk en Lizzy groeven heel Duits een kuil, Ries schoot alles wat los en vast zat. Van een meeuw tot een surfer, van een hond tot zijn kinderen en ook ik moest eraan geloven.

We liepen nog een rondje over de boulevard toen we bedachten dat een hapje eten toch wel lekker zou zijn. We vonden een plekje bij Grand Café Binnen waar we heerlijk aten. Buiten zat een zangeres en een gitarist prachtige liedjes te spelen wat de sfeer verhoogde.Hoewel ik geen vader ben, mijn vaderdag was perfect! Zo genoten!!

Linda's Zomerweek
Even geleden stond er op Facebook een oproepje van Linda. voor het bijwonen van een nieuw televisieprogramma Linda's Zomerweek, met als presentatrice Linda de Mol. Dat leek me leuk! Ik polsde bij Helga of ze dit ook leuk vond en niet veel later had ik een mail met de nodige informatie verzonden.

Jawel, ik kreeg een uitnodiging om het programma bij te wonen en wel op 17 juni, afgelopen maandagavond dus.

Jammer genoeg ging het Helga niet lukken om met me mee te gaan omdat hij vader in het ziekenhuis is beland en dat nog steeds niet lekker gaat. In Hellen vond ik een prima vervanger.

Ik reed naar het Mediapark in Hilversum en vond een plekje helemaal vooraan op de parkeerplaats. Ik pakte mijn spullen en telefoon om Hellen een whatsappje te sturen, maar dat bleek al snel niet nodig. Ze stond gewoon naast me op het parkeerterrein, haha!

We vonden een plekje in de zon waar we kletsend de tijd doorkwamen tot we naar binnen mochten. Er werd uitgelegd wat de bedoeling was. We zouden plaats gaan nemen in de achtertuin van Linda waar een hapje en een drankje voor ons klaar stond. Ook de gasten werden bekend gemaakt en daar werden wij heel blij van.

Ik kan er kort over zijn, Linda's Zomerweek is een aanrader! Linda is leuk, de gasten waren dat ook zeker, het sfeertje was top, kortom: kijken!

Hier kan je de promo zien!

Na afloop bood Linda aan om met haar op de foto te gaan. Dat is natuurlijk altijd leuk, dus Hellen en ik besloten dat te doen.

Een leuke avond was in the pocket!!

Volgens mij zitten wij in de uitzending van donderdagavond. We zitten niet heel erg vooraan, maar de wandelende cameraman liep tussen het publiek door, dus wie weet zijn we nog te spotten.Beugel
Sinds Lotte 'grote-mensen-tanden' heeft, staan haar tanden in haar bovengebit wat naar voor. In overleg met de tandarts werd besloten dat een orthodontist daar maar eens naar moest kijken. Mijn tandarts werkt samen met ortho's in Gouda en Nieuwegein. Ik zou dus maar even daar naartoe moeten. Nu leek me dat niet helemaal een goed idee omdat het niet echt een eenmalig iets is.

Ik informeerde en ik kwam er achter dat in mijn woonplaats ook een prima ortho te vinden is, dus na overleg met mijn tandarts, stemde hij daarmee in. Vandaag had Lotte haar eerste afspraak. Hartstikke spannend natuurlijk!

Om 10 over 3 zaten we in de wachtkamer van de tandartsenpraktijk waar ik nog nooit geweest was. We werden naar binnen geroepen. Lotte nam plaats in die mooie, grote stoel. De assistente gaf door aan de ortho dat we er waren en niet veel later mocht Lotte haar gebit laten zien.

Hij was er al snel uit. Lot heeft nog twee melkkiezen waarvan er één los zit. Prima uitgangspunt, vond hij. Het enige waar een beugel voor nodig is, is haar tanden boven, onder staat het allemaal netjes. Hij vertelde dat ze al heel wat zou kunnen bereiken als ze haar onderlip over haar tanden zou gaan plaatsen, maar dat is lastig.

Ze mocht gelijk gaan happen! Eind juni hebben we een vervolgafspraak waarin we het behandelplan gaan bespreken en dan 16 augustus.. Dan gaat het gebeuren! Dan krijgt Lotte een beugel.

Hoe spannend is dat!!

"Want zoals je daar zit met je haar in de wind
Je schaduw nog mooier dan mooi"