Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Zoeken
Overdenkingen in het zonnetje
Oooh wat is het toch heerlijk weer!! Ik zit net een poosje voor in de tuin, uit de wind op een bankje....... heerlijk!! Wat is het leven dan toch weer lekker!
 
Met je snoet in de zon nog wat dingen overdenken. Ik ben nog aardig onder de indruk van de bijzetting van prinses Juliana. Wat was het mooi!!
 
Ik ga Lotte even uit haar bed halen, en dan ga ik weer lekker terug het zonnetje in! Doeiiii!!!
 
x Marijke
verslapen :(
Vanmorgen hebben we ons verslapen... Ik schrok om 8 uur wakker. Luuk moest om half 9 op school zijn, dus dat gingen we niet redden!
 
Mijn inwendige en mijn uitwendige (lees Luuk) wekker is een beetje in de war doordat de klok een uur verzet is. Morgenochtend gaan we de electronische wekker maar zetten
 
Op zich is het helemaal geen ramp dat Luuk wat later op school komt, maar je wordt dan zo raar wakker dat ik de hele dag een duffe kop hebt... Niet leuheuk!!
 
X Marijke
cd Zien
We zitten er midden in... in het weekend!
 
Vandaag hebben we de wekelijkse boodschappen gedaan. En... ik ben even naar Nieuwegein gereden om een bezoekje te brengen aan de Belcompagnie. Jaja, ik heb em de cd van Zien! Hier thuis word ik voor gek verklaard...  Whahaha!
 
Vanavond gaan we weer lekker Idols kijken!
 
En morgen gaan we op visite bij de tante en oom van Richard. Dat wordt dus weer heel gezellig! Ik heb er zin in!!
 
Hebben jullie nog plannen voor het weekend??
 
X Marijke
zindelijkheid..
Lotte is zindelijk aan het worden... Tenminste dat vind ze wel interessant.
 
Vanmorgen komt ze naar me toe gerend: mama, poepen!! En ja, ik ruik wel iets, dus ik denk dat het leed al geschied is, maar ze roept: mama potje!! Dus ik tjek voorzichtig of ze niet toch een broek vol heeft. En nee, ze heeft nog niets in haar luier, dus snel afgedaan en naar de wc gerend.
 
Ik heb zo'n 'zwemtrapje met wcbril eraan', en die vind ze reuze interessant. Dus daar heeft ze een poosje opgezeten. Ik ben er even bijgebleven, zo schattig. Zit ze op die bril kreunend en steunend. Ze is dan zo trots op zichzelf, en dat laat ze blijken door me om de minuut een kus te geven
 
Om een lang verhaal iets korter te maken... Lotte heeft gepoept op de wc, maar ik ben er niet de hele tijd bijgebleven want de telefoon ging. Hoe kwam ik erachter... ze stond voor de wc met de wcborstel in haar handen... de poep zat overal.........
 
Maar... ik heb haar toch maar gecomplimenteerd met het poepen op de wc, hoe moeilijk het ook was....
 
X Marijke
kermisverslag
We zijn weer heelhuids thuis aangekomen van de kermis! Wel een blauw oog rijker, maar goed
 
We kwamen aan bij de kermis. Lotte stond direct met haar armen omhoog, ze vond het allemaal erg indrukwekkend en wilde het graag bekijken in een paar veilige armen.
 
We zijn eerst even een rondje gelopen over de kermis om es even te bekijken wat er allemaal te beleven is. Veel gokkasten waarmee ze hopen veel geld uit je zak te kloppen, maar helaas dat werkt bij ons niet!
 
Luuk wilde erg graag samen met papa in de botsautootjes. Helemaal stoer natuurlijk. Dus ik liep samen met Luuk naar de kassa om een muntje te kopen. Ik vroeg aan Luuk: hoe vaak wil je? Eén keer was genoeg zei hij. Oké, één muntje voor meneer.
 
Lotte bekeek het allemaal veilig in opa's armen, die voor de gezelligheid ook mee was. Richard en Luuk zaten inmiddels in de botsauto's. Ik wenkte nog naar Ries: hou je em wel goed vast?? En ik had het niet gezegd of even later zag ik een huilend Luukje in de botsauto's.
 
Toen hij eruit kwam zag ik al een flinke bult onder zijn linkeroog zitten. Hij was met zijn smuigeltje tegen het stuur aangeknald.  Hij hoeft er nooit meer in zei hij... ik hoop dat hij er net zo over denkt als hij 16 is! Whahaha!!
 
Toen zijn we maar naar de veilige draaimolen gegaan. Vier kaartjes gekocht (5 euro ) en daar hebben ze pret gehad. Zoveel pret dat we hard ruzie hadden met Lotte... ze wilde er niet meer uit!
 
Leuk joh, die kermis!!
 
X Marijke
kermis
Gisteren is bij ons de kermis begonnen. Eind maart is het altijd kermis in Schoonhoven, en meestal regent het...
 
Luuk wilde er gisteren heel graag al heen, maar dat zagen wij echt niet zitten. Je waaide zo al uit je verschoning laat staan als je in de draaimolen zit...
 
Het ziet er vandaag beter uit, ik zie zelfs het zonnetje schijnen, dus strakkies gaan we even naar de kermis.
 
Ik ben benieuwd, Luuk vind het meeste eng, maar darentegen durft Lotte weer alles. Verslag volgt!
 
X Marijke
Lotte jarig
Vandaag is mijn kleine vriendin twee jaar geworden!

Bij de eerste kadootjes was het nog een beetje onwennig, maar het kwartje viel al snel  Als er nu visite binnen komt roept ze als eerste: dootje??

En ze is al aardig verwend. Van ons heeft een heel mooi poppenhuis gekregen (waar Luuk overigens ook heel blij mee is). En nog een doosje smarties van Luuk 

En nog een mooi boekje, kleurplaten van Winnie de Pooh, knuffel, een bootje voor in bad en........ de nieuwe dvd van K3. Twee jaar en dansent door het huis op K3!! 

En dan moet de meeste visite vanmiddag nog komen 

X Marijke
dvd premiere Marco Borsato!
In één woord: FANTASTISCH!!!

We hadden onze auto's in het Transferium bij de Arena geparkeerd en daar vandaan hebben we (Nienke, ik en onze mannen) een taxi genomen naar Tuschinski. We zagen het niet zitten om in onze gala's op de bus/tram te stappen.. De taxichauffeur zette ons af en stuurde ons nog de verkeerde kant op ook! Maar toen kwamen we Wilma Nanninga (Privé) tegen en zij wees ons de goede richting Smile

Na een poosje buiten gewacht te hebben samen met mede chatters/prikborders kwamen daar één voor één de genodigden aan. Maar het wachten was uiteraard op de spectaculaire wijze waarop Marco zou aankomen... Ik heb me rotgelachen, op een gegeven moment kwam er een meneer in een invalidekarretje aanrijden en die deed alsof hij Marco himself was: geweldig!!

Toen zijn we naar binnen gegaan en op onze stoel plaats genomen. Showtime! Om de dvd in de ambiance van Tuschinski te bekijken, echt super! Echt overdonderd was ik door de filmpjes! De ene door de emotie en de andere door de heftigheid..

Daarna zijn we weer naar de lounge (heet dat daar zo?) gegaan en hebben we heerlijk mensen staan kijken. Genieten!!

Toen zijn we naar de Escape gelopen en zo kwamen we langs de Febo. Wat was dat een geweldig gezicht: elegante dames in gala stonden heerlijk een vette bek te happen Laughing

Toen lekker uit onze pan in Escape, heerlijk!! Geweldig om zoveel bekende gezichten te zien! En uiteraard een heerlijk miniconcert.

Kortom we hebben een fantastische avond gehad waar ik Marco en iedereen erom heen onwijs voor wil bedanken!!

X Marijke
blij
Ik ben zoooooooooo blij!!!!!

Waarom? Daarom!!!

X Marijke
Ben een beetje nerveus....
Oke oke ik geef het toe.... ik ben best wel een beetje nerveus voor morgen...  Alles is geregeld: de kapper, de kleding, de make-up.... het is allemaal zoooo spannunddd!!!!

Kijken jullie morgen wel allemaal naar Shownieuws, daar zal het vast een hot item zijn! En morgen natuurlijk bij RTL Boulevard...

Marcooooooo nog één nachie!!!!!X Marijke
"Ik zoek een zin die kan vertalen
Wat jij in mij hebt losgemaakt"