Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Memories
Bah bah bah! Ik voel me brak! Ik heb een gruwelijke hoofdpijn, mijn neus zit helemaal dicht, ik heb slecht geslapen......... bah!
 
Maar... vanavond ga ik naar de opnames van Memories!! Normaal gesproken doen ze twee opnames per avond, maar ze doen er nu maar eentje, want daarna gaan we met zijn allen voetbal kijken op het grote scherm!
 
Ik hoop alleen dat ik niet nog beroerder wordt... Waar is de paracetemol!!!!!!!!!!!
 
X Marijke
Doei mam
Luuk had ik net naar school gebracht, Lotte en ik fietste vlak voor 'opa's flat'.
'Zullen we even bij opa kijken?' vroeg ik aan Lotte.
'Jaaaa, opa toe!!'
Zo gezegd, zo gedaan. Even gekletst bij opa tot ik tegen Lotte zei:
'ga je mee naar huis Lotte?'
'Nee mam, opa blijven' was haar reaktie.
Dus ik zeg: 'dan moet je dat aan opa vragen, mop'.
'Lotte opa blijven??? Doei mam'
 
X Marijke
Shrek 2

Vandaag ben ik samen met Luuk naar Shrek 2 geweest. Shrek 1 hebben we al een heel poosje op dvd thuis en iedere keer kijken de kinderen en ik die met veel plezier. De humor die erin zit is superleuk, dus ik wilde heel graag naar deel 2. En dat gebeurde vanmiddag.
 
Bij de Etos had ik een coupon gekregen, dus het tweede kaartje was gratis. Mooie opsteker dus!
 
In het begin van de film dacht ik: hmmm is dit het nou? Maar na de pauze werd ie superleuk. Luuk en ik hebben genoten!
 
 
 
Het verhaal:
 
Na hun huwelijksreis worden Shrek en Fiona gesommeerd om, naar het afgelegen rijk van Fiona's ouders te komen. Er is een groot feest gepland, en koning Harold en koningin Lillian willen dolgraag hun ongetwijfeld beeldschone schoonzoon ontmoeten.
 
Dat loopt natuurlijk anders: het botert niet erg tussen Shrek en Harold. De monarch laat zich zelfs voor het karretje spannen van de alleen in naam Goede Peetmoeder, die een plan smeedt om haar ijdelen zoon Droomprins alsnog aan Fiona te koppelen. Eén en ander wordt gecompliceerd en opgeleukt door het vertrouwde gezanik van Ezeltje en door het machismo van De Gelaarsde Kat, het leukste nieuwkomer in dit vervolg.
 
Echt een aanrader dus!!
 
X Marijke
tuin opknappen 
Bamboe.... aarrrggghhh!!!

 
Onze hulp


 
En wat dacht je van deze hulp!

 
Tja, daar wordt je vies van...

X Marijke
Zomerfeest...

Hoi Lotte!

Als de zon niet schijnt, dan maar eentje op haar wang!
 

Bij mama op schoot.
Gisteren was het feest op de peuterspeelzaal, zomerfeest... Ieder jaar houden ze zo'n feest en daar kiezen ze een thema voor. Dit jaar dus zomerfeest. Normaal gesproken kan je met een zomerfeest lekker naar buiten, gisteren ging dat helaas niet, want de regen viel met bakken uit de hemel. Het is vragen om hè, een zomerfeest... hahaha!
 
Maar goed, de kinderen hebben het niet minder leuk gehad. Het werd opgelost door de poppenkast tevoorschijn te halen.
 
De foto's zeggen genoeg!
 

De poppenkast

Juf Heleen

Ook opa kwam even kijken.

Hatsjoe!! En nu is Lotte verkouden van het zomerfeest
X Marijke
moeilijke start van de dag
Soms is het niet makkelijk om een mama te zijn... Zo ook vanmorgen, Luuk kwam zijn bed niet uit want hij wilde niet naar school. Hij had buikpijn en hij wilde pertinent niet! Dus ik vroeg uiteraard waarom hij dan niet naar school wilde. Dat wist hij niet. Daar nam ik uiteraard geen genoegen mee dus ik vroeg door. Op een gegeven moment kwam eruit dat hij gepest wordt en dat hij dat natuurlijk niet leuk vond.
 
Tja, wat zeg je dan... Ik heb echt moeten kletsen als brugman om hem uit zijn bed te krijgen en hem kleren aan zijn kont te krijgen. Maar.. het is me gelukt, nadat ik beloofde om met de juf te gaan praten.
 
Het gevolg was wel dat we te laat op school waren, maar dat vind ik niet zo'n ramp. De juf was net met een soort toets bezig, dus ze had geen tijd om even met me te praten, dus dat doen we straks even.
 
Luuk is nog erg speels voor zijn leeftijd, dus we hebben een poosje terug al besloten om Luuk groep 2 nog es over te laten doen. We denken dat hij er straks meer aan toe is om hard aan de slag te gaan in groep 3 en dat hij dan niet direct in het begin al op zijn tenen moet gaan lopen. Eerlijk gezegd was dat voor mij best even slikken, want je wilt dat je kind gewoon met de rest meegaat. Zeker ook omdat zijn beste vriend David wel doorgaat naar groep 3. Die twee zijn al vrienden vanaf de geboorte, zijn mama en ik zaten samen op de zwangerschapsgym. Ik ben benieuwd hoe dat straks gaat...
 
De juf en ik hebben toen afgesproken dat hij zelf mocht kiezen of hij de werkjes meedeed of dat hij lekker ging spelen. Het valt me op dat hij toch iedere keer voor de werkjes kiest. Zo ook vanmorgen. Hij mocht kiezen: bij juf Agnes spelen, of een moeilijk werkje maken... ik had het wel geweten ;-) Maar hij koos voor het werkje... Ook maar even over praten strakkies!
 
X Marijke
De grote wisseltruck


 
 
 
 
Tijdens de schoolfoto zaten de twee tanden boven er nog in. 
 
 
 
Op deze foto is er eentje uit. 
 
 
 
En hopla weg zijn ze!

 
X Marijke
Foto Marco Borsato en ik :-)
 

V.l.n.r. Vera, Dymphna (Dcc), Marco, Marijke, Dian, Martijn (MaRiO), onder: Bennie, Susan en Janny (Bnn)
------------------------------------------------------------
Donderdag 10 juni was het eindelijk zover. Samen met mijn collega operators van de chatbox van Marco Borsato waren we uitgenodigd door Marco zelf!
 
We moesten ons om kwart voor 5 melden bij de slagbomen van de Kuip, waar we door Bennie en Nathalie opgehaald werden. We liepen naar het perscafe waar we met Marco een meet & greet zouden gaan hebben.
 
Nadat we een drankje gekregen hadden, kwam Marco naar binnen. Hij stelde zichzelf aan ons voor, alsof wij niet wisten wie hij was, zo schattig! Halverwege zei hij ineens: 'maar ik ken jullie toch? Waarom doe ik dit!'
 
Na een babbeltje gemaakt te hebben met Marco was het tijd om met hem op de foto te gaan.
Allereerst een groepfoto, zoals je hierboven kunt zien. En daarna een foto met Marco alleen.
 
Ik was als laatste aan de beurt en toen de foto gemaakt was zei Nathalie: 'Marijk je hebt je ogen dicht, hij moet over...' Hè, wat vervelend nou, nu moest ik Marco nog es beetpakken!!
 
En je ziet hier op de foto, we deden het graag!!
 
Tegen half 6 ging Marco weer weg en mochten wij binnendoor alvast naar het veld van de Kuip om het concert bij te gaan wonen. Een heerlijke luxe, want we konden het perfectste plekje uitzoeken.

Dat werd een plekje direct voor de catwalk precies in het midden  Toen was het wachten tot half 8, toen begon het voorprogramma. Achtereenvolgens kwamen: Lee Towers, Lois Lane, Boris en Veldhuis en Kemper.
 
Daarna was het weer eventjes pauze en plots verscheen de achterneef van Marco op de schermen, Frans Borsato. Hij vermaakte het publiek totdat dan eindelijk degene opkwam waar we met zijn allen op gewacht hadden: Marco!!!!
 
Over de show die hij toen weggaf is al veel gezegd en geschreven. Ook ik heb een stukje hieronder er al wat over gezegd en foto's laten zien. Deze foto's vind ik wel zo bijzonder om ze hier neer te zetten
Het concert was helemaal te gek, super, gaaf, toppie, enz enz. En ook zeker voor herhaling vatbaar, wat ik dan ook gedaan heb. Na de 10e juni ben ik ook de 12e en de 14e in de Kuip geweest om Marco en zijn band te bewonderen.
 
Dankjewel Marco, Bennie en Nathalie!!
 
X Marijke
Feest pa

Maanden geleden had mijn vader gepland dat hij zijn 65ste verjaardag de zaterdag erna wilde vieren in het ijsclubgebouw in Schoonhoven. Uiteraard wisten we toen nog niet dat Nederland uitgerekend die avond moest spelen voor het EK.
 
Tja... wat moet je dan. Het idee was snel geboren om maar een tv neer te zetten zodat we met zijn allen naar de wedstrijd Nederland-Tjechie konden kijken. Op vele gezichten kwam plots een glimlach bij het zien van de tv.
 
Toen het al snel 1-0 werd was het gelijk een feestje, zo ook bij de 2-0... De rest van de wedstrijd vergeten we maar voor het gemak... En waar ik vooraf een beetje bang voor was gebeurde ook. Ik noem geen namen, maar als je de smoes gebruikt: 'ik moet het vlees nog in de vriezer gaan doen' als je direct naar de wedstrijd naar huis gaat..

 
Maar goed... Aan ons lag het niet! Ik had gruwelijk mijn best gedaan om een mooi koud buffetje te maken. En als ik weer naar de bovenstaande foto kijk, is me dat aardig gelukt!!

 
Lotte aan de chocomel

 
Open mond! Robben werd gewisseld!

 
Oudste broer Jan achter de bar.

 
Broer Ron met een lekker biertje.

 
Broer Lex ook in zijn sas.
X Marijke
Pa gefeliciteerd!
 
Hij kijkt misschien wel een beetje boos op deze foto, maar hij keek tegen het zonnetje in.
 
Pa, van harte gefeliciteerd met je 65 verjaardag! Een echte mijlpaal. Ik kom zometeen naar je toe en dan zal ik je overladen met knuffels en zoenen!!
 
A.s. zaterdag gaan we het uitgebreid vieren, pa heeft zelfs een zaaltje ervoor afgehuurd.
 
Pa, ik ben megatrots op je, ik hou van je, we gaan er een verjaardag van maken om nooit meer te vergeten, waarin ma zeker een plekje zal krijgen!
 
 Marijke 
 
 
"Vieren we nog feest
Of teren we alleen op wat er is geweest"