Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
En zo is het!

Hoera!
Loop ik net nietsvermoedend door onze steeg om samen met de honden een rondje te lopen zie ik ineens dat er op de achterkant van de schuur van mijn buren graffity gespoten is. Er staat met koeieletters DCC op de muur... Zouden die gasten geweten hebben dat mijn lieftallige collega Dymphna, alias @DCC vandaag jarig is?
 
Vast niet... Het zal wel toeval zijn... Toch? Anders zouden de letters niet blauw, maar roze zijn... Ja hè?
 
Gefeliciteerd collega!
 
X Marijke
Alles is voor...
Ieder jaar vieren we in Schoonhoven kermis. Voorjaarskermis, hoewel het zonnetje lekker schijnt is het best nog wel koud! Ik zit dan ook momenteel heerlijk aan een kop thee om weer een beetje bij temperatuur te komen.
 
Luuk had vernomen dat Bassie vandaag op de kermis zou komen en uiteraard wilde hij dat wel eens gaan bekijken. Dus we trokken vanmiddag onze jassen, sjaals en wanten aan en gingen naar het stadje. Om half 3 zou hij er zijn, dus wij waren er ook rond die tijd. Geen Bassie te bekennen! Om kwart over 3 zagen we eindelijk zo'n kleine, iets te dikke kerel met een rode neus en geel haar. Hij stond op een atractie om van alles uit te delen. Van vlaggetjes tot buttons en vrijkaartjes voor atracties. Luuk vond het bijster interessant en probeerde vooraan te komen. Al snel scoorde hij een button en een vlaggetje. Helemaal gelukkig. Ik nam Lotte op mijn arm en ja hoor, we kregen precies hetzelfde.
 
Toen die clown met botsautomuntjes ging strooien leek het net een mierennest. We zijn snel aan de kant gegaan, want Luuk en Lotte zouden zo onder de voet gelopen worden. We hadden Bassie gezien, we hadden iets gekregen, dus wij gingen weer lekker naar de zweefmolen. Allebei 2 keer voor 5 euro, dat was nog wel te doen. Die stralende koppies was wel 10 euro waard ;o) Het tweede rondje was afgelopen, ze klommen uit de stoeltjes, komt ineens Bassie weer aanlopen.
 
Om Bassie heen liep een hoog alochtoongehalte die wederom vooral Lotte zowat omver liepen. Ik hield me niet meer in en ik zei er wat van waarop Bassie meteen bij ons stopte en Lotte een vrijkaartje voor de zweefmolen kreeg en noemde haar een lekker ding... Je kan veel van Bassie zeggen, maar aan zijn ogen mankeert nog niets!
 
X Marijke
Het Gala van het Nederlandse Lied
11 Januari 2006 nodigde Marco Borsato ons in de chatbox uit om aanwezig te zijn bij zijn Het Gala van het Nederlandse Lied, dat namen wij uiteraard met twee handen aan. Maar wel schoot direct door mijn hoofd: 19 maart.. hmm wat was er op die dag ook al weer... Oooh, mijn kleine, grote vriendin is dan jarig! Mijn gevoel zei dat dit een heel erg bijzonder feestje ging worden en toen ik Lotte voorstelde om haar verjaardag op een andere dag te vieren riep ze meteen: "dat is goed hoor mama, doen we het vandaag?"
Lotte 4 jaar!
Het vragen naar hoeveel nachtjes het nog slapen is, dat is voorbij, want
 
Lotte is vandaag jarig!!
 
Gisteren hebben het dit al uitgebreid gevierd. Och wat was Lotte jarig! Ze straalde van oor tot oor en genoot van alle aandacht én cadeautjes! Ze is gruwelijk verwend en dat hoort natuurlijk ook zo als je vier jaar oud wordt!
 
Hieronder een sfeerimpressie:
 
De taart!
Allemaal cadeautjes
De microfoon
Met haar achtergrondkoortje
Zingen op K3 en Kus
Het werd Luuk even allemaal teveel
Wat een visite!
Nathalie met Mila
Vriendjes!

X Marijke
Tjak!
Een tijdje geleden vroeg Lotte aan mij of zij, net is als ik, ook eens gaatjes in haar oren mocht. Ik besloot toen ter plekke dat ze dat mocht voor haar vierde verjaardag. Ze stemde ermee in en vergat het niet. Met enige regelmaat werd ik daar aan herinnert. En aangezien mijn kleine grote dame over een paar dagen verjaart hebben we zojuist de stoute schoenen aangetrokken.
lekker naar schoohool!
Ik: "Lot?"
Lotte: "Ja mam.."
Ik: "Hoe moet dat nou straks?"
Lotte: "Wat?"
Ik: "Op woensdag gaan we altijd samen naar de markt, maar je moet naar school..."
Lotte: "Uhm... je moet alleen mama, want ik ga lekker naar schoohool!!"
 
Nah lekker dan... Helemaal niet gezellig zo in je eentje... Maar mijn meisje heeft het helemaal naar haar zin op school, daar gaat het om! Vanmorgen maakte ik haar wakker, het eerste wat ze vroeg was: "ben ik vandaag jarig mama??" Jammer genoeg moest ik haar teleurstellen, nog 4 nachtjes slapen, maarrrrrr over 3 nachtjes vieren we het al! Daar nam ze genoegen mee, nog maar 3 nachtjes!
 
X Marijke
 
PS Theo was gisteren helemaal geweldig! Op een gegeven moment rolden de tranen over mijn wangen van het lachen. Hij is écht leuk! Voor herhaling vatbaar!! Nathalie of Marlies zal daar vast een logje over schrijven!!
Theo Maassen
Theo MaassenGisteren ben ik uitgenodigd om vanavond naar het theater te gaan, naar Theo Maassen om precies te zijn. Van zijn naam had ik al eens gehoord, maar ik heb hem nog nooit aan het werk gezien... sterker... ik wist niet eens hoe hij eruit zag...
 
Maar... lang leven het internet! Ik heb even zitten googlen en nu ik de foto hiernaast zie.. ben ik blij dat ik voorbereid ben, haha!
 
Ik ga me gewoon laten verrassen, ik laat het over me heen komen! Ik heb er zin in!!!
 
X Marijke
Eén woord
"One Word"

AnoukI close my eyes
And imagine you're here
Did it all seem so hopeless
Given the chance
I would ask
Forgive me
I didn't do a thing to make you stay
I didn't say a word to make you stay
If I would have known
Could I have tried to make it easier
But I didn't do a thing
Or say a word
One word

Gefeliciteerd mam!
11 Maart 1939, de geboortedag van mijn moeder. Vandaag zou zij dus 67 jaar geworden zijn. Alleen gooide een hersentumor roet in het eten, mijn moeder overleed 28 oktober 2002.
 
Zojuist heb ik even een bloemetje bij haar graf geplaatst. Wel zo gezellig als je jarig bent...
 
Gefeliciteerd mam!
 
X Marijke
"Wat je gelooft is waar
Open je ogen maar"