Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Jammer!
Een kleine week geleden was Lotte jarig. Twaalf is ze geworden. Ze keek lang naar deze dag uit, want op die leeftijd is jarig zijn nog steeds erg leuk en spannend. Ze had wel een klein vermoeden slash grote hoop dat ze een nieuwe telefoon zou krijgen en die kreeg ze ook. Sinds die tijd is de witte Samsung Galaxy S4 mini niet meer uit haar hand geweest.

Afgelopen zaterdag hebben we dit heugelijke feit gevierd. Iedereen werd uitgenodigd, boodschappen gedaan, huis aan kant. Lotte had er zin in! Ze vindt het leuk als er visite voor haar komt en als ze dan ook nog een leuk cadeau meebrengen dan kan haar dag niet meer stuk.

De opkomst viel echter tegen. Er hadden een paar van te voren afgezegd, maar er kwamen er ook een aantal gewoon niet opdagen. Als het mijn verjaardag was geweest, dan had ik het geen probleem gevonden. Wel jammer natuurlijk, want je nodigt mensen uit omdat je dat gezellig vindt, maar in het geval van een kind vind ik het toch anders.

Zelf probeer ik alle verjaardagen af te gaan.  Dat maakt het voor mij extra zuur. Ik baal er best wel van, want dit is zeker niet de eerste keer. Ik gun mijn kinderen een leuke verjaardag en niet één met teleurstellingen.

Waarom schrijf ik deze log?

In ieder geval niet om mensen te kwetsen, laat dat duidelijk zijn. Maar wel om ze alert te maken. En ja, ik kan dit natuurlijk ook persoonlijk tegen ze zeggen, maar daar heb ik dan net het lef niet voor.

"Kom jij uit de schaduw in het licht
Met die lach op je gezicht"