Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Mijn droom
Al sinds Lotte 6 jaar is, zit ze op paardrijden. Aangezien ze ondertussen al weer 11 jaar jong is, is dit best al een poosje. Iedere week gaat ze met heel veel plezier en als we een keer onverhoopt niet naar een les kunnen, dan baalt ze stevig en probeert met alle macht om toch te kunnen.

Paarden zijn dus haar lust en haar leven en sinds ze bevriend is met Lizzy, is die liefde zo mogelijk nog groter geworden, want Lizzy heeft een eigen pony waar ze ook regelmatig te vinden is met haar.

Hierdoor is ze veel zekerder geworden, ik heb haar het laatste half jaar erg zien groeien met het paardrijden. Super leuk om te zien!Zijn er moeders die hun kind voor de les afzet en na de les weer ophaalt, ik ben er niet zo eentje. Ik vind het leuk om te kijken als Lot les heeft. Ik vind het leuk om te zien hoe goed ze het doet en vooral hoeveel lol ze erin heeft. Ik vind het gezellig, ook al sta ik vaak te vernikkelen van de kou. Als Lotte les heeft, ben ik er ook!

Toen Lot begon, vond ik het best spannend. Die grote beesten die je een trap kunnen geven, bijten of zoals wel eens gebeurd is, ze met hun dikke derrière pletten tussen het hek. Toch word ik ook steeds zekerder en vind ik ze steeds leuker.

Zo leuk dat het steeds harder kriebelt bij mij om ook te gaan paardrijden. Slechts één keer in mijn leven heb ik op een paard gezeten (zie foto) en hoewel het me ontzettend leuk lijkt om paard te kunnen rijden, loopt bij het idee het me ook wel dun door de broek, hihi!

Mijn droom is om samen met Lotte een keer een bos of strandrit te maken. Galoperen over het strand, dat lijkt me fantastisch! Samen met je meisje op een knol door de bossen en genieten van de omgeving, je paard/pony en uiteraard elkaar. Daar droom ik van, maar tegelijkertijd vind ik het zo spannend dat ik de stap nog niet genomen heb...

Ooit komt de dag en misschien wel al heel snel... Tot die tijd droom ik nog even door...Vrijgezellig
Aanstaande donderdag trouwen Edu en Tamara. Tamara was Lotte's paardrijjuf en sindsdien zijn we bevriend geraakt. Ook haar oudste dochter Lizzy en Lotte hebben het heel gezellig samen. Helemaal leuk. 

Bij een trouwerij hoort een vrijgezellenavond, deze was voor Tamara gisteravond. Het was allemaal wat kort dag georganiseerd waardoor er jammer genoeg maar weinig dames mee konden. 

Tamara schrok zich helemaal rot toen haar twee schoonzussen en ik bij haar aanbelde en haar vertelde dat ze helemaal niet naar de McDonalds ging eten, ze ging mooi met ons mee! We reden naar De Stoep in Bergambacht waar we gingen gourmetten. Daar sloot nog een vriendin, haar schoonmoeder  en haar zus bij ons aan. 

Helemaal niets kwamen we te kort. Vlees, vis, stokbrood, groente, patat, sausjes, de tafel stond bomvol met lekkere dingen. Heerlijk! Toen we uitgegeten waren werden er pannenkoekjes gebakken waar een scheut Grand Marnier bij ging. Vlam in de pan en smullen maar. Hilarisch lekker! 

We deden nog een drankje in de bar waarna de meesten besloten het voor gezien te houden met als gevolg dat Tamara en ik nog over waren en wij waren nog niet klaar, haha! Haar vriendin bracht ons terug in Schoonhoven waar we nog een wijntje in café De Tol deden. 

Tam haar pony Dynamite had die avond nog geen eten gehad en zo liepen we 's nachts om een uur of één over de Dijk, De Hem af al kletsend tot we ineens schrokken van een grote klap achter ons. Echt het apenzuur! Een man reed op z'n fiets de dijk af, verloor de macht over het stuur en viel flink hard recht op z'n giechel.. Hij bleef liggen terwijl wij snel naar 'm toe liepen. 

Ik praatte tegen hem terwijl Tam direct 112 belde. Hij kreunde en op een gegeven moment wilde hij overeind komen. Ik heb 'm gezegd dat hij moest blijven liggen en dat deed hij gelukkig. Zijn gezicht bloedde flink en werd dik. Al snel kwam er een politieauto aan, de ambulance kon De Hem niet vinden, maar niet lang erna kwamen ook zij aan. 

Ze bekeken zijn rug en nek, maar daar bleek gelukkig niets mee aan de hand. Hij had volgens mij een flink drankje op, dan ben je flexibel. Hij ging voor onderzoek de ambulance in, toen zijn Tamara en ik met de schrik in ons lijf verder gelopen. 

We hebben Dynamite van wat eten voorzien en zijn naar huis gegaan. Wat een bizar eind van de avond. Volgens mij hebben ze hem meegenomen naar het ziekenhuis. Eigenlijk ben ik heel erg benieuwd hoe het met hem is. Het laat me niet los. 

Het was een bijzonder leuk avondje!

Model
Twee keer eerder mocht ik model staan bij Wella en onlangs werd me gevraagd het nogmaals te doen. Ik vind gefrut aan mijn haar heerlijk, krijg iedere keer een mooie haarkleuring waar ik niets voor hoef te betalen, sterker nog, ik kreeg de vorige keren een goodybag gevuld met Wella producten toe. De kappers zijn me dankbaar dat ik mijn haar beschikbaar wil stellen. Ik zeg: een win-winsituatie!!

Anne kleurde me de eerste keer, zij stuurde me een berichtje op Facebook met de vraag of ik voor een collegakapper uit Maastricht model wilde staan.

Het gaat dit keer anders dan de vorige keren. Het gaat nu om een heus examen en wordt mijn haar niet bij Wella gekleurd maar in hun eigen kapsalon. Gelukkig hoefde ik niet naar Maastricht te komen, maar mochten we van de salon van Anne in Tilburg gebruik maken.

Gisteren hadden we om half 10 afgesproken. Na kennis gemaakt te hebben, nam ik plaats in de kappersstoel. Mijn haar werd gestyled, geknipt, geverfd, gespoeld, geföhnd, gespoeld, gewassen en vast nog meer ge.... Heel af en toe konden we de benen strekken, maar eigenlijk heb ik tot zeker half 6 op mijn krent gezeten.

Het was een heule lange zit, maar wat ben ik blij met het resultaat! Kapper Lex gelukkig ook.Toen kon ik mijn rit naar huis inzetten. Gaar als ik was, wilde ik eigenlijk snel naar huis, maar de A27 is afgesloten, dat maakte dat ik er ruim twee uur over deed om naar huis te komen. Niet leuk, maar goed.

Aanstaande dinsdag mag ik naar Wella. Om 16 uur word ik verwacht, dan gaat kapper Lex mijn haren föhnen, stylen, krullen, ik heb nog geen idee. Ik word in zwarte kleding verwacht en... en dat vind ik wel een dingetje... dan moet ik mezelf presenteren op een catwalk.....

Dat vind ik op z'n zachtst gezegd best spannend.... Alle ogen op mij gericht... Wat trek ik aan?!? Blijf ik overeind staan?!? Kan ik dat wel?!? Whaaaaa!!!

"Ik was bang om lief te hebben
En mijn hart heeft stilgestaan"