Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Foto's van mijn trots!
Je hoort het zo vaak, timmermannen die vooral bij vrienden de klusjes doen, schilders die prachtig werk afleveren bij de buurman die net verbouwd heeft, de loodgieter alle buitenkraantjes prima gemaakt heeft in de hele buurt, maar thuis maar bar weinig van dat soort zaken doen.

Zoals jullie weten woont er een fotograaf in huis die heel vaak op dat knopje rechts bovenop de camera drukt, maar van zijn eigen kinderen niet zo vaak foto's maakt. Maar onlangs kwam er verandering in. Ik wil heel graag een mooie foto van Luuk en Lotte voor op mijn paarse muur, maar dan moet het wel dé perfecte foto zijn.

Naar mijn mening zijn die foto's gemaakt! Gewoon zoals ze zijn, in zwart/wit, een canvas waard! Van Luuk zijn er meer mooie foto's gemaakt dan van Lotte, maar eentje was voor mij genoeg! Ik show je mijn trots:Lekker weekend!
Het is alweer dinsdag. Dat houdt automatisch in dat we het weekend net achter de rug hebben. Een lekker weekend in mijn geval. Ik neem je mee naar mijn belevenissen!

Vrijdag


Gevulde bara
Roti met kip
Een poosje geleden nam Helga een matras van mij over voor op Yara's slaapkamer. Ze wilde me er toen geld voor geven, maar ik stelde voor om daarvoor lekker samen uit eten te gaan. Ik dacht: dat geld stop je in je portemonnee, dat gaat op en heb je er weinig lol van gehad. Saampjes uit eten is veel leuker!

Helga vondt het ook een prima plan en zo geschiedde afgelopen vrijdag. We reden samen naar hartje centrum in Rotterdam. Daar zat een Surinaams restaurant, zo hadden we op het internet gezien. We parkeerden de auto in de parkeergarage en zochten het adres op. We liepen een paar rondjes en jawel, we vonden het!

We liepen naar binnen, spraken de barman anex ober aan en vertelden hem dat we gereserveerd hadden. Geschrokken keek hij ons aan, vroeg op welke naam we gereserveerd hadden, keek half in de agenda en zei dat hij van niets wist en dat de tent die avond helemaal volgeboekt was. Of we nog wisten wie we aan de telefoon gehad hadden en we niet het filiaal in Vlaardingen gebeld hadden.

Even kregen we het benauwd, maar gelukkig bleek die grapjas ons volledig in de maling te hebben genomen. We zochten een plekje op het terras op, kregen de kaart, maar daarop stonden gerechten waar ik nog nooit van gehoord had. Roti ken ik wel, maar daar hield het toch wel mee op.

We kregen uitleg van diezelfde ober. Hij raadde ons gevulde bara en roti met kip aan. Unaniem besloten wel zijn advies ter harte te nemen. Ook werd ons gevraagd wat we wilden drinken. In koor vroegen we om rosé, waarop de barman verontschuldigend zei dat hij dat helaas niet had. Zo ook geen wijn, cola, enz. Alleen spa rood en blauw kon hij ons aanbieden, waarop hij grappend wegliep: "Oké, twee rosé!" Sjonge... dat was de tweede keer!

Om een lang verhaal kort te maken: we hebben héérlijk gegeten!!

Helga rekende een belachelijk laag bedrag af en zo liepen we samen richting de parkeergarage tot we zagen dat alle winkels nog geopend waren. Op verschillende deuren hingen posters waarop te lezen was dat de koopavond tot maarliefst 23 uur duurde en dat ze extra kortingen gaven. Kijk, daar zijn we dol op! Dus we lieten de auto nog fijn staan en liepen een aantal winkels in.

Bij Esprit scoorden we beide verschillende kledingstukken voor 50 en 70% korting, waarop we bij de kassa nog eens 10% er boven op kregen. Daar word je vrolijk van!! Ik scoorde nog een heerlijk ijsje waarna we toch naar de auto liepen. We hadden een heerlijke avond achter de rug! Het was een slimme actie van mij om geen geld voor dat matras te vragen!

Zaterdag

Overdag had ik een rustige dag. Ries ging met een model naar de Lek om te shooten. Ik deed boodschappen, bracht Luuk en Lotte naar het zwembad, las lekker in mijn boek in de tuin. Kortom een prima dagje. 's Avonds had ik nog een feestje in de planning. Om half 10 werd ik opgepikt door Helga om naar de verjaardag van Frederique, Danny en Mirjam te gaan. Alle drie werden/worden ze veertig en dat moest natuurlijk gevierd!

Binnen draaide een dj, buiten namen we plaats om een lekker drankje te doen. Toen het later werd en buiten wat afkoelde zijn we naar binnen gegaan om de voetjes van de vloer te doen en natuurlijk ook weer een drankje te doen en nog één en nog één, haha!

Ik zal niet te veel in detail treden, maar het was maar goed dat ik slechts een beetje aangeschoten was, zodat ik iemand tot twee keer toe uit de bosjes kon trekken, haha! Het was een heerlijk feest!

Zondag

Susan, pa en ik!Vandaag waren we bij mijn vader en Marga uitgenodigd. 17 Juni was hij jarig en vierde het eigenlijk niet. Zoals jullie konden lezen, ben ik toch naar Almere gegaan met mijn nichtje, maar ze hadden ons gevraagd een zondag te komen om lekker bij hun te komen eten. Zo reden we zondag dus naar Almere.

Bij aankomst bleek Marga grieperig te zijn. Er was in De Kemphaan in Almere een evenement met de veelzeggende naam: 'Groetjes uit Thailand'. Kraampjes met allerlei lekkers, optredens, boxwedstrijden, van alles wat met Thailand te maken had. Zelfs de temperatuur had zich aangepast, het was werkelijk bloedheet.

We keken rond, aten een ijsje om daarna weer naar Marga terug te gaan, die inmiddels de tafel had gedekt. We dronken een drankje voordat we aan tafel mochten. Ondanks de griep had Marga toch een heerlijke maaltijd gemaakt en we smulden daar heerlijk van.

Tegen half 9 reden we weer weg uit Almere na een heerlijke dag! Of eigenlijk na een super weekend!!PS De foto die bij zondag staat is gemaakt op mijn vaders verjaardag. Links naast me zit mijn nichtje, de surprise!
Eén jaar geleden
Het is vandaag alweer een jaar geleden dat Michael Jackson het leven liet. Ik zag net een tribute van Radio 538 voor MJ en ik vind 'm gaaf en heel knap gemaakt:Met de man Michael had ik niet zoveel, zijn muziek daarentegen vind ik super en draai het nog wel regelmatig. Wat heb/had jij met Michael?

Hertme
Zaterdagochtend zat ik al om half 10 in de auto, op weg om Martine op te pikken. Het was wel iets om, maar zo had zij ook vervoer en het is wel zo gezellig om samen in de auto te zitten. De rolstoel werd ingeladen, zo ook de rest van haar spullen.

We stapten snel in, Enschede is nog een flink stukje rijden. Toen we bij Linda op kraamvisite gingen vonden we het al een rot end en toen namen we ons ook voor dat er heel wat moest gebeuren wilden wij weer daar naartoe rijden. Blijkbaar was Marco genoeg reden, haha!

Martine en Bianca Hellen

We trotseerden felle zon, veel buien, de ruitenwisser kon het soms amper aan, maar ook regen binnen, haha! In mijn enthousiasme had ik het schuifdak gekanteld bij het wegrijden. Lekker fris, dacht ik nog. Dat was het zeker! LOL

Om half één kwamen we bij Linda aan. Na een drankje besloten we om met de bus naar het centrum van Enschede te gaan om daar voetbal te gaan kijken. Het was er helemaal niet zo druk, zo was het niet moeilijk om een mooi plekje op het terras, onder een grote parasol te vinden met uitzicht op een groot scherm waar we konden zien hoe beroerd Nederland voetbalde. Gelukkig wonnen ze wel.

Nancy Anita en Linda

We aten een patatje bij de plaatselijke friettent om daarna door te rijden naar Hertme. Hiervoor had ik nog nooit van deze plaats gehoord, maar je moet alles een keer meegemaakt hebben in je leven. Ik was gebombardeerd tot BOB, ik had een auto vol geladen. Rond 19 uur kwamen we aan en konden we zo naar binnen lopen waar we prachtige plekken vonden vlak aan het podium. Direct kreeg ik een drankje van Marc en Nancy aangeboden, haha, wie iets beloofd.. :-)

Martine had een mooi plekje op de box bemachtigd, samen met Saskia zaten ze heel goed! De rolstoel parkeerde ik onder een stellage. En dan ga je wachten op wat komen gaat, tja, dan zijn al snel de camera?s gepakt, daar vermaak je je wel mee.

Annet Gerdje

Rond acht uur gaven Mc Chicks een optreden weg. Ik kende hun muziek al, ik was bij de cd presentatie. Het zijn leuke meiden en maken hele goede muziek. Na hun optreden was het wachten op Marco. Na ruim een uur hoorden we de eerste tonen van Wit Licht. Yes! Het was me al snel duidelijk dat Marco het naar zijn zin had, naweeën van Guus waarschijnlijk, haha! Daar profiteerden we met zijn allen van. Ik denk dat nagenoeg iedereen die op de eerste drie rijen stonden hun momentje wel gehad hebben. Zo ook ik! Lekkerrrr!!!

Als je aan een leek voorstelt om drie uur in de auto te gaan zitten om daarna in de regen te gaan kijken naar een concert wat je al meerdere keren hebt mogen zien, dan verklaren ze je naar alle waarschijnlijkheid voor gek en als ik het zo teruglees, snap ik dat ook nog, haha! Maar ik heb genoten, meer dan genoten van alles daar in Hertme.

Nog even napraten bij de VIP uitgang, Marco uitzwaaien om vervolgens weer in de auto te stappen, Marco hard aan. Zo bracht ik vier dames en mezelf terug naar Enschede. Bianca en nichtje Anita vertrokken direct, terwijl Martine, Linda en ik nog een drankje deden met Rik die op ons gewacht had. Om half 3 zijn we naar boven gegaan en zijn onder Sponge Bob gaan liggen, haha! We weten allemaal dat Martine gek is van dat spons beest, dus het leek me wel een goed plan om Luuk zijn dekbedhoes even te lenen, haha! We hebben er om gelachen!

Maar weet je? onder dat gele beest slaap je héérlijk! Normaal ben ik thuis altijd rond 9 uur, half 10 wakker, zo schrok ik daar pas om 11 uur wakker. Martine had naast me liggen twitteren, Romy was uiteraard al even op en ik? had niets gehoord. Heel bijzonder, haha! We bestelden via sms een ontbijt op bed, maar die sms is geloof ik niet helemaal aangekomen, hihi!

Na een snelle douche kleedde ik mezelf aan om daarna aan de ontbijttafel aan te schuiven. Ook Romy at gezellig een boterhammetje mee. Niet lang erna laadden we de auto vol, want we hadden nog wel een ritje voor de boeg en ook hadden Rik en Linda nog vaderdagplannen. Ik zette Martine weer netjes thuis af en zo was ons weekendje Twente weer voorbij.

Rik en Linda, bedankt voor de gastvrijheid! Martine, bedankt voor je gezelligheid in de auto, voor, na en tijdens het concert, in bed, haha! Marco, jij ook bedankt voor de heerlijke avond! Ga je 8 en 9 juli ook weer zo uit je dak? Van mij mag je!!PS Heb jij nog leuke foto's? Mijn mailbox staat open!

Verrassing!
Zo'n jaar of zeven geleden is mijn jongste broer gescheiden van zijn vrouw. Overbodig te vertellen dat dat allemaal niet zo leuk is, maar die dingen gebeuren. Een logisch gevolg was dat zijn twee kinderen bij hun moeder bleven, zij weer een nieuwe relatie kreeg en wij daardoor onze nicht en neef niet meer zo vaak zagen.

Afgelopen vrijdag had ik met Luuk een afspraak bij het GGZ voor medicatiecontrole. We maakten er een gezellige dag van en toen we in de bus zaten weer richting huis, stapte Susan ook in. Ik zei haar gedag en ze kwam bij ons zitten. Luuk en Lotte vroegen me zachtjes wie ze was waar ik uiteraard antwoord op gaf.

We hadden een goed gesprek en zo vertelde ik dat de week erna haar opa zijn verjaardag vierde. Spontaan vroeg ik of ze zin had om met me mee te gaan naar Almere. Eigenlijk was het haar sportavond, maar ze stemde direct toe.

Gisteravond om 19 uur stond ik bij haar voor de deur waar ze al op me zat te wachten. Ze stapte in en begonnen te kletsen. Het was heel gezellig in de auto, het was leuk om haar weer beter te leren kennen.

Mijn vader wist dat ik kwam, maar wist niets van de komst van zijn oudste kleinkind. Het leek me wel een leuke verrassing en dat was het. Toen we aankwamen bij mijn vader, parkeerde ik de auto aan de zijkant van het huis. Ik belde aan, feliciteerde mijn pa en vroeg hem even mee te lopen naar de auto, omdat ik daar nog een verrassing voor hem had die ik niet kon tillen. Niets aan gelogen, haha!

Hij zag Susan in de auto zitten, maar kon het allemaal niet zo snel plaatsen, tot hij ineens zegt: "Is dat Susan?" Direct stonden de tranen in zijn ogen en een hele dikke knuffel was snel het gevolg. Mijn missie was geslaagd. Pa was enorm verrast en heel erg blij om haar weer te zien. Voor Susan was dat geheel wederzijds, ook bij haar zag ik hele waterige oogjes. Over mij gaan we het maar niet hebben, haha!

Ze hadden elkaar 4 jaar niet gezien...

Er was nog wat visite waar we mee in de tuin gingen zitten. Lekker onder de overkapping onder het genot van een drankje en een hapje. Om half 11 vond ik wel weer mooi geweest en we namen afscheid. We hadden nog een ritje van een uur voor de boeg, een rit die erg snel ging, we hebben lekker zitten kletsen.

Ik hoop dat dit geen eenmalige actie was. Susan, ik vond het heel erg gezellig met je en we hebben opa een superverjaardag bezorgt geloof ik!!Er is een foto gemaakt, maar heb ik nog niet. Deze zal ik nog zeker plaatsen!
Wie wil? *update*


Vorige week vulde ik een prijsvraag in zoals ik wel vaker doe. Hééél soms win ik ook nog, zoals dit keer. Ik heb twee kaartjes gewonnen voor een concert 'Because I am a Girl' waarvan de line up niet misselijk is.

Ik noem:

Alain Clark, Babette van Veen, Belle Perez, Caro Emerald, Dennis, Do, Edsilia Rombley, Erik van der Hoff, Giovanca, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Karin Bloemen, Lisa Lois, Nikki, Nils Krake, Pia Douwes, Sabine Uitslag, Sara Kroos, Sharon den Adel, Syb van der Ploeg, Tim Akkerman, Waylon, Xander de Buisonje, het Plan Nederland kinderkoor en vele anderen.

Klinkt superleuk allemaal en het is nog voor het goede doel ook. Er worden tvopnames gemaakt welke uitgezonden worden op zaterdag 26 juni om 22:50 op Nederland 3.

Er zit alleen een klein nadeeltje aan... Ik kan namelijk niet. Mijn vader is die dag jarig en hij gaat voor. Dus kan je op donderdag 17 juni naar het Java-eiland in Amsterdam. Aanvang 20.00 uur, deuren open om 18.00 uur en je hebt zin in een avondje muziek?

Laat het me weten, wie weet zijn de kaartjes dan voor jou!Ik heb Francien blij gemaakt met twee kaartjes!! Laat je even weten hoe het was?

Heel veel plezier!!!!

xxx

Hertmee!
Tot voor kort had ik nog nooit van Hertme gehoord, maar sinds enige tijd wordt me regelmatig gevraagd: "Zie ik je nog in Hertme?" of "Jij gaat toch zeker ook wel naar Hertme?" En tot voor kort antwoordde ik daar heel stellig NEE op.

Zestig euro voor een kaartje vond ik echt te duur. Je moet er ook nog naartoe, wellicht ergens slapen, je eet iets, je drinkt iets, je bent zo honderd euro lichter. Nee hoor, ik wist het heel zeker, geen Hertme voor mij!

Zelfs de "Ah joh, is toch gezellig! Ga gewoon mee!" weerstond ik. Ik wist het zeker, ik zou gaan genieten van de enthousiaste logjes, misschien belde iemand me wel om me mee te laten genieten. Daar zou ik het mee doen.

Tot gisteravond... Alina twitterde dat ze nog een kaartje over had en vroeg daarom wie er interesse had. Nog riep ik: ik wil wel, maar nee hoor, ik ga niet... Ik kreeg van verschillende kanten te horen dat ik toch echt moest komen. Mijn drankje werden aangeboden door Nancy en iets te eten kreeg ik wel van Hellen, haha! Martine zocht nog gehandicaptenvervoer en boodt aan de helft van mijn kaartje te betalen.

Ik besloot er een nachtje over te slapen en vanmorgen kwam ik tot de conclusie dat ik dit aanbod moest accepteren. Vanmorgen zei iemand tegen me: "Je kunt beter spijt hebben van iets datje hebt gedaan, dan spijt van iets dat je niet hebt gedaan." Daar hou ik me dan maar aan vast!Marco, hou je vast! Ook ik ben er zaterdag bij!!


Week 23
Ik heb al verschillende weeklogjes online zien komen, ik geloof da'k dat ook maar doe, want mijn week was best druk te noemen en nou over ieder dingetje apart te loggen is ook weer zo'n gedoe, haha!

Maandag

Een rommeldagje. Beetje opruimen, keutelen, bijkomen van het weekend ervoor, toen vierden we Luuk zijn 12e verjaardag en mijn nichtjes hun verjaardag. Om half 12 fietste ik naar school om de Tussen Schoolse Opvang te doen. Zo'n dagje die voorbij vliegt.

Dinsdag

Vandaag ging al vroeg de wekker, want vandaag ging Lotte op schoolreis en Luuk ging met zijn klas survivallen. Enkele weken ervoor vroeg de juf van Lotte aan mij of ik tijd en zin had om mee te gaan. Altijd leuk, toen ik zag dat mijn agenda het toeliet, stemde ik gelijk toe.

Groep 7 gaat als traditie survivallen. Luuk had er enorm veel zin in. En terecht want hij heeft een onwijs leuke dag gehad. Om half 9 nam ik met 'mijn groepje' plaats in de bus. Ik had zes koters onder mijn hoede.

Als eerste reden we naar De Ontdekhoek in Rotterdam. Ik had er nog nooit van gehoord, maar leuk was het! Een ochtendje mochten we er blijven, maar eigenlijk was dat wel iets te kort. Er waren er zoveel leuke dingen te doen, ik noem bijvoorbeeld van aardappels chips snijden en bakken, laserspel, muntje maken voor kunstof bolletjes, zeepje maken en nog véél meer. Om 12 uur had ik iedereen weer verzameld, hadden ze geplast en hun spullen gepakt om weer in de bus plaats te nemen, op naar de volgende locatie.

"Trek kleding aan die vies mag worden" stond er in de brief die de kids mee naar huis kregen. Dat was geen overbodige luxe, haha! Want bij De Speeldernis werden ze kids vies. Erg vies en vooral ook erg nat.

Kids waarvan je het verwachtte waren al snel van onder tot boven vies. Het was heerlijk om te zien hoe ze genoten van ongegeneerd jezelf smerig maken, haha! Maar in mijn groepje zaten bijvoorbeeld twee meisjes. Schatjes, best wel verlegen en van het idee alleen al dat ze wel eens vies zouden konden worden begonnen ze spontaan te giechelen. Dat gingen ze echt niet doen! Prima, dan kijk je toch lekker, ook goed!

De tijd verstreek, wij genoten van alle blije kinderen die alleen maar viezer werden, haha! Tot ik ineens in mijn linkerooghoek diezelfde twee meisjes in hun onderbroek en hemd zag lopen. Hand in hand besloten ze dat het toch wel erg leuk was allemaal. Dapper stampten ze zo die moddervijver in, ik lag werkelijk in een deuk en heb ze de hemel in geprezen. Een superleuk park om een middag in door te brengen. Ik ga er zeker nog eens terug, ik weet zeker dat ook Luuk het helemaal top gaat vinden daar.Woensdag

Om half 9 werd ik al in het zwembad verwacht omdat Luuk zijn groep 7 zwemwedstrijden had en Luuk wel bedacht had dat ik mee kon helpen en mij daar dus voor had opgegeven. Ik mocht plaats nemen bij baan 1 met een stopwatch in mijn rechterhand, een blocknote met een pen in mijn linkerhand en tussen mijn knieën een paraplu, want het was niet droog.

Vijf scholen uit Schoonhoven zwommen alsof hun leven er vanaf hingen. Het was prachtig om te zien hoe sommige al borstcrawlend een motorbootje nadeden, haha! Gelukkig werd het op een gegeven moment droog en zag ik de Krullevaar jammer genoeg laatste worden.

Ik fietste nog even snel het stadje in, de markt over en de supermarkt in voor de lunch. Helga, Selena en Yara kwamen bij ons lunchen, een broodje carpaccio kwam voor ons op tafel en voor de kids een broodje knakworst. Je hoorde me niet klagen! Om 15 uur reden we naar de manege voor de wekelijkse paardrijles. Weer een dag voorbij!

Donderdag

Vandaag stortte ik me weer eens op een sollicitatiebrief, altijd weer een tijdrovend klusje, maar ergens ook wel weer leuk en een uitdaging. Om half 12 fietste ik weer naar school voor de TSO en daarna fietste ik het stadje weer in voor cadeautjes en boodschapjes. 's Avonds reed ik nog even naar mijn schoonzus om iets op te halen.

Vrijdag

Eens in de paar weken tijd heeft de onderbouw bij ons op de vrijdag vrij. Ik vind het altijd leuk om samen met Lot zo'n dag door te brengen alleen verliep het deze keer anders. Ik had namelijk een uitnodiging gekregen voor Luuk om het GGZ weer te bezoeken voor een medicatiecontrole. Met zijn drietjes stapten we op de bus, liepen naar het GGZ waar Luuk vragen werden gesteld, gewogen, gemeten, kortom hij ging weer door de molen. Hij was flink in de lengte gegroeid en eigenlijk trokken we de conclusie dat het prima verliep.

Met zijn drietjes liepen we vervolgens het centrum van Gouda in. Gezellig! We kochten een vaderdagcadeautje, aten een lekker broodje, ik scoorde een leuk shirt, gewoon gezellig!Zaterdag

Om 11 uur reed ik met in de auto: Luuk, Lotte, Selena en Helga naar de Action in IJsselstein. Luuk had die avond een slaapfeestje bij een klasgenootje, daar had hij een slaapzak voor nodig, een prima aanleiding om de Action te bezoeken. De kids waren we al snel kwijt om met enige regelmaat ze aan onze kar te treffen met de vraag: "Mam, mag ik dihit??" Dat was vast de reden waarom ze graag mee gaan. "Het kost bijna niets mam..."

Boodschappen werd ook nog gedaan. Luuk werd naar het feestje gebracht en Lotte moesten we de middag al missen, zij speelde bij Selena en bleef er die avond ook nog slapen.

Na het eten fristen Ries en ik ons op om samen op stap te gaan. We waren uitgenodigd voor de After Mariage Beach Party in beachclub Vroeger op het strand van Bloemendaal. 15 Mei trouwden Niels en Mathijs om daarna 4 weken naar Bali te vertrekken. Afgelopen week zijn ze daar van teruggekomen en vierden nog eens dunnetjes dat ze in het huwelijk gestapt zijn.

De dresscode was 'luchtig met een vleugje roze en wit'. Daar was goed gehoor aan gegeven, veel roze boa's kwamen voorbij. Altijd leuk! Een dj draaide lekkere plaatjes, de stemming zat er al snel goed in, de dansvloer bleef de hele avond gevuld.

Het was een zeer geslaagd feest, het was erg gezellig, maar als altijd stopte de dj veel te vroeg met draaien. Ik had helemaal niet zoveel glazen rosé gedronken, alleen waren die glazen erg groot, haha!

Volgens mij was het half 2 dat we thuis kwamen in een leeg huis. Blijft toch gek als de kids niet thuis zijn en komen. Vooral 's morgens als het zo stil is in huis, maar stiekem is dat ook wel weer lekker.

Zondag

Om 10 uur werd Luuk thuisgebracht. Hele verhalen had hij over een geslaagd slaapfeestje. Hij belandde op de bank en is er nagenoeg niet meer afgekomen. Het heette een slaapfeestje, maar zoveel slaap heeft hij niet gehad, haha!

Aan het eind van de dag kwam ook Lotte thuis, zij heeft ook een super weekend gehad. Dat treft.... ik ook!! Nog een paar uur en dan is het gewoon weer maandag, dan beginnen we weer van voor af aan. Morgen hebben we een info avond op school, dinsdag wil ik weer naar Almere gaan en donderdag viert mijn vader zijn 71e verjaardag, dus daar ga ik even naartoe. Ik ben bang dat daar vast nog wel wat agendapuntjes bij zullen komen, zo vervelen wij ons niet!

Stemmen?
Weet jij al waarop je gaat stemmen of ben je nog zwevend. Ik vond dit filmpje, wellicht wordt er dan een hoop duidelijk voor je, haha!Mijn wasmachine
Begin vorige week kocht ik via de onlineshop van de MediaMarkt een nieuwe wasmachine. Een paar dagen erna werd hij geleverd en niet lang daarrna stond hij op zolder op zijn plekkie. In de dagen erna draaide ik een paar wasjes weg, niets aan het handje!

Tot vorige week vlak voor het weekend die Zanussi ineens zei: je doet het zelf maar! Zo irritant rood lampje knipperde zodra ik de wasmachine aanzette... Hmm... vervelend, zeker als je net een nieuwe wasmachine hebt.

Afgelopen maandagochtend vulde ik online een formulier in op de website van de MediaMarkt. Ik had, hoe naief kan ik zijn, verwacht dat ik die dag wel al een reactie zou krijgen, maar niets was minder waar, dus om 16 uur belde ik het 0900 nummer á 10 cent per minuut.

"Tja mevrouw, weet u hoeveel mail wij op een dag krijgen?" Nee, dat weet ik niet, ik weet wel dat dat per dag weggewerkt zou moeten worden, dan is er personeel te weinig... Maar goed, de klacht was duidelijk, Zanussi gaf 12 maanden garantie, maar geen monteur, dus ik moest maar met de machine naar de servicebalie komen. Dachutnie!

Alle begrip toonde de meneer aan de telefoon, hij zou mijn mail doorsturen, dan zou ik snel iets horen. Woensdag belde ik nog maar een keer. Het duurt even want uw klacht moet langs verschillende mensen.. Right!

Vanmorgen was ik het spuugzat en belde nogmaals met mijn vrienden van de MediaMarkt. Toch wel een tikkeltje boos eisde ik dat er vandaag een oplossing geboden ging worden. De meneer die schattig Vlaams sprak vertelde me dat ze er druk mee bezig geweest waren. Ze wilden een nieuwe machine bij mij afleveren, maar dat lukte niet helemaal. Ik ga vandaag nog iets horen, beloofde hij mij.

Nagenoeg iedere dag probeerde ik of de machine nog steeds dienst weigerde. Elke keer flikkerde dat kutlampje, tot vandaag.... Ik haalde de was die erin zat eruit, deed er één broek in, stelde de machine in en je raadt het vast al............ Hij doet het gewoon....

Uiteraard ben ik blij dat de wasmachine het gewoon doet, maar voel me tegelijkertijd ook best lullig... Hoe ga ik dit subtiel brengen?

"Als koning ontwaken en baden in weelde
Alles was goud wat je zag"