Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Zoeken
Tweede!
Vanmorgen schreef ik al dat Lotte vandaag een paardrijwedstrijd had. Aan het eind van de dag was de uitslag en rappapammm... Lotte is in haar klasse tweede geworden! Hoe knap is dat!!!Wat is ze blij! En wat ben ik trots!!!

Druk, gezellig dagje!
Zondag 20 mei 2012... Vandaag! Het is feest op de Borsatoweblogjes! Dit doet me denken aan de feesten die we ieder jaar vierden op de Borsatochatbox. Ook al zo leuk! Gaan we dit ook ieder jaar vieren?

Alleen hebben we een druk dagje vandaag. Luuk heeft een Lord of the Rings dag met twee vrienden van hem. Vanmorgen om 8 uur stonden ze al op de stoep. Drie delen van zo'n 3,5 uur per stuk... Pfff, zij liever dan ik, hahaha!! De eerste worstenbroodjes hebben ze al naar binnen gewerkt en er staat ook nog veel paprikachips op het menu. Wat een feest!

Ondertussen zijn we met Lotte naar de manege geweest. Lotte heeft vandaag een wedstrijd. Ze was om 10:05 uur aan de beurt, maar voor die tijd moest Laila nog geborsteld, opgezadeld en speciaal voor vandaag moesten haar haren in de vlecht. Nu kan ik Lotte's haar wel invlechten, maar bij een pony had ik dat nog nooit gedaan.

Gelukkig ging het prima en mocht Lot in de buitenbak inrijden. Ik zag een gespannen koppie bij Lotte en eerlijk is eerlijk, bij mij begon het ook wel te kriebelen... Het liep iets uit. Lotte's vriendin Yara moet pas om 13 uur, maar was vroeg uit haar bed gekomen om bij haar BFF te komen kijken. Super!!

Lotte was aan de beurt en reed naar mijn onervaren en bevooroordeelde mening perfect. Aan het eind van de middag is de prijsuitreiking, dan horen we hoe goed het was. Ik ben benieuwd!!

We zijn naar huis gegaan, uiteraard wilde ik hier wel even mijn neus laten zien. Op de achtergrond hoor ik de 'muziek' van de Lord of the Rings... Volgens mij wordt er op dit moment iemand vermoord... Lekker hoor!

Vanmiddag hebben we nog een verjaardag en uiteraard gaan we straks nog even bij Yara kijken. Zo mag ik een oude broek aantrekken om in de tuin aan de slag te gaan. We hebben een nieuwe schutting geplaatst, de buren hebben gisteren nieuwe tegels gekregen, maar daardoor is de rand tegen de schutting aan wat verzakt, dat mag weer omhoog gehaald worden. Ik heb andere hobby's, maar wat moet, dat moet.

Verder wil ik iedereen op deze heugelijke dag heel veel plezier wensen! Ik was al aanwezig bij het testen van de logjes. Ook al log ik de laatste tijd wat minder, het blijft een bijzonder mooi initiatief wat ik een warm hart toedraag!!

Gefeliciteerd Borsatoweblog!!

Wella model
Afgelopen donderdag mocht ik me rond kwart voor 11 's morgens melden in Rotterdam bij de Van Nellefabriek. Ik zou voor Wella model gaan zitten om een nieuwe lijn haarkleuring uit te testen. De dag ervoor hadden de kappers die hieraan mee deden het theoretische gedeelte geleerd en deze dag gingen ze het in de praktijk brengen.

Ik vond het toch wel een beetje spannend allemaal. Ik moest komen met een zwarte broek, een zwarte top en hoge hakken aan. Dit allemaal als doel om na de kleuring nog op de foto te gaan. Hoe dat in zijn werk zou gaan, daar had ik nog niet echt een beeld bij.

Op tijd was ik aanwezig en nam plaats op de daarvoor bestemde stoelen. Niet lang erna kwam er een kapster naar me toe en zij vertelde dat ze wel met mijn haar aan de slag wilde. Helemaal leuk! Ik werd begeleid naar ons plekkie. Ze bekeek mijn haar, vroeg naar mijn wensen en al snel waren we eruit: een mooie warme bruine kleur met highlights en ze zou mijn haar iets meer in lagen knippen met daarbij een pony. Top!

Ook de mensen van Wella bemoeiden zich ermee en keurde het plan goed en zo bleef ik lekker op mijn plekkie zitten terwijl Anne mijn haar in de verf zette. Niet zomaar, maar met folie hier, folie daar, het zag er zeer indrukwekkend uit.

We kregen een overheerlijke lunch met allerlei sandwiches, soep, salade, perfect geregeld! En toen was het tijd om de boel uit te spoelen. Zelfs met natte haren was het veelbelovend. We waren beide erg nieuwsgierig!

Toen pakte Anne de schaar erbij en vielen er vele lokken op de grond. Er is weinig van mijn lengte af, maar om de boel wat voller te laten lijken kreeg ik wat meer lagen en jawel een pony. Mijn haren werden gedroogd en toen mocht ik naar de visagie.

Normaal gesproken maak ik altijd modellen op, nu was het andersom en dat is best een gekke gewaarwording, maar wel een onwijs leuke. Ik heb zitten genieten op die stoel.

Anne was toen weer aan de beurt om mijn haar te stylen. Eerst met de borstel en de föhn, daarna met de stijltang gekruld, ik keek mijn ogen uit en bleef gewoon lekker doorgenieten.

Ik mocht mee naar achter waar een kledingrek klaar stond. Op mijn zwarte broek en top mocht ik een shirt aantrekken en toen kwam voor mij het spannendste moment. Ik ben wel gewend om zo nu en dan voor de camera te staan, maar niet voor een onbekende fotograaf en dat vond ik toch wel een dingetje... Maar ik heb me er doorheen geslagen. De foto's heb ik nog niet, als het goed is ontvang ik ze nog.

Als afsluiting kreeg ik een goodybag met allerlei artikelen van Wella erin. Helemaal leuk!

Even na 17 uur reed ik de parkeerplaats af. Een blij meisje met mooie haren en een ervaring rijker. Heerlijk zo'n ik-dagje!


"Als men al mijn dure spullen jat
Blijf ik dansen van geluk"