Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Gangster Luuk
Beloofd is beloofd! Ries heeft Luuk nog even naar zijn 'studio' mee genomen en hem mooi op de foto gezet. Door het blauwe licht kan je niet helemaal goed zien dat zijn hanenkam paars is, maar dat is 'ie echt!
 
Gruwelijk stoer vond hij het en terecht, dat vond zijn moeder namelijk ook! Het opmaken had wat meer voeten in aarde, want Luuk vond het vreselijk kriebelen. Maar het is me gelukt!
 
Is hij niet gruwelijk stoer? Er zaten scheuren in zijn broek. In zijn spijkerjasje zaten allemaal veiligheidsspelden en uiteraard stond zijn haar overeind.
 
Dat laatste was trouwens nog niet eens zo makkelijk... Er belandde zeep, gel, mouse, haarlak in zijn haar en als finishing touch ging de paarse spuitbus er over heen.
 
Toen we thuis waren vroeg Luuk of we dit niet iedere vrijdag konden gaan doen... hehe... mooi niet!
 
X Marijke
 
 
Lotte in carnavalsferen
Schoonheid LotteVanmiddag vieren ze op Luuk zijn school carnaval. Uiteraard moet er dan verkleed worden. En omdat de pauze dan ineens een stuk korter is heb ik Lotte alvast onder handen genomen. Lotte wordt vandaag een roze wolk ;o)
 
Ze is echt pas drie, maar ze lijkt ineens een stuk groter. Ze zat als de beste stil terwijl ik haar opmaakte. Ze vond het enorm spannend!
 
Wel 10 keer riep ze dat ik de liefste mama ben, haha! En uiteraard moest dat op de foto vastgelegd worden.
 
Natuurlijk volgt er ook nog een foto van Luuk! Ik ga hem zo uit school halen en tover ik hem om tot donderwolk! Vet stoer!!
 
Wordt vervolgd!!
 
X Marijke
Avondje Memories
Samen met Frederique heb ik weer eens een avondje Memories gedaan. Meestal ga ik zo één keer in een seizoen en dat staat altijd garant voor een avondje gezelligheid. Bij aankomst staat er al een heerlijk broodje en een drankje voor je klaar, dat geeft je het gevoel dat je welkom bent. Dus na een broodje ham en een broodje kaas mochten we naar binnen voor de opnames.
 
We hebben naar de verhalen gekeken en vooral ook naar de mooie muziek van de Memoriesband geluisterd. Het eerste nummer was een prachtig lied van Frans Halsema en bij de tweede uitzending swingde we mee met Heaven must be missing an angel. Héérlijk! Gelukkig moesten ze allebei nog een keertje over )
 
Na de opnames is het altijd leuk om een babbeltje te maken met de band en dit keer ook met Anita. Zij voelde zich de tweede opname volgens mij best opgelaten, haha, ze had een erg leuk jurkje aan, maar dat leuke jurkje had aan de achterkant een split tot aan haar kont. Erg grappig om te zien.
 
Frederique wilde graag op de foto met Rob en Ferry, na dat even aan hun gevraagd te hebben mocht dat natuurlijk. Het resultaat kan je bekijken op haar logje! Ook met Anita zijn we op de foto gegaan. Leuk mens!
 
X Marijke
Op de fiets...
Vanmorgen las ik een vreselijk bericht op de website van de Telegraaf...
Moedervlekken foetsie!
Zo, ik kom net bij de dokter vandaan om mijn moedervlek te laten verwijderen. Ik mocht allereerst de plek nog even laten zien om vervolgens op de behandeltafel te belanden. Ik had al gezegd dat dokter W. een aparte hobby heeft... hij vind dit namelijk écht leuk!
 
Een broer van deze moedervlek zat op mijn rug. "Oh die kan ik ook wel even verwijderen, dat gaat in één moeite door", zei dokter W. Ik vond het prima, leef je maar uit! En toen hij lekker aan het knutselen was op mijn rug zei hij tussen neus en lippen door dat er een lelijk litteken zat die hij ook even mooier had gemaakt.
 
Ik ben twee pleisters en een aantal hechtingen rijker die er volgende week weer uitmogen. Komt goed!!
 
X Marijke
 
*update* 16.23 uur: Het doet pijn!!!
Héérlijk!
Hier kan ik helemaal niets meer aan toevoegen...
 
 

 
 
X Marijke
Genieten!

Deze foto kwam ik net op mijn pc tegen. Ik heb geen idee waar dit was, wie hem genomen heeft, ik weet alleen dat ik er heel erg blij op kijk, heeeel erg blij! En zo voel ik me ook vandaag, want ik heb zulke leuke plannen!!
 
Vanavond heb ik nog even een overleg en daarna sjees ik snel naar Oss! Ine en ik gaan ons morgen ongegeneerd laten verwennen in het Sanadome. Ik heb dit gekregen voor mijn verjaardag van Ine.... en zij heeft exact hetzelfde kado van mij ontvangen, hihi!
 
Als Ine en ik iets doen, dan doen we het goed! Vanavond blijf ik al lekker bij haar slapen om morgenochtend geen onnodige verkeersstress te hebben. En vrijdagavond blijf ik de nacht ook nog in Brabant. Wij gaan Genieten met een grote G!
 
Ik heb er zin in!!!! Jooeeeehoooeeeeee!!!!!
 
X Marijke
Duiven
Toen mijn vader richting Almere ging verhuizen moest zijn flat uiteraard helemaal leeg. Met mijn vader, Marga, broers en schoonzussen zijn we toen om de tafel gegaan om de boel te verdelen. Zo kwam ik aan een droger, een rolgordijn, wat boekjes van vroeger en ook een blauw bistrosetje voor buiten.

 
Op dat bistrosetje heb ik een aantal weken geleden een stenen bakje gezet met daarin zaadjes voor de hongerige vogeltjes. Mijn kinderen en ik vinden het een feest om te zien hoe ze daarvan smullen. De laatste week komt er een koppeltje duiven ons iedere dag bezoeken om hun buiken te vullen.
 
Het kan wel eens gebeuren dat het bakje volgeregend of bijna leeg is. De duiven pikken dat dus niet, ze lossen dat op een ludieke manier op door voor mijn raam te gaan fladderen. Zo leuk! De eerste keer dacht ik dat het toeval was, maar gisteren hing er weer een duif voor mijn raam te fladderen en jawel, het bakje was weer leeg. Nadat ik het bakje weer volgedaan had, zaten ze niet lang daarna lekker te brunchen.
 
Ik vind dat leuk, écht leuk!
 
X Marijke
Mijn website is online!!
Met grote trots presenteer ik:
 

 
Hij is af!!! Mijn eigen site welke we gemaakt hebben voor mijn visagie-bezigheden. En ik ben trots, heel erg trots, want ik vind dat hij er gelikt uitziet!!
 
Ik wil Ries bedanken voor het omzetten van mijn ideeën tot deze site en natuurlijk Nathalie voor het produceren van de prachtige tekst. Zo kan alleen jij dat! Ik ben er onwijs blij mee!!
 
Klik op mijn banner en kijk de site op je gemak eens door. Graag hoor ik je aan- of opmerkingen, ook complimentjes hoor ik natuurlijk graag...
 
X Marijke
Moedervlek
Vorige week was ik met Lotte bij het consultatiebureau voor de 4-jarigen-check up. Even wegen, meten, kijken of ze blokjes goed in een bakje kan doen, ogentest, 2 prikjes in de armen en meer van dat soort dingen. Alles was prima, Lotte is helemaal goedgekeurd. Toen ze weer aangekleed was en een prachtige kleurplaat van K3 had uigezocht liepen we naar buiten, langs de desk van mijn huisarts. Ik besloot daar gelijk even een afspraak te maken voor mezelf om een moedervlek weg te laten halen.

 
Ik: "Goedemorgen, ik wil graag een afspraak maken om een moedervlek te laten verwijderen."
Zij: "Dat gaat niet zomaar, daar moet de dokter eerst even naar kijken."
Ik: "Oh... Nou vooruit..."
Zij: "Aanstaande maandag om 10 over half 9?"
Ik: "Ja dat is prima, dat redt ik wel denk ik."
Zij: "Tot dan!"
 
Vanmorgen liep ik met het zweet op mijn neus naar binnen, het was iets later dan 10 over half 9, maar ach... meestal is de dokter te laat, nu ik eens een keer ;o) Het duurde niet lang voordat ik naar binnen werd geroepen. Ik mocht direct vertellen waar ik voor kwam. De moedervlek dus, hij zit op mijn heup, precies op de plek waar mijn onderbroek zit en dat irriteert. En omdat ik eerder op mijn rug een moedervlek heb laten verwijderen die niet helemaal goed was, vond ik het wel een goed plan om van dat ding af te raken. De dokter was het met me eens. Ik mocht hem laten zien. Het gordijn moest helemaal dicht dacht ze, maar voordat het gesloten was had ze de moedervlek al gezien. "Oh, dit lijkt een onschuldige, die kunnen we zo verwijderen, maak maar een afspraak bij dokter W., dat vindt hij wel leuk om te doen...." Duhhh... tuurlijk!
 
Ik schat dat ik binnen 2 minuten weer buiten stond. Aanstaande maandag om 10 uur mag dokter W. zijn hobby uitoefenen op me...
 
X Marijke
"Ik kan vliegen zonder vleugels
En allemaal door jou"