Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Schokland!
Vorige week kreeg ik een mailtje waarin ik omdat ik moderator ben werd uitgenodigd om vandaag bij het Akkoord van Schokland wilde zijn. Nou... dat wilde ik wel. Ik vroeg in eerste instantie Frederique mee, maar zij wist me snel te vertellen dat haar dochter af moest zwemmen vandaag. Logisch dat dit voor gaat, maar Fre baalde geloof ik wel stevig, hihi. Daarna vroeg ik of Sabine het leuk vond om mee te gaan. Leuk vond ze het wel, alleen liet haar agenda het niet toe. Toen bedacht ik me dat Luuk het wel leuk zou vinden. Dit was de unieke gelegenheid om met een miniconcertje van Marco kennis te laten maken.
DVD première Dolly Dots
Iedere keer typ ik wat in om vervolgens weer heel hard op mijn backspace knop te duwen. Wat moet ik nou nog schrijven? Nathalie en Dian hebben eigenlijk alles al verteld. Nu kan ik dat natuurlijk gewoon nog een keer doen, maar dat heeft toch niet zoveel zin?

Ik denk dat ik het gewoon maar eens bij de foto's hou. Daarop kan je zien dat we een onwijs leuke avond hebben gehad, dat we gelachen hebben, eigenlijk niet hoe lekker we gegeten hebben, maar dat moet je maar van me aannemen.

Met zes gezellige meiden naar Amsterdam is toch wel succes verzekerd. We hebben allen handtekeningen in ons DVD-boekje gekregen, dat is toch wel heel erg leuk! Ik ben dol op dit soort uitjes. Kijk je mee naar de foto's?
Beetje boos...


Ik geef het volmondig toe; 's morgens vroeg ben ik niet op mijn best... Dan moeten de kids ook gewoon doen wat er van ze verwacht wordt en zéker niet gaan zeuren. Aantrekken wat ik klaar gelegd heb en dan niet miepen dat die broek niet zo lekker zit... tanden poetsen en vergeet niet een schone onderbroek aan te trekken om vervolgens die boterham naar binnen te werken zonder te melden dat het eigenlijk niet zo lekker is wat erop zit...

Maar soms hè... dan heb je van die ochtenden... Het leek vanmorgen allemaal soepeltjes te gaan. We liepen op schema, het ging goed. Totdat we helemaal klaar waren, ik had de tassen gevuld, Luuk zijn zwemtas klaargelegd, alleen de schoenen en de jassen moesten nog aangetrokken worden voordat we op de fiets konden stappen.

Ik liep in de gang tot ik plots iets heel hard hoorde vallen. Een witgetrokken Luuk kwam naar me toe en riep direct: "ik deed het écht niet express hoor mam, het was niet mijn bedoeling!" Ik liep de kamer in en zag de ravage liggen. Luuk dacht dat het wel grappig was om zijn zwemtas door de kamer te gooien, alleen stond daar net even een hoge glazen vaas, gedeeltelijk gevuld met hele kleine, maar oh zo schattige gekleurde steentjes met daarin nep-pioenrozen... Helemaal in gruzels over de vloer.......

Ik ging lichtelijk uit mijn pan, want hoe haal je het nou in je bolle hoofd om met die tas te gaan gooien! Stel je nou toch eens voor dat het niet die vaas, maar die kom met gupjes was die er vlak voor staat, daar had ik dus echt niet aan moeten denken. Luuk herhaalde nog een paar keer dat hij het écht, écht niet express deed. JA, DAT HAD ER NOG BIJ MOETEN KOMEN OOK!!!!

En toen deed Lotte er nog een schepje bovenop, want zij wilde toch écht de schoenen aan die onder al de glasscherven lagen. Whaaaaaaaaaaa!!!!! Intussen ben ik uitgeborreld, maar och, wat was ik boos... 

Dat hebben jullie nooit hè, toch??

X Marijke

Outlet
Sinds vorige week is Schoonhoven een outletwinkel rijker. Vero Moda heeft zich tijdelijk in een leegstaand pand gehuisd en doet daar héle goede zaken. Van de week was ik er langs gefietst en toen zag ik de mensen helemaal buiten staan van de drukte. Ik had geen schoenlepel bij me, dus het lukte me vast niet om daar tussen te komen en ik denk dat als het me gelukt was, ik er gillend weggerend zou zijn.

Vanmiddag besloot ik het nog eens te proberen. Het was een stuk rustiger, ik ben de rekken stuk voor stuk door gaan snuffelen. Leuke, hele leuke prijskaartjes hingen er aan de kledingstukken. En ik, ik werd daar gruwelijk hebberig van...

Allereerst zag ik een leuke witte linnen broek hangen, niet veel later een onwijs leuke lange, zwarte jas waar ik gelijk verliefd op werd om tenslotte op een wit linnen jasje te stuiten wat perfect bij die broek paste. Ik dook het pashokje in en jawel... maatje 42 zat prima! Ook de jas stond me goed. Nog wat basic shirtjes erbij, want het was allemaal zo goedkoop en niet veel later stond ik blij af te rekenen.

Morgen gaan zes dames op stap. Dezelfde zes dames die onlangs naar het concert van de Dolly Dots gingen. Laatstgenoemden kwamen toen op in een wit pak... Morgen gaan wij naar de DVD-première van diezelfde Dolly Dots. En wat kan je dan beter aantrekken dan.... juist! Een mooi wit pak!

Ik word hier zooow blij van!!!

X Marijke
Flitssssssssss!!!
FLITSSSSSSSSSSSS!!!Zojuist valt Ries zijn loonstrook door de bus. Nieuwsgierig als ik ben open ik de envelop en bekijk vluchtig al die cijfertjes. Het was me al opgevallen dat de envelop dikker was dan normaal, er zaten nog twee blaadjes achter...

De bovenste regel zei mij al genoeg: Centraal Justitieel Incasso Bureau... woeps... een bekeuring...

De maximum snelheid is met 5 km per uur overschreden bij Bergambacht. De kosten daarvan zijn 18 euro. Goh, dacht ik nog, wat aardig, ze doen er een kopietje bij.... Niets was echter minder waar, want het zijn er gewoon twee!! De ander betrof tevens een overschrijding, maar dan bij de trajectcontrole op de A12. Hier werd iets harder gereden... 6 km te hard... de schuld is 20 euro.

Uiteraard zocht ik direct op in mijn agenda wat er die dag stond geschreven, en belangrijker... wie die oen was die het gaspendaal te hard heeft ingetrapt.

Het was moederdag, 13 mei... Ik had toen een visagieklus in Gorinchem en ben toen naar Almere gegaan. It was me........... Op zich is het wel héél erg knap om twee bekeuringen op één dag te scoren... toch?Rij jij wel eens te hard?

X Marijke

Nieuwe baan!!!
Jaaaaaaaa!!!! Ik ben aangenomen!!! Voor u staat de nieuwe medewerker van het nieuwe filiaal van de HEMA in Schoonhoven!!!

Om een paar minuten over 5 uur werd ik eindelijk gebeld door mijn nieuwe baas. Ze was blij dat ik direct enthousiast reageerde. Ze vertelde me dat ze me heel graag voor 16 uur in de week in haar team wil. Want... en dat zei ze echt...... ze vind me een toppertje...Volgende week ga ik al beginnen, ze houden niet van half werk bij de HEMA. Echt HEMA!!!!

X Marijke

Ik word gek!!
"Maandag bellen we u hoor mevrouw... dan hoort u van ons..."

Nooit duurde de maandag zo lang. Mijn telefoon hou ik binnen handbereik. Mijn buik kriebelt aan alle kanten en ook met mijn stoelgang is vandaag helemaal niets mis. Kayleigh is gruwelijk in de verharing, ik moest stofzuigen want van wat er op de grond aan haren ligt kan je makkelijk een klein hondje bouwen. Maar ja, dan zal je net zien dat ze dán bellen. Ik nam me voor om dan 's middags maar te zuigen.

Maar ja... inmiddels is het 16.10 uur en ze hebben nog steeds niets van zich laten horen. Om de haverklap krijg ik smsjes, mailtjes of ik word op MSN aangesproken met steevast de vraag of ik al iets gehoord heb. Helaas moet ik tot nu toe met een nee beantwoorden...

Ik heb net mijn telefoon op trillen gezet, tussen mijn bh-bandje gestoken om daarna heel snel de stofzuiger door het huis gezwiebeld. En nu ik dit typ belt er ene Kirsten die een verkeerd nummer gedraaid heeft....... DE TRUT!!!

Ik word gek hier!!!!

X Marijke

George Michael
Ik zit net een documentaire te kijken met in de hoofdrol George Michael. Ik ben zwaar onder de indruk. Wat een bewogen leven heeft die man gehad en misschien ook wel daardoor prachtige muziek gemaakt. Echt juweeltjes heb ik voorbij zien komen. 

Zijn eerlijkheid typeert hem in deze uitzending. In feite gooit hij zijn hele leven bloot, tenminste zo lijkt het. Verhalen achter liedjes worden verteld en ook wat er in zijn leven heeft afgespeeld.

Het is uitgezonden op Nederland 3, dus is vast en zeker nog te zien via het internet bij uitzending gemist. Als je George Michael een klein beetje leuk vind is dit zeker een aanrader.

Ik ga nog even onder de indruk zijn, de dvd van G.M. uit de kast halen en lekker hard aanzetten. Heb jij het toevallig ook gezien? Ik heb het prachtige meesterwerk Jesus to a Child opgezocht op You Tube en laat jou ook meegenieten...
TV kaput...
Grmbl... Vrijdagavond stond de tv aan. Ineens verdween het beeld en begon het standby lampje te knipperen. Foute boel dacht ik gelijk al... Ik had gelijk... We zetten de televisie een tijdje uit om 'm een uurtje erna weer aan te doen, maar helaas.. het beeld bleef zwart.  

Ries riep gelijk: "Yesss een flatscreen!" Terwijl ik toch wel hoop dat het om een kleinigheid gaat. Draadje los ofzo. Een klein goedkoop futiliteitje... Tot die tijd doen we het maar met die kleine vriend ernaast...

X Marijke

Sabine & girls
JasmijnDe vorige keer zei ik nog zo dat we het snel weer over moesten doen... Dat snel is toch iets langer gaan duren helaas. De volgende keer doen we dat écht niet meer! Vandaag ben ik op visite geweest bij mijn lieve vriendinnetje Sabine en haar twee prachtige meiden van alweer 7½ maanden jong.

Toen ik binnen stapte werd ik begroet door die twee meiden, ze hadden direct een smile van oor tot oor, gevolgt door een dikke kus van Sabine. NovaWe hadden geen concrete plannen, maar dat we lekker bij zouden kletsen stond vast. Het is natuurlijk best aanpoten met twee van die schatten van meisjes, dus ik hielp vandaag waar ik helpen kon en dat was absoluut geen straf. Echt, die meiden hebben de hele dag gelachen, wat een heerlijkheid.
Ik heb genoten van iedere minuut! Was het niet van die meiden, dan wel van Sabine. 

Ik had mijn fotocamera meegebracht en heb zoals je kunt zien die twee schatjes op de foto gezet. Maar dat niet alleen, ook heb ik een stukje gefilmd.

De vorige keer dat ik er was hadden die twee boefjes mijn hart al gestolen... Ik wilde het vandaag terughalen, maar ze geven 'm mooi niet terug! De volgende keer maar weer proberen...
"Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af wat de tijd met je doet"