Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Zo dom!
Gisteren heb ik niet naar de IQ test gekeken en heb deze dus ook niet gedaan. Nu heb ik die test niet echt nodig om te weten dat ik niet dom ben. Wat ik wel heel erg dom vind is het volgende.

Op vakantieveilingen.nl zijn er mensen die gaan bieden op een item die ze naar alle waarschijnlijkheid willen winnen,soms al uren voordat de veiling sluit. Ik vind dat niet getuigen van bijster veel snuggerheid. Het enige wat je daarmee bereikt is dat de prijs stijgt en dat vindt de aanbieder waarschijnlijk wel leuk, maar ik niet.

Weet wat ik ook niet begrijp? Er zijn mensen die naar mijn bescheiden mening in de eerder genoemde categorie vallen, die bieden meer dan de kostprijs... Hoe suf is dat! Haha!!

Nou, dit wilde ik even kwijt. Dat dus...Fluffy
Ik overdrijf niet als ik zeg dat Lotte al jaren om een konijn vraagt. Telkens zeiden we nee, of nou ja, Ries bleef nee zeggen. Ik zag dat Lot dit héél erg graag wilde en ik had er wel vertrouwen in dat ze erg goed voor dit beestje zou gaan zorgen.

Lotte hield vol, de ene periode wat meer, de ander wat minder. Een paar weken terug kreeg een klasgenootje en vriendin van haar een... jawel, konijn. Verbolgen was ze, uiteraard was ze wel blij voor haar, maar het was toch niet eerlijk dat zij er niet één had.

Ze schreef van de week een brief aan Ries, een hele lieve met dezelfde vraag. We gooiden het weer in de groep en dit keer stemde Ries in. Vrijdagochtend vertelde ik Lot het goede nieuws. Och, wat was ze blij!

Ik beloofde dat ik na mijn werk naar de dierenwinkel in Bergambacht zou rijden om te kijken wat ze daar allemaal hadden. Ik zag de konijntjes en eentje keek me al aan, die was wel heel erg leuk! Ik ken de eigenaar nog van vroeger, ik stond even met hem te praten tot mijn telefoon ging, hihi! Een ongeduldige Lotte.

Ik reed snel naar huis en pikte haar op. In de winkel aangekomen lachtte de eigenaar ons al toe. Niet veel later stonden we voor die glazen bak waar al die pluizenbolletjes rond huppelden. Lot wees precies hetzelfde konijntje aan als waar ik mijn oog op had laten vallen.

Lotte mocht haar vasthouden en ondertussen kozen we een hok, voer, hooi en de hele rataplan. Een naam was ook al bekend, de hangoor zou Fluffy gaan heten. Ik maakte al grapjes over, maar ze was er zeker van, zo ging ze heten.

We reden snel naar huis, Fluffy bleef bij Lotte op schoot. Ries was al thuis, dus alles kon al vol trots geshowd worden. Ik denk dat ik geen uitzondering ben als ik zeg dat ik het heel fijn vind om mijn dochter zo blij te zien, maar blij is een understatement of the year.

Ze roept nog steeds dat ze niet kan geloven dat ze eindelijk een konijn heeft. En ik moet zeggen, Fluffy heeft mijn hart ook al gestolen hoor. Het is zo'n grappig en lief beestje, ze is zo leuk!!

Op zich komt de timing ook wel goed uit. Houston zie je achteruit gaan, piept zo nu en dan, naar ons idee, van de pijn. Zo zielig. Vanmiddag kon hij amper op zijn poten staan. Later ging het weer beter. Ik ben bang dat we snel een beslissing moeten gaan nemen over hem, want pijn hoeft hij natuurlijk niet op zijn oude leeftijd te hebben... Moeilijk!

Nummer één
Wat een leuk initiatief om je nummer één van jouw geboortedag online te zetten. Ik zag het al op Facebook en ook op de Borsatologjes. Ik zocht ook de mijne op.

Nu was ik niet echt met muziek bezig toen ik in mijn wieg lag, wellicht was dat trekpoppetje de enige melodie die ik vaak hoorde en ik heb vast ook genoeg herrie geproduceerd. Het lied was op 3 december 1969 op nummero één stond zegt me dan ook weinig.

Fleedwood Mac - Oh WellFleedwood Mac ken ik natuurlijk wel, maar dan van meer recentere liedjes zoals:Lekker nummer! Maar mijn favoriet is en blijft toch wel Little Lies. Heel hard aanzetten en meebrullen! Heerlijk!!"Je zit op rozen
Gewoon omdat je hier geboren bent"