Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Traktatie


Men neme een wc-rolletje, wat aluminiumfolie, rood papier, je knutselt een etiket op de pjuter, lijm uit een flesje, wat snoepjes en een gruwelijk handige mama en dan kom je tot het volgende resultaat:

Gisteren heb ik een flink poosje zitten knutselen op 21 van die tubes Luuk-tandpasta. Samen met de gebitsnoepjes vond ik het wel een grappige combinatie.

Maar wat een gedoe hè, je denkt: ooh dat doe ik even, om vervolgens uren met plakkerige vingers te klooien, hihi!

Morgen is Luuk jarig en mag hij dit uit gaan delen. Hij vindt het allemaal megaspannend en is al nerveus. 

Ondertussen loopt mijn hoofd over met de dingen die ik nog moet doen en boodschappenlijstjes gieren voorbij. Ach, hij wordt maar één keer negen hè...

Volgend jaar mag hij in ieder geval gewoon weer zakjes chips ofzo trakteren. Help je me herinneren?

X Marijke

Filenieuws..
Gisteren zat ik in de auto en luisterde naar het nieuws. Daar achteraan kwam de verkeersinformatie. Normaal gesproken hoef ik daar niet om te lachen, gisteren echter wel... Ik hoorde die man met een serieuze stem zeggen dat er file stond voor de... Ikea!

Hij vertelde er ook nog bij dat wanneer er weer mensen van de parkeerplaats af zouden rijden er weer nieuwe mochten parkeren... Dan denk ik bij mezelf: daar wil je dan toch helemaal niet meer naartoe? Het is er dan zo bizar druk, dat je niet normaal meer kan shoppen daar.

Ik vind de Ikea leuk, erg leuk zelfs, maar op koopzondagen zoals er gisteren was, moet je écht niet bij de Ikea zijn. Waar was jij?

X Marijke

Bijna....


Marktplaats, ik vind het een werelduitvinding! Wil je iets verkopen of juist aanschaffen, kijk altijd eerst daar alvorens je veel te veel gaat betalen in een winkel. Ik heb er ondertussen al heel wat vandaan gesleept.

Aanstaande vrijdag is Luuk jarig. Negen wordt hij alweer en daar hoort natuurlijk een mooi kado bij. Hij wilde heel graag Playmobil of een nieuwe fiets. Van de week heb ik al een bezoek gebracht aan de plaatselijke fietsenwinkel en... daar werd ik niet helemaal blij van. Een fiets die ik voor Luuk in gedachte had, daar moest ik een kleine 300 euro voor neertellen. Dat vond ik wel erg veel geld, zeker als je weet hoe zuinig Luuk op zijn spullen is...

Vanmorgen besloot ik nog even een rondje te maken op Marktplaats en mijn oog viel op een hele mooie fiets. Ik besloot even te bellen om naar de vraagprijs te vragen. Deze stond me zeker aan, maar ik moest het natuurlijk nog wel even met Ries overleggen. Hij was ook enthousiast en niet veel later zat ik in de auto om een nieuwe fiets te scoren. Bram wees me de juiste weg, ik belde aan op nummer 61, ik bekeek de fiets en vervolgens was ik de nieuwe eigenaar. Zo simpel is het.

Wat nog even lastiger wordt is het ding verstoppen tot vrijdag... Maar daar verzinnen we vast ook wel weer wat op. Nieuwsgierig geworden? Dit is 'm:

Enne....... Niet doorvertellen hè, Luuk weet uiteraard nog van niets!!

X MarijkeDolly Dots!


Tja, alles is al geschreven geloof ik... Nathalie heeft gelijk 's nachts nog geupdate, toen ik overheerlijk lag te slapen. De volgende avond zag ik ook updates van Marlies, Dian, Daniëlle en Annemarie. Wat kan ik daar nou nog aan toevoegen dacht ik...
Zooow mooi..
Ik stuurde van de week het het nummer Inspiratie welke Marco speciaal voor Joop van den Ende zong toen zijn 65e verjaardag in een speciaal gala gevierd werd naar Jennifer. Ze wist niet van het bestaan van dit prachtige lied af. Hoe is het mogelijk eigenlijk hè? Hihi! Daardoor draaide ik het ook weer eens en kwam wederom tot de conclusie dat dit toch wel een juweeltje is hoor...

Geniet je nog een keer mee?X Marijke

Druk druk druk
Mijn moeder zei vroeger altijd:

"Als je bed 's avonds net zo lekker ligt als 's morgens, 
dan gingen we allemaal veel vroeger naar bed."

En ze had gelijk... Eigenlijk ga ik dagelijks te laat naar bed, ik geef het toe. Meestal zit ik 's avonds op MSN en klets ik met iedereen die maar met me wil kletsen. En als ik dan besluit om naar boven te gaan dan is er meestal nog wel iemand die dan nog héél even een spelletje wil doen... 

Sinds twee weken ben ik drie keer in de week in de sportschool te vinden, ik hoef jullie vast niet uit te leggen dat dit energie kost. Het is leuk, maar het vergt natuurlijk wel, zeker omdat ik het niet gewend ben. Het scheelt natuurlijk ook dat mijn agenda overdags ook flink gevuld is geweest de afgelopen tijd. 
Spontane klusjes voor mama...
Luuk: "Mam, Lotte en ik hebben een klusje voor jou gedaan, lief hè?"
Ik: "Dat is zeker lief, wat hebben jullie voor me gedaan dan?"
Luuk: "We hebben het glas naar de glasbak gebracht mama."
Ik: "Uh... had ik glas voor de glasbak dan?"
Luuk: "Jazeker mam, buiten stond een krat bier met heel veel lege flesjes, die hebben we allemaal weggebracht!"X Marijke
Photoshopgeweld
Al een aantal weken ben ik aan het lijnen en ik moet zeggen, het gaat hartstikke goed! Drie keer in de week ga ik naar de sportschool, daarnaast nog een keer naar jazzballet en.. ik voel me lekker! Inmiddels ben ik 4 kilo lichter en ik merk dat zeker al. Ik heb al wat complimentjes mogen ontvangen en ik kan je zeggen........ dat voelt verdomd goed!

Ik kreeg net een filmpje te zien... een volslanke dame wordt met photoshop bewerkt... het resultaat is verbluffend! Dus als je even drie minuten tijd hebt, klik dan hieronder op het filmpje. Zo wordt je belazerd waar je bijstaat, haha!X Marijke

Het zal je maar overkomen...
Met open mond zat ik zojuist op de site van de Telegraaf de krant te lezen. Ik stuitte op een berichtje wat mij toch héél erg verbaasde. Met name het gevoel: het zal je maar overkomen zeg! kwam bij mij naar boven... Dit gun je je ergste vijand niet!

Lees mee en oordeel zelf...
Weekendje Vlaanderen
Nath, Tanja en Isa"Schattie, vergeet je je badkleding niet mee te nemen?"

Dat was het smsje welke ik kreeg toen ik mijn tas in stond te pakken. Isa had het me al dikwijls gezegd, ik mocht veel vergeten, maar toch echt mijn badpak niet, haha! Ik gooide mijn badpak direct in mijn tas. Zo ook de TomTom, de bloemen en nog meer van dat sorot gesnor, ik was klaar voor België! Want dat was de bestemming voor dit weekend van Ine en mij. Samen waren we uitgenodigd om zaterdag en zondag te vertoeven door Isa, haar zus Nath en Tanja. Een aantal maanden geleden stond dit al in de planning, maar een hardnekkig griepje aan de kant van Ine gooide toen roet in het eten.
"Repelsteeltje en de Kerstman
Zij waren het zeker niet"