Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Try out Ziggodome
Dinsdag kreeg ik te horen dat Marco een try out concert zou geven de dag erna. Direct surfde ik naar Marktplaats en zag daar ook wat kaartjes te koop, maar ik deed net alsof ik een ruggegraat heb en besloot keihard dat zondag voldoende was.

Tot er een lief vriendinnetje me opbelt en zegt dat ze een kaartje voor me heeft. Gratis en voor niets. Tja, dan blijft er van de stevigheid van mijn ruggewervels weinig over en ben ik direct over stag. Het betrof zitplaatsen en eigenlijk vond ik dat wel lekker. Relaxt en een heel ander beeld over het concert als bij staanplaatsen.

Gisterochtend hadden we nog contact over de kaartjes tot ze me ineens vertelde dat er iemand afgezegd had, of ik nog iemand blij wilde maken. Dat wil ik altijd wel! Ik belde Renske op die vervolgens direct in de stress schoot, hahaha! Ik gaf haar wat bedenktijd die ze zeer positief benutte, want ze ging met me mee.

Ik pikte haar in Maarssen op en samen reden we naar Amsterdam. Parkeerde de auto in P1 en liepen naar het nieuwe Ziggo Dome. Het zag er aan de buitenkant al indrukwekkend uit. We hebben ons prima vermaakt door naar mensen te kijken en ook zeer verbaasd over.. nou ja, laat ook maar.

Ook mijn vriendin arriveerde en toen zijn we op ons gemak naar binnen gegaan, op zoek naar vak 109. Prima plaatsen, prima zicht! Tot we vlak voor het concert begon opgepikt werden door een vriend van mijn vriendin, er waren nog veel plekken leeg achter hun waar we nog beter zaten. Top!

Het concert was top! Het geluid was super! Een internetverbinding was er niet en dat vond ik wel een beetje tegenvallen voor een poptempel die de naam Ziggo draagt. Anno 2012 is dat toch wel een vereiste vind ik, maar goed, dat is maar een mening en eigenlijk ondergeschikt aan hoe ik genoten heb.

Renske stond naast me uit haar stekker te gaan en ook dat vond ik geweldig om te zien! Marco was op dreef, het publiek was enthousiast. Ik heb een super avond gehad!!

En weet je wat het leuke is? Ik mag zondag weer!!!

Te koop *VERKOCHT!*

Te koop:

twee zitplaatsen Ziggodome

24 juni,

vak 111

rij 14 stoel 390 en 389

? 75,-
PS Nee, het zijn niet mijn eigen kaartjes. Ik ben er uiteraard gewoon bij zondag!!
"Het is wel over
Maar nog niet voorbij"