Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.†
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Speciaal voor Nathalie ;-)
Toen de opnames van TV3 afgelopen waren, stonden we buiten even op Nathalie te wachten en te wachten en te wachten... We besloten haar maar even te bellen om te vragen waar ze bleef. Ze was meegelopen met Marco naar de auto en de verleiding was toen te groot geworden†en ze is direct in haar autootje gestapt en richting Heerhugowaard gereden. We vertelden Nathalie dat ons plan was om naar de Burger King te gaan. Bijna was ze direct omgekeerd om toch nog met ons mee te gaan. Maar Nathalie, we hebben een klein fotoverslagje voor je gemaakt!Do I need to say more?


De bestelling wordt gemaakt...


Hier had je kunnen zitten Nathalie...


Dit stond op het briefje wat op de stoel lag...


Hij paste net...


Hmmmm... jammie!


Zelfs frite hadden we!


En het smaakte Sabine ook...


Maak me gek!!!


Trek je het nog??

Op....


Heel veel liefs,

Mies, Sabine, Nienke en Marijke
TV3


Hier zitten we dan! Hierboven links op de foto, dat ben ik, daarnaast zit Mies. De rechter foto zie je rechts Nienke en links met die zuurstoktrui aan Sabine.


Marco is de tekening van en voor Luuk aan het signeren. Luuk was er onwijs blij mee!!

Eindelijk een foto van Sabine en mij. En... hij is leuk!!

Nienke, Marijke en Sabine... stralen we niet?!?

Mies wilde ook met ons op de foto. Ach, wij zijn de beroerdste niet


Aan alles komt een end... We hebben Nienke op de trein gezet en uitgezwaaid. Je ziet het op de foto hiernaast, van Nienke had de avond nog veel langer mogen duren. En van ons ook!!

X Marijke

11 jaar getrouwd
Vandaag is het alweer 11 jaar geleden dat Richard en ik getrouwd zijn. Time flies!

Gisteren hebben we het al een beetje gevierd. Eigenlijk doen we er nooit zoveel aan. Gisteren kwam mijn vader al een hele grote bos rode rozen brengen, de schat!

Waarom we het gisteren gevierd hebben? Ik ben er vanavond niet!! Ik ga samen met Sabine, Nienke en Mies naar televisie opname in Amsterdam! Het programma heet TV3, ik heb het nog nooit gezien, maar Marco Borsato is de hoofdgast, dus dat gaat vast goedkomen! Ik neem mijn camera mee, dus ik zal morgen wel wat foto's hier plaatsen!

Ik heb er zin in!!!!!!!!!! Tot vanavond meiden!!

X Marijke
De appel....
valt niet ver van de boom zeggen ze wel es...

Regelmatig heb ik een deja vu, dan zie ik mijn kinderen iets doen of zeggen. En dan denk ik: hee dat deed ik ook enzo.

Neem gistermiddag. Ik moest op Luuk zijn school helpen. Het geld voor het schoolreisje moest geÔnd worden. Dus om kwart voor 12 zat ik samen met een collega ouderraadlid achter een tafel het geld te tellen.

Luuk komt naar me toe en zegt: 'mam ik heb honger!' Nu is Luuk al een flinke vent dus ik zei tegen hem: 'hier heb je wat geld, loop maar even naar de bakker en haal een croissantje, neem er ook eentje voor je zusje mee.' Geweldig vind ie dat, dan zie je em groeien.

Hij ging op pad met geld in zijn zak. Ik had hem al verteld dat hij niet op de auto mocht die voor de winkel staat. Op een gegeven moment kwam hij terug, met een †op zijn mond. Hij had niet alleen 2 croissantjes gekocht, maar hij dacht dat hij ook wel een surprise ei verdiend had... Dus die had ie ook maar gekocht....

Ik was vroeger precies zo. Als ik voor mijn moeder boodschappen moest gaan doen gaf ze me meestal gepast geld mee. Ik zag ook altijd iets leuks of lekkers wat ik wel kon gebruiken en dat kocht ik dan...

Ik kon mijn lachen ook niet onderdrukken. Geweldig! Hij lijkt op mij!!!!!!

X Marijke
Schoolfotograaf
Op Luuk zijn school zit ik in de ouderraad. Wij organiseren van alles, tot het Sinterklaasfeest tot de carnaval, van†het schoolreisje tot de schoolfotograaf.

Gisteren was de dag dat de schoolfotograaf onze school bezocht. Ik ben degene die het team(pje) leidt om dit in goede banen te leiden. Met de vorige fotograaf had ik een beetje oneenigheid, dus dit jaar zijn we begonnen met een nieuwe die ik uitgezocht had.

Ik vind het altijd erg leuk om te doen wat niet het standaard is. De portretjes die er normaal geschoten werden had ik wel gezien. En deze nieuwe fotograaf vond dat ook! We hebben alle kinderen vanaf groep 5 heel stoer op de foto gezet. Met een voet op een stoel en een arm leunend op die knie hebben we de foto's gemaakt. Heel erg leuk!

We moeten helaas nog wel eventjes geduld hebben om het resultaat te gaan zien. Over een week of 3 worden ze allemaal naar me opgestuurd. Maar zodra ik het binnen heb, zal ik ze inscannen en uiteraard aan jullie laten zien!!

Het was gisteren een erg lange dag. Ik was al om kwart voor 8 op school en om half 5 waren we klaar. Ik hoef waarschijnlijk niet te vertellen dat ik toen moe was! Maar voldaan!!

X Marijke
Fout feesie
Afgelopen zaterdag had ik een feestje van mijn werk, van PP. Voor dat merk geef ik kinderkleding party's.

Het was in Bob's Saloon in Uitgeest, de meesten wel bekend. Het was een heel leuk en gezellig zaaltje. Bij binnenkomst kregen we al een borreltje uitgedeeld, maar aangezien ik niet echt goed tegen alcohol kan en ik nog moest terugrijden, heb ik die maar afgeslagen. Maar de pret was er niet minder om.
De avond begon met een optreden van Sjofele Sjakie himself. Hij zong een paar moppies waarin hij het publiek leuk betrok. Ik ging steeds een stappie verder naar achter ;-) Daarna hebben we heerlijk gedanst op gouwe ouwe, heerlijke jeugdsentiment. Liedjes als: Village People, George Baker enz enz, erg fout maar wel heel leuk. Ook Fransje Bauer passeerde een paar keer de revue. Daarna zong er nog een zangeres in een fout roze glimmend pak (ik heb zo'n pyama, maar dan in het blauw). Toen kwam het buffetje met heerlijke salade, stokbrood en satť, jammie!! Tegen het eind van de avond trad er nog een flinke vent op, met een hele goede stem. We sloten de avond af met: 'You've got a friend'. Daarna ging de koffie rond met op de achtergrond 'Eťn kopje koffie' van VOF de Kunst. Kortom een onwijs gezellige avond hebben we gehad!

X Marijke
Pasfoto's maken

Van de week hebben we pasfoto's laten maken voor het zwembadabonnement. Die van Lotte zie je hieronder al (wat wordt ze groot hŤ?). En de foto van ons zie je hieronder...
Had ik eventjes moeten waarschuwen, of ben je de schok te boven?

X Marijke
Ga ik hier aan wennen?
Zojuist heb ik Lotte weer gedropt bij de peuterspeelzaal. Ze liep naar binnen, zette snel haar beker in de bak, jas opgehangen en hop naar de glijbaan!

Er begon een kind hardverscheurend te huilen omdat zijn mama weg ging. Ze stond er naar te kijken, maar gelukkig dacht ze niet: dat kan ik ook! Pfiew!

We zijn even het lokaal ingegaan. Ze wilde met de autootjes spelen. Ik wilde haar even helpen, maar madam kwam al met haar lippen getuit naar de toe. 'Doei mama' zei ze... Ik had nog helemaal niets gezegd!!Nou... dan ga ik maar... Toen ik naar buiten liep stond ze voor het raam te zwaaien. En dat bleef ze doen tot ik de bocht was omgefietst.

Dit is toch echt de omgekeerde wereld hoor...

Ik ga mijn kamer maar es onder handen nemen denk ik... En Luuk moet nog een nieuwe zomerjas...

Nou doeii.... jullie ook een kus?

X Marijke
Zoonlief
Al twee dagen heb ik de grootste ruzie met Luuk. Alles wat ik zeg is verkeerd, zeg ik links dan zegt hij steevast rechts. Niet leuk! Al twee avonden heeft hij als straf geen verhaaltje gekregen voor het slapen gaan. Neem van mij aan, dat vind ie erg.
Maar vanmorgen is het helemaal goed gegaan.† En... hij luisterde zowaar!!

Kleuterpubertijd heet dat geloof ik... Het kost erg veel energie, dus ik hoop heel erg dat het bij de afgelopen twee dagen blijft en dat hij gewoon weer mijn lieve Luukje wordt!!

Ik zal em strakkies effe een dikke knuffel geven en hem de hemel inprijzen, dan komt het vast weer goed!

X Marijke

MariŽlle
Het is alweer een jaar geleden. MariŽlle is er al een jaar niet meer. Ik heb zo veel goede, gezellige, grappige en warme gesprekken met haar gehad.

We zouden elkaar gaan ontmoeten bij de opnames van Memories. Zover heeft het helaas niet mogen komen.

20 April 2003 is MariŽlle overleden. Zo onwerkelijk... 19 april heb ik haar voor het laatst gesproken. Toen werd het stil... Och wat heb ik me toen zorgen gemaakt. Mijn gevoel zei dat er iets heel erg mis zat.

Totdat Nienke de verlossende woorden tegen me sprak. Het was inderdaad mis, goed mis.

Hoe stuk kan je zijn als je iemand alleen maar gesproken hebt en nooit gezien. Veel mensen zullen dat niet begrijpen. Toch kan je van iemand houden die je nog nooit gezien hebt. Dat is tekenend voor de gesprekken die wij hadden.

Mar kwam altijd met vragen bij me, zeker ook over Noa. Ik nam veel onzekerheden bij haar weg. Ik ben blij dat ik dat voor haar kon doen! Ze kon zo vol trots over haar kleine meisje praten. Heerlijk vond ik dat.Het is alweer een jaar geleden... Aan al het negatieve is ook iets positiefs te vinden. Dat positieve is Nienke. Door MariŽlle heb ik Nienke leren kennen en daar ben ik Mar tot de dag van vandaag dankbaar voor.

X Marijke
"Dat mooie rood was ooit voor mij
Een kleur van passie en van wijn"