Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.†
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Dagje beautyfarm
Donderdagavond rond half 8 ben ik in de auto gestapt en naar Heerhugowaard gereden. Even over 9 uur kwam ik aan en ik werd enthousiast door Nathalie onthaald. Ik had bloemen voor haar meegebracht die ik dit keer niet zelf in het water hoefde te zetten ;-). Arno zat samen met Nathalie's vader voetbal te kijken, dus wij vonden al snel de weg naar boven, Nathalie's domein.

Leuk om es een blik achter de schermen te werpen. Met een pot thee in de aanslag hebben we even zitten klooien achter de puter en Nathalie's nieuwe microfoon met koptelefoon uitgepakt en geinstalleerd. Dat kunnen wij vrouwen prima, haha!

Even over 12 uur zijn we naar bed gegaan. Ik lag in een heerlijk bed in Nathalie's domeintje, de computer mocht voor het eerst sinds weken weer es uit ;-) Het duurde niet lang voordat ik de slaap vatte. Achteraf maar goed ook, want Arno is nog een poosje aan het spoken geweest, maar van dit alles heb ik helemaal niets meegekregen. Ik heb dus prima geslapen.

Om half 8 ben ik eruit gegaan. Asmara en Aron moesten natuurlijk gewoon naar school, dus het ochtendritueel kwam al snel op gang. Ik liep de badkamer in en Asmara kwam achter me aan. Ik wenste haar goedemorgen en vroeg of ze lekker geslapen had. Dat had ze gelukkig en snel trippelde ze terug naar mama en fluisterde: 'Ze is er mam!' Zo schattig.

Kleertjes werden aangetrokken en Asmara had besloten dat ik toch wel haar haar moest gaan doen. Daar heb ik nog niet zo gek veel ervaring mee, want Lotte haar haar is nog niet zo lang, maar ik geloof dat ik me er prima vanaf heb gebracht. We gingen naar beneden waar een ontbijtje gemaakt moest worden. Asmara wilde heel graag dat ik met haar ging kwartetten. Ik geloof dat ik nog nooit zo vroeg gekwartet heb, haha!

Na Aron en Asmara naar school te hebben gebracht zijn Nathalie en ik verder gereden naar 'De Boerderij', de beautyfarm, ons doel voor de dag. Spierdijk ligt niet ver van Heerhugowaard, dus daar waren we zo.

Na een warm welkom werden we verzocht om onze kleding uit te doen en een badjas aan te trekken. In de woonkamer werd ons de plannen voor deze dag uitgelegd onder het genot van een kop thee en een stuk appeltaart. Niet verkeerd om te beginnen, toch?

Als eerste kregen we een voetenbehandeling. Onze voeten werden gescrubd, gemasseerd en we werden verwend met een voetenbad. Helemaal prettig. Als eerste werd aan mij gevraagd wat ik in het dagelijkse leven doe, na dit beantwoord te hebben legden ze dezelfde vraag aan Nathalie voor. De reaktie op mijn antwoord was lang niet zo enthousiast als op die van Nathalie, haha, gek hŤ ;-)

Hierna kregen we in een andere ruimte een gezichtsbehandeling. Alle 'oneffenheden' werden verwijderd en zelfs een snor verdween als sneeuw voor de zon! Mijn wenkbrauwen werden geŽpileerd, een overheerlijk massage en een masker waren het vervolg. Toen we met het masker lagen te wachten vroegen wij ons af hoe laat het inmiddels zou zijn. We gokten helemaal fout, want het was al half 1, tijd voor de lunch!

We waren niet alleen in de beautyfarm, ook Femke en Natascha werden verwend. Met zijn viertjes dus, lekker rustig! Alle behandelingen deden we samen, maar de lunch met zijn vieren. Dat zag er prettig uit! Lekkere versafgebakken broodjes, soep,† brie, vleeswaren, vlees-, aardappel- en zalmsalade, eitjes, echt een heerlijke lunch die we ons goed lieten smaken!†

Hierna ging ik heel snel Ries even bellen, want ik wilde hem toch even feliciteren met onze trouwdag, 12 jaar alweer! Thuis ging het ook allemaal goed gelukkig. Ik had het gesprek nog niet afgerond of ik werd al weer gehaald voor een rugmassage... hmmm prettig! Na deze massage kregen we een paar minuten om even bij te komen en de dames kwamen weer terug. De dame die mij gemasseerd had vroeg me heel vriendelijk of ze de meeŽters die ik blijkbaar op mijn rug had, mocht verwijderen. Dat vond ik prima, leef je maar uit, haha! Het bleken er 3, de eerste twee waren geen probleem, maar de derde, tja dat was een lekkere, haha! Met man en macht stonden ze op mijn rug te duwen en ook naalden voelde ik mijn rug ingaan... Met zijn drietjes stonden ze verheerlijkt naar mijn rug te kijken, want dat was toch wel een erg leuk klusje! Helaas lukte het niet om de laatste helemaal weg te krijgen, dat gingen ze later op de middag nog es proberen, prima!

Vervolgens werden we helemaal ingesmeerd met een peeling om onze dode huidcellen te verwijderen. Toen we helemaal ingesmeerd waren werden we begeleid naar de douches en mochten we alles er vanaf spoelen. We hadden een druk programma, want direct daarna werden ons de zonnebanken gewezen. We kregen een rood met gele ampul die we na goed schudden op ons gezicht en decolotee mochten smeren, dat bruinde extra. Twintig minuten lagen we te soezen en te bakken onder de lampen. Daarna kregen we even de tijd om te relaxen en dat deden we onder het genot van een lekker roddelblaadje en het zonnetje op onze bol, lekker buiten dus. Nathalie zat de Libelle te lezen en tot mijn verbazing rolden bij haar ineens de tranen over haar wangen. Ze zat een stuk te lezen wat zo mooi was, dat het haar helemaal ontroerde... Een mevrouw was haar tas kwijt en ze vond em terug... is dat niet mooi? Duidelijk een geval van een aankomende menstruatie... dat is duidelijk, hahaha!

We werden gehaald voor onze laatste behandeling, een manicure. Twee dames namen ons onder handen. De nagels werden gevijld, de handen gemasseerd en ook kregen we een parafine badje. Heel grappig is dat, we moesten onze handen twee maal dompelen in parafine (waar ook kaarsen van gemaakt worden), daar overheen een plastic zak en een soort grote washand zodat het kon gaan broeien.† Tijdens het vijlen riep de dame tegen over mij ineens: 'Niet schrikken hoor! Maar uh...' ik dacht op zijn minst dat er een spin op mijn borst zat ofzo, maar een moment later haalde ze een haar van mijn badjas af... hahaha, later hebben we er enorm om gelachen!

Nadat de parafine van onze handen gehaald werd zaten onze behandelingen voor de dag erop. We gingen ons dus weer aankleden en even later stond er buiten op ons een ijscoupe met slagroom op ons te wachten. Een prettige afsluiting toch?

We moesten weer terug naar huis, naar de stress ;-) Aron en Asmara zaten al met smart op ons te wachten, Asmara dook gelijk mijn schoot op en had hele verhalen over wat ze die dag beleefd had. 's Morgens hadden we nog het plan om wellicht nog even uit eten te gaan, maar daar hadden we absoluut het puf niet meer voor, dus een aantal pizza's werden snel besteld. Na het eten gingen Nathalie en ik nog even snel het stadje in, want oom Rob was de dag erop jarig, en daar hoort een kado bij! Omdat Rob aan het verbouwen is thuis en het een grote zandboel is, hebben we gekozen voor een emmertje, een schepje en een zeef, zodat hij zijn vrije uurtjes leuk kan gaan besteden. Ooh ja, er zat ook nog een kadobon van de Gamma bij ;-)

De klok gaf alweer aan dat het 9 uur was, voor mij de hoogste tijd om weer naar huis te gaan. Dat feest ging echt niet door zonder Asmara en Aron een dikke kus gegeven te hebben en ik heb beloofd dat ze zondag bij ons mochten komen. Helemaal blij waren ze!

Nathalie, uiteraard heb ik je al bedankt, maar hier wil ik het nogmaals doen: ik heb een onwijs leuke en lekkere dag gehad, eentje die voor herhaling vatbaar is, ik heb genoten! Ik hoop dat ik voor jou ook aangenaam gezelschap was. Jij was dat voor mij in ieder geval wel! Ik zie je morgen!

X Marijke†

PS op verzoek van Nathalie de na-foto:


Zijn we niet lekker opgedroogd na zo'n dagje? ;-)
Voor alle duidelijkheid:links is Nathalie en rechts ben ik, hahaha!†
Luuk z'n logje
Nadat Ries ook een weblog gestart is, vond Luuk het ook heel erg nodig dat hij ook een weblog kreeg. Hij kan dan nog wel niet lezen en schrijven, maar dat ging papa of mama wel voor em regelen dacht ie. Na de zomervakantie gaat Luuk naar groep 3, dus dat lezen en schrijven komt binnenkort wel goed!

Dus ik streek mijn hand over mijn hart en heb een weblog voor hem aangemaakt. Vol trots vertelde hij me welke lay out hij wilde en wat er allemaal op moest komen. Ook de eerste log hebben we samen gemaakt, hij dicteerde, ik typte. Gelukkig kan ik snel typen, want Luuk praat snel ;-)

Ook op het prikbord van MB had een topic voor Luuk zijn logje geopend. En het liep storm, op zijn eerste logje heeft hij inmiddels 25 reakties gekregen. Toppie natuurlijk voor een log die net opstart.

's Maandags kwam Luuk uit school en er moest natuurlijk direct een log geschreven worden. Ik zat klaar en Luuk dicteerde. Een verhaaltje over Selena enzo. Prima! Groot was zijn verdriet 's avonds voor het slapengaan... Er had nog helemaal niemand gereageerd op zijn logje. Hij dacht dat het gewoon was dat er zo'n 25 mensen direct gingen reageren. Mensen zitten natuurlijk de hele dag te wachten totdat Luuk een update gedaan heeft... Haha niet dus!

Gelukkig zijn er toch een paar die af en toe komen kijken en een reaktie neerzetten. Helemaal blij is ie ermee, want zeg nou zelf... het is toch onwijs stoer om met je zesde een weblog te hebben!!

X Marijke†

Klik op de foto om Luuk zijn logje te bekijken! Enne... reageren hŤ! ;-)†
Weer beter!
Na gisteren een fruitsalade en verse zelfgemaakte spinazie te hebben gegeten en een goede nacht slapen, gaat het vandaag weer een stuk beter met me! Het gaat dus helemaal goedkomen vrijdag en ik heb er dan ook erg veel zin in!!

Ik kreeg net al van Nathalie te lezen wat we allemaal gaan doen vrijdag: ontvangst met koffie en gebak, lichaamsmassage, lichaamspeeling, gezichtsreiniging, gezichtspeeling, verzorgend masker, epileren, gezichtsmassage, hoofdhuidmassage, voetenbruisbad, voetenscrub, voetmassage, voetpakking, handpakking, handscrub, nagelriembehandeling, manicure, handmassage, sauna, stoomcabine, dompelton (brrrrrr!), lunch en een ijscoupe....

Jeetje we gaan het nog druk krijgen met relaxen, hahaha! Maar dat ik er megazin in heb, dat staat vast!! Morgenavond ga ik alvast naar Heerhugowaard, dan hoef ik vrijdagochtend niet zo vroeg de auto in. Dat is toch prettig!

X Marijke†
Ziek!
Mogguh...

Ik baal! Nathalie heeft gevraagd of ik vrijdag een dagje met haar meewil naar een bjoetiefarm. Helemaal leuk!! En ik reageerde ook superenthousiast, want dat wil ik wel! Gisteren heb ik zelfs afgesproken om donderdagavond alvast te gaan, dan hoef ik niet zo belachelijk vroeg de auto in.

Al 2 nachten lig ik gruwelijk te zweten in mijn bed, gisteren had ik keelpijn en ik kom net mijn bed uit met een knallende koppijn en nog steeds een zere keel. Ik vind het prima om ziek te worden een keertje, maar NIET NU!!!!!!!!

X Marijke†Heerlijk weekend!
SabineHet is weer maandag... dat houd in dat het weekend weer voorbij is. Enorm jammer, niet alleen was het prachtig weer (en nu niet meer :-(), maar ik heb ook enorm leuke dingen gedaan. Ik begin met zaterdag!

Zaterdag ben ik samen met mijn gezinnetje naar Zwijndrecht gegaan, daar woont mijn vriendin Sabine. Na wat bij Sabine thuis gedronken te hebben zijn we naar de Oude Maas gegaan. De hond van Sabine mocht mee, zo ook Richard zijn fototoestel ;-)†

Sabine 'moest' eraan geloven, in het begin poseerde ze wat schuchter, maar als snel ging ze los en ik moet zeggen dat Ries weer erg mooie plaatjes geschoten heeft. We hebben de foto's op een cdtje gebrand en naar haar opgestuurd. Ik ben reuze benieuwd wat ze er zelf van vind!†

12 Maart was Nienke jarig, dat is alweer een poosje geleden, maar op de dag zelf konden we niet. Uiteraard hebben we wel een mooie bos bloemen laten sturen met op het kaartje de boodschap dat we binnenkort gezellig een hapje zouden gaan eten. En binnenkort was gisteren en we zijn Nathalie, Mies, Nienke uiteraard en ik.†

Aangezien ik de regelneef van het spul ben, heb ik met Nienke samen een datum geprikt, getjekt bij de meiden en de afspraak was een feit! Rond 5 uur hadden we afgesproken om bij Nienke haar mooie nieuwe huisje te zijn. Eťn voor ťťn druppelde we binnen en na een sapje en even met Mila gebabbeld te hebben zijn we naar een restaurantje gegaan wat Nienke uitgezocht had. Thuis had Nienke er al een folder van liggen waar ook het menu opstond.... Carpaccio, varkensmedallions en chocolademouse toe! Ja zo moest het toch wel worden ;-)

Carpaccio, daar kon ik me helemaal in vinden en die was ook meer dan voortreffelijk, gesmuld!!† De 3 meiden gingen inderdaad voor de varkensmedallions, maar ik ben dan toch weer een tikkeltje eigenwijs en koos voor iets anders, mihoen met groente en vlees, hŤŤrlijk! Ook met het dessers week ik af, ik had een overheerlijk walnotenijs met caramelsaus besteld.... Och ik typ het in en het water loopt me weer in de mond! Zŗlig!!

Zo tijdens het eten klets je wat, lach je wat en fotografeer je wat... Nathalie zette mij op de foto, Mies zette Nienke op de foto, Nienke zette Mies op de foto en van mij werd verwacht dat ik Nathalie op de foto zette... Nathalie gooide haar hout op tafel en ik zoemde even in... meer niet ;-)

Marijke
Nienke
Mies

...

Nathalie

Achter ons zat een man van zo'n jaar of 75 schat ik, hij vond het bijster interessant, hahaha!

Na het eten en een kop thee besloten we om nog even een strandwandeling te gaan maken. Als je dan toch in Noordwijk bent, dan hoort dat er toch wel bij. We hebben lekker een stuk gewandeld, wat gemmst, gelachen en natuurlijk gefotografeerd ;-)

Marijke en Mies
Marijke en Nathalie
Nienke en Marijke
Mies en Nathalie

Nienke en Nathalie
Mies en Nienke

Op de boulevard van Noordwijk hebben we nog een kop thee genomen om rond half 11 weer richting huis te gaan. Ik vond het een zeer geslaagde avond! Wanneer doen we het over meiden??

X Marijke†

Ook een weblog ;-)
Na het prikbord is ook weblogland niet meer veilig voor Ries ;-) Jaja, hij heeft nu ook een eigen weblog, welke je kunt vinden op:

http://ries.bravejournal.com

Neem er eens een kijkje en natuurlijk vind hij het leuk als je een berichtje voor hem achterlaat op het Tag Board. Uiteraard mag een linkje op jouw log ook!

X Marijke†
Van mijn aprepotje...

Gisterochtend was het weer eens tijd voor de controle in het ziekenhuis voor de ziekte van Crohn, welke ik alweer ruim 10 jaar heb. Voor degene die niet weten wat Crohn is, dat is een chronische darmontsteking. Helaas blijft het niet alleen bij darmproblemen, je schrikt ervan wat je daarnaast ook allemaal kan krijgen van die Crohn. Gelukkig heb ik van mijn darmen bijna geen last, van de vermoeidheid des te meer.

Ik vind een heleboel dingen erg leuk om te doen en die doe ik dan ook. Het vervelende ervan is dat ik me ervoor en erna erg rustig moet houden. Neem afgelopen zondag, dŤ meeting. Onwijs leuk natuurlijk, maar de week erna ben ik compleet uitgeblust en kan ik niet veel, eenvoudig weg omdat ik er geen energie voor heb. Gruwelijk vervelend waar ik nogal eens tegenaan schop. Ik wil meer dan ik kan en ik pas ervoor om alleen maar braaf thuis te zitten. Ik heb het er voor over.

Ik dwaal af, ik had het over de controle in het ziekenhuis. Luuk had ik naar school gebracht en fietsten direct door samen met Lotte naar opa. Daar pikten we de auto op om vervolgens naar Nieuwegein, het Antonius Ziekenhuis, te gaan. Het kostte enige moeite om de auto kwijt te raken, toen het gelukt was zijn we snel naar binnen gegaan. De wachtkamer zat aardig vol, dus ik dacht dat het wel even kon gaan duren. Niets was minder waar, mijn stoel was nog niet warm, ik zag mijn doktertje lopen en niet veel later riep hij: mevrouw Meijer!

Binnen aangekomen gaf ik de dokter een hand en nam plaats.† Hij vroeg me hoe het ging en ik vertelde dat ik heel erg last heb van de vermoeidheid en vroeg hem of hij daar niet iets voor had. Tevergeefs, want die ene wonderpil had hij niet. Ook vertelde ik hem dat ik last heb van mijn linkerhand. Er zitten rode plekjes op, mijn gewrichten doen zeer en ik heb veel last van witte vingers. Hij bekeek mijn hand, zei niets, pakte de hoorn van de telefoon en ging direct bellen... Toen hij weer ophing vertelde hij me dat de symptomen van mijn hand niets met de Crohn te maken heeft. Er werd op de deur geklopt en de reumatoloog stond naast me en bekeek ook mijn hand. Hij stelde een aantal vragen en stelde vast dat ik een dubbele afspraak moest maken bij hem en dat ik direct bloed moest laten prikken.... *slik* Dit had ik niet verwacht en moest ik ook even laten zakken... Twee formulieren voor het bloedprikken kreeg ik mee en na de dokter een hand gegeven te hebben, liep ik samen met Lotte naar balie om een afspraak te maken bij de neuroloog en eentje voor over 9 maanden bij de 'Crohndokter'. 24 Mei wordt de dag dat ik deze beste man ga zien.

Een beetje ontgoogeld liep ik samen met Lotte naar de afdeling bloedprikken. Het duurde even voordat ik aan de beurt was. Ze wilde maarliefst 8 buisjes van me hebben!! Lotte vond het allemaal reuze interessant en kreeg van de bloedprikster een mooie sticker op haar handje.†

Daarna zijn we saampjes nog even naar het winkelcentrum gegaan, ik wilde naar de Belcompany om te informeren voor een abonnement bij mijn net-van-Marco-gekregen-prachtige-telefoon! Dat is gelukt! We hebben lekker een broodje gegeten en zijn toen weer naar huis gegaan, want Lotte moest die middag nog wel naar de peuterspeelzaal.

Eerlijk gezegd ben ik er nog best wel van mijn aprepotje... ik zal toch geen reuma hebben!!

X Marijke†


Foto's meeting online
De foto's die Ries afgelopen zondag tijdens de meeting gemaakt heeft zijn gisteravond online gegaan. Het zijn er 365, voor iedere dag ťťn ;-) Ga lekker kijken en mocht er ťťn tussen zitten die je erg mooi vind en wellicht wil afdrukken, geef dan even een brul, dan kan ik em in het grootste formaat naar je mailen.

www.marijkemeijer.nl


X Marijke†
Ine en Kelly!


Vriendinnen voor het leven!
Ik ben gruwelijk trots op ons!
Ik hou van jullie meiden!!

X Marijke

De pre-concert-meeting
En toen was het ineens allemaal voorbij... Maanden hebben we naar de meeting toegeleefd en nu is het geschiedenis. Maar wel geschiedenis die een prominente plek in mijn boekje krijgt!! Ik zal je een verslag geven van mijn belevenissen.

Zoals ik gisteren al schreef, ik was errug vroeg wakker en stond om 7 uur naast mijn bed.† Na snel de computer aangeslingerd te hebben, mail getjekt, effe snel mijn logje up-ge-date en nog snel het laatste overleg met Ine op msn ;-) Samen met Lotte ben ik snel onder de douche gesprongen en hebben ons op ons mooist aangekleed. We waren uni, allebij een witte rok met een roze shirt, helemaal leuk!

Om kwart over 9 belde Ine, ze waren iets later vertrokken, dus wij konden ook iets later weg. Nog even hebben we hierbuiten een foto van Luuk, Lotte en mezelf gemaakt, toen zijn we snel de auto ingegaan richting Mc Donalds in IJsselstein. Daar hebben we even op Ine, Ramon en Raquel gewacht zodat we achter elkaar aan naar Haarlem konden rijden.

Om even voor 11 uur kwamen we in Haarlem aan. Het was nog best lastig om een parkeerplekje te vinden, maar gelukkig is dat toch gelukt! Na een flinke sjouw met alle spullen die ik mee had kwamen we bij het cafe aan. Iedereen zat aan de koffie en thee, dus daar deden we snel aan mee ;-)†

Na dat bakkie zijn we snel aan de gang gegaan. We hebben alles volgens plan neergezet en opgehangen, alles doorgenomen, taken verdeeld, enz enz. Het was zo 1 uur! We hadden in ons schema nog een lekker broodje staan, maar dat is er niet eens van gekomen, helaas... ;-)

De geluidsman was een beetje verlaat, dus de deuren konden iets later dan 1 uur pas open, maar het was prachtig weer, dus op het terrasje zitten met zijn allen was volgens mij geen straf! Toen kon eindelijk het feest gaan beginnen. Ine stond bij de ingang en liet iedereen binnen, gelijk daarna kregen ze van DaniŽlle (Pooh) een glas champagne in hun handen gedrukt, waarna ze bij Mies en mij een heuse naamsticker op hun borst kregen geplakt. Daar vroeg ik hun subtiel of ze misschien met Marco op de foto wilden. Geweldig hoe sommigen reageerde met een verbaasde blik: 'huh Marco... waar??' Helaas was onze Marco versie van karton, maar hij poseerde wel erg gewillig en hij stond er prettig op! ;-)


Kleurende kidsDaarna schoof iedereen door naar achteren zodat we het voor een beetje luchtig konden houden. Het cafe stroomde voller en voller, sjemig wat een mensen! Het is natuurlijk lastig te controleren, maar ik denk dat de 160 die zich hadden opgegeven er ook daadwerkelijk waren. Helemaal geweldig!! Toen iedereen binnen was en op de foto zijn geweest, konden gelukkig de openslaande deuren naar het terras open zodat er binnen iets meer ruimte ontstond.

Kelly opende de middag met een praatje en legde uit wat precies de bedoeling was van de middag. Dat deed ze erg goed! Ze had een prachtig kaartje gemaakt met alles wat ze zeggen moest, maar dat kaartje had ze natuurlijk niet bij de hand toen ze stond te spreken, haha! Je deed het goed hoor mop!

Eigenlijk was het de bedoeling dat we gelijk na Kel's praatje het stukje film van Armando lieten zien, maar dat was technisch even niet mogelijk. Met man en macht hebben de mannen van het beeld en geluid eraan gewerkt om dat toch mogelijk te maken. Benjamin stond om 3 uur gepland, maar hij moest even wachten want ons aller Armando Borsato, de broer van, had ons nog even iets te vertellen. Geweldig leuk dat hij dit voor ons ingesproken heeft! :-)

Benjamin ;-)Toen kon dan eindelijk Benjamin los! En los is ie gegaan! Helemaal voortreffelijk heeft hij zijn show neergezet en het publiek meer dan vermaakt en natgespetterd, haha! Ook heeft hij nog een moment gemaakt voor MariŽlle, Debby en Benjamin's nichtje Daphne die gisteren exact een jaar geleden overleden was. Dat heb je mooi gedaan Ben!

Voordat wij het podium in beslag zouden nemen, wilde Nathalie nog even iets zeggen. Ze vertelde over de nieuwe optie die binnenkort op Borsato.nl gaat komen. Een item wat naar mijn idee ontzettend leuk gaat worden. Je kan namelijk binnenkort leuke foto's naar de site MMS'sen welke iedereen dan kan gaan zien. Marco heeft aan de operators van de chatbox, waar ik er eentje van ben, gevraagd of wij de ingestuurde foto's willen beoordelen of die op de site kunnen. Helemaal leuk natuurlijk! We zitten daar nu in de testfase voor en blijkbaar vind Marco dat er te weinig gemms't wordt, dus hij heeft gisteren alle operators een prachtig nieuwe telefoon gegeven, een Samsung D500. Helemaal te gek natuurlijk! Hij heeft zelfs een aantal operators er stil mee gekregen, haha!†

Hoezo gezellig?Sjonge jonge wat ging die middag snel! Na de show van Benjamin zijn we snel het geld gaan tellen wat Raquel met de collectebus had opgehaald. We hadden aan iedereen briefjes gegeven waarop ze in konden vullen hoeveel zij dachten dat we op zouden halen voor Warchild. Best een lastige opgave bleek wel, maar gelukkig had Gerda het op een paar centen na helemaal goed! Ze won dan ook een mooi Marco Borsato toetsenbord. Ook hadden we een fantastische prijs voor degene die er het verste vanaf zat, dat was Gerarda, ze dacht dat we 3000 euro op zouden halen... dat zou natuurlijk prachtig geweest zijn, maar het was ietsje minder, namelijk 249,31 euro. Niet slecht toch?

Laura!Voor deze meeting hebben we voor ťťn middag de assistente van Marco kunnen lenen ;-) Laura, de dochter van Nelleke heeft ons bijzonder goed geholpen met het uitkiezen van de winnaar van de kleurwedstrijd. Laura vond dat Jeroen Kolster, de zoon van Mies, het mooiste gekleurd had en Jeroen won daarmee een flinke zak snoep. Uiteraard kreeg Laura ook zo'n zak van ons! Nogmaals dankjewel Laura voor je hulp!†

Maar we hadden nog meer leuke prijzen gekregen, dus hadden we een loterij bedacht. We hebben ons hoofd gebroken op een leuke prijsvraag, maar het moest iets zijn waar we niet teveel werk aan zouden hebben. Ik vond het ook wel eens leuk om iedereen de kans te geven iets te winnen zonder dat je daar iets voor zou moeten doen, behalve je naam even invullen. Zo gezegd zo gedaan. De winnaars kan ik me niet meer herinneren, sorry,† de prijzen natuurlijk wel: een sweater met capuchon, 2 gesigneerde tourboekjes van de Bestemming, dvd van het Warchildconcert 2004 en een hele grote poster van Marco. We hebben er weer mensen blij mee kunnen maken! Daarna hebben we al onze hulptroepen erbij geroepen en hun een prettig doosje chocola met een mooie kaart erop overhandigd en hun met de nodige zoenen bedankt voor hun hulp.


Intussen was het 5 uur geworden en tijd om afscheid te nemen, maar nog niet helemaal want Anneke wilde ook nog even het woord. Ze bedankte Kel, Ine en mij voor het organiseren van deze meeting en dat ondersteunde ze met een prachtige bos bloemen voor ons alle drie. Helemaal niet nodig natuurlijk, want we hebben het heel graag gedaan, maar stiekem vonden we het toch wel heel erg leuk! Ook van Sasja, de dochter van Chrispie en van Laura had ik een mooi knutselwerk gekregen en van Mary en Krabbeke (Marieke) mooie zonnebloemen. En van iemand waar ik niet de naam van heb onthouden (sorry!!) heb ik nog mooie fresia's gekregen. Helemaal lief! Niet alleen kadootjes, maar ook ontzettend veel complimenten en hele lieve woorden kwamen naar onze kant. Geweldig!

Langzaam stroomde het cafe leeg, maar wij vonden dat het feest nog lang niet over was, haha, de muziek ging weer hard en hebben we nog de polonaise gelopen! Na alle spullen ingepakt te hebben zijn wij nog even iets gaan happen bij de Mac. We liepen naar de Mac, toen Asmara, de dochter van Nathalie naast me kwam lopen, met een lief stemmetje zei ze dat ze mijn rok zo mooi vond.. wat een lieverd hŤ! De quarterpounder smaakte me meer dan goed! We liepen terug naar de auto en kwamen onderweg nog een kermis tegen. Asmara wilde erg graag samen met Lotte in de draaimolen en ook Luuk en Aron waren daar wel voor de porren. Kaartjes werden gekocht en de kids gingen los op de draaimolen ;-)

Intussen was het echt de hoogste tijd geworden om naar de auto te gaan en dat hebben we dan ook gedaan. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad de hele dag. Het was een feest om samen met Ine en Kelly deze meeting te organiseren. Volgend jaar weer??

X Marijke

PS Alle foto's die gemaakt zijn door Ries (410!!) zetten we zo snel mogelijk online!†
"Wat je gelooft is waar
Open je ogen maar"