Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Zoeken
Twintig jaar
Best bijzonder vind ik het. Best lang ook. Vandaag zijn Richard en ik twintig jaar getrouwd. Twintig jaar! Bijna mijn halve leven. Hoe bijzonder!

Des te meer reden om er vandaag goed bij stil te staan en het te vieren. Feestjes bouwen doen we eigenlijk nooit met trouwdagen, maar ik vind het wel gezellig om met z'n viertjes uit te gaan eten.

Op Facebook had ik een trouwfoto geplaatst. Een aantal keer kreeg ik de reactie dat we niet herkend werden, hoe grappig! Herkennen jullie ons hier wel in?

Sportweek Tilburg
20 April stond al een poosje in mijn agenda met daarop: Opening Sportweek Tilburg, maar tot 's morgens was ik er nog van overtuigd dat ik niet zou gaan. Je gaat toch niet een uur in de rij staan op met Marco op de foto te gaan? Ik lijk wel gek!

Haha, wat een grap, want na een gesprekje met Hellen en Angelique op Whatsapp besloot ik gewoon te gaan en daar heb ik zéker geen spijt van!

Om kwart voor elf hadden we afgesproken bij Hotel Vianen, maar na een paar rondjes over het parkeerterrein besloten we dat dit geen optie was, er was geen plek vrij! Ik ben niet zo dol op afgelegen carpoolplaatsen, maar ja, je moet wat, dus besloten we daar onze auto's te zetten en bij Angelique in te stappen waar Kim al in zat.Op een zonovergoten plein liepen we en ik wist toen al dat het een topdag zou worden. Veel bekenden zagen we, terrasje werd gepikt en toen gingen we in de rij staan om een fotootje te Marco te scoren. Altijd de kers op de taart.

Ook Judith besloot nog even naar Tilburg te komen en gingen er weer weg tot we met z'n vieren over bleven. Hellen, Liek, Juud en ik besloten nog een hapje te gaan eten in een eetcafé. Zo gezellig, zo lekker, zo leuk!

Ik ben blij dat ik last minute besloten heb om naar Tilburg te gaan. Wat een héérlijke dag was dat!!Hihi, al die verbrandde koppies!

De beste liedjes van..
Muziek, ik denk dat wij hier bij de Borsatoweblog allemaal van houden. Zojuist heb ik De Beste Liedjes Van... terug gekeken. Op SBS6 presenteert Jeroen van der Boom dit programma. Ik zag de promo en wist dat ik deze aflevering graag wilde zien.

Het is een programma wat naar mijn mening nog moet groeien. Ik vond het niet heel erg spontaan overkomen, iets te veel geregisseerd, maar dat komt vast goed. Ik vind het een heel erg leuk concept, hopelijk jullie ook!

Klik hier voor de eerste uitzending met als gast Waylon!

Gevalletje soep..
Al even heb ik het gevoel dat mijn kleding een tikkeltje strakker is gaan zitten. Ik negeerde het eigenlijk wel een beetje en at en snoepte lekker door, maar op een gegeven moment is het gewoon klaar. Ik vertel vast niets nieuws, dat herkennen vast velen onder ons.

Gisteren was Christel, mijn ex-schoonzus, maar ik blijf schoonzus zeggen, bij ons. Zij werkt samen met haar vriend met Herbalife en is daar uitermate enthousiast over.

Ik weet best hoe ik lijnen moet, ik weet best wat ik beter niet in mijn mond zou moeten stoppen, maar als ik gewoon minder snoep, meer beweeg en gezond eet, val ik geen gram af. Zo gruwelijk irritant! Er moeten dus drastische maatregelen genomen worden, dus ik ga aan de Herbalife!

’s Morgens een shake, tussen de middag een shake en ’s avonds ‘gewoon’ eten. Tussen door gezonde snacks. Dit alles zonder koolhydraten. Dat is het plan. Ik weet dat ik hiermee kilo’s ga verliezen.

Allerlei folders, proefzakjes en informatie kreeg ik van haar. Ook een shaker waarmee ik makkelijk de shakes kan gaan maken. Ik had nog wat zakjes Prodimed staan, is ook koolhydraatvrij, dus na mijn schrik vanmorgen op de weegschaal, besloot ik daar vandaag meteen mee te beginnen.

Spijkers met koppen! Ik hou er van.Mijn shaker en een zakje tomatensoep ging mee naar kantoor. Het was tegen half één, ik had trek, dus ik besloot de waterkoker aan te zetten. Ik vulde de shaker met warm water, mikte het poeder erbij met het doel om daarna een tomatensoepje naar binnen te werken. De deksel ging erop, ik hield mijn vinger op het dopje bovenop en schudde…

Nog geen twee tellen later plofte de deksel met een knal er vanaf en lag mijn lunch verspreid in de keuken. Nu is die keuken niet groot, maar geloof me, echt alles zat er onder, inclusief mijzelf. Wat een bende! Alles was rood! De ramen, de deuren, de koelkast, het aanrecht, het koffieapparaat, de vloerbedekking, mijn kleren, mijn gezicht, mijn bril…

Mijn collega's lagen in een deuk en ik kon de keuken gaan soppen, haha! Vervolgens had ik dus niets te eten en ben ik maar naar AH gelopen en heb ik een lekkere salade gescoord.

Als ik even nagedacht had, dan had ik kunnen weten dat warmte uitzet, maar ach, laten we het maar op een blonde actie houden die me waarschijnlijk niet meer zal overkomen, haha!

Gat


"Mam, ik gooi deze broek weg hoor.."
"Uh, waarom?"
"Nou er zit een gat in mijn broekzak.."Nieuwe layout
Als je een logje nieuw leven inblaast, dan hoort daar toch ook een nieuwe layout bij?

Pasen
Voor het gemak negeer ik even dat ik al sinds mijn verjaardag begin december niet meer gelogd heb. Reageer maar erg leuk, dat stimuleert vast voor snel een volgend logje, haha!

Ik ben nooit zo van de feestdagen, het fijne ervan is dat je dan een extra vrije dag hebt en natuurlijk is het dan leuk om iets te ondernemen. Zo surfde ik een paar weken geleden op vakantieveilingen punt enel, altijd een leuke bezigheid. Ik zag een Paasbrunch staan voor vier personen in Brabant. Dat is niet ver dacht ik, dus ik bood en had de veiling gewonnen. Daarna keek ik waar het precies was en zag ik dat het toch een tikkeltje verder was dan ik dacht. Oké, oké, verkeerde volgorde, maar ach, we gingen er met z'n vieren op uit, dat is ook wat waard.

Het navigatieapparaat werd ingesteld en we reden er vlekkeloos naartoe. We namen afslag Sint Anthonis... Hmmm, dat kwam me bekend voor... Niet veel later reden we langs de begraafplaats waar Arno zijn laatste rustplaats vond. Slik! Toeval bestaat niet toch?

Maar een paar honderd meter verder was het restaurant waar de brunch was. We parkeerden de auto en liepen naar binnen. Daar werd ons een tafeltje toegewezen en werd ons uitgelegd wat de bedoeling was. Er stond een buffetje waar we van konden pakken. C'est simple!

Het was prima te eten, maar geen hoogvlieger. Lotte vond de patat en de frikandelletjes erg lekker, wij aten de rest tot we nokkie vol zaten. Het idee was leuk, de kwaliteit vond ik te wensen over laten, een hoog blik en kant en klaar gehalte. Maar, het was gezellig! Dat was het belangrijkste!

Vandaag trokken we na het Paasontbijt onze schoenen aan om naar de Utrechtse Bazaar te gaan. Voorheen was dit in Vleuten, Ries en Luuk wilden graag naar de nieuwe lokatie en zo huppelden wij er achter aan.

Het was redelijk druk en ik had het eigenlijk al snel gezien. Veel kraampjes met telefoonhoesjes, foute kleding en er liepen heul veel dames met hoofddoekjes rond. Ries kocht nieuwe werksokken voor weinig, Luuk trok een kaassouflé uit de muur en Lotte scoorde nieuwe Vans schoenen. Op een gegeven moment liepen we langs een kraam met koekenpannen. Ries en Luuk werden direct enthousiast, want dit waren dé pannen van de TV waarop ik al eens geattendeerd was. Deze pannen móesten we echt kopen, want dit moet hemel zijn op koekenpannengebied.

We hebben ze gekocht en als ik dit logje af heb, dan ga ik écht heel snel eten klaar maken, want die belevenis wil ik natuurlijk mee maken! Hihi!

Dat waren mijn Paasdagen. Heb jij nog iets leuks gedaan? Vertel het me!!

"Ik voel dat ik je kwijt raak
Vertel me als ik je moet laten gaan"