Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Selena
Ze vind 'm mooi! En eigenlijk ik zelf ook wel... Ries maakte de foto's, ik de layout en Selena logt ermee!

Heel veel plezier ermee lieverd!!! Dat er maar veel gezellige logjes mogen volgen.Gevalletje suiker
Schoonhoven, woensdag 7:44 uur


Luuk: "Mam, de suikerpot is leeg, zal ik 'm bijvullen?"
Ik: "Huh, ooh ja, is goed..."
Lotte: "Kom eens snel kijken mam, het is niet helemaal goed gegaan..."
Ik: "Nonderju! Waarom doe je nou niet voorzichtig! De hele keuken ligt onder de suiker!!!" (gekuiste versie )
Luuk: "Sorry mama..."
Ik: "Weet je wat ik nog het stomste van alles vind?"
Luuk: "Nee?"
Ik: "Dat ik het je gewoon liet doen!"PS ik ben 's morgens niet op mijn best...
Muts *update*
Laatst schreef ik dat ik een sjaal gebreid had. Heel vaak heb ik 'm om, hij is warm en leuk. Alleen bedacht ik me dat een muts hierbij wel leuk zou zijn. Ik heb nog wol over, dus waarom niet?

Ik ging googlen naar patronen om mutsen te breien, maar... ik snap er geen moer van, haha! Dus... plaats ik hier een oproepje:

Is er een logger die graag een muts wil en kan breien voor mij? Het handigst is als je een beetje in de buurt woont.... Wie breit er een muts voor deze muts?Joehoe!! Het is gelukt!! Karin wil een muts voor me breien. Morgen komt ze om 10.30 uur bij me langs om de wol op te pikken. Is dat niet lief???

Rigoureus
Zondag ruimden Lotte en ik haar kamertje op. Geloof me, dat was geen overbodige luxe als je weet dat er maarliefst vier (4!) volle vuilniszakken met troep vanaf kwam. Lot is net een hamster en gebruikt haar kamertje als wangen. Crisis, ze bewaart echt alles. Zondag zijn we er dus rigoureus doorheen gegaan.

Op een gegeven moment nadat we pauze hadden gehad, begonnen we aan haar kast. Onder andere Mc Donalds kadootjes die geweldig zijn en nooit weer mee gespeeld werden gingen zonder pardon die grijze zak in. "Oooh nee mam, die niet hoor!" riep ze geregeld uit. Waarop ik vroeg wat ze er dan mee deed.... Steevast was haar antwoord: "Niets... oké, gooi maar weg..."

Make up bij make up, haarprullen bij haarprullen, nee we waren goed bezig! De boekjes gingen uit haar kast, maakten stapeltjes van leuke en stomme boekjes en de eerste catagorie ging terug de kast in, maar dan op een net stapeltje of rijtje. Zo ook haar cd's. Tussen de K3'tjes en de Kus cd's vond ik twee Marco Borsato cd's..... "Hé", riep ik uit, "die zijn niet van jou, die zijn van mij hoor!" "Ja maar", stamelde ze, "ik vind Marco ook leuk om te luisteren hoor..." Oké.... direct vergeven natuurlijk, haha!

Aan het eind van de middag waren we klaar en ik was totaal af, haha! Ries kookte het eten en ik lag voor jaffa op de bank. Om half 10 sloot ik af en ging ik naar boven. Maarrrr... haar kamertje is weer om door een ringetje te halen.

Ze is nu met een vriendinnetje aan het spelen boven, wat zou ze in haar cd-speler hebben?

Inbrekersproof
Vanmorgen net na het nieuws van 7 uur stapte ik uit mijn bed om vervolgens door te lopen naar de douche. Heerlijk wakker worden is dat altijd, genieten van die warme stralen op je lichaam. Prettig!

Niet voor niets stond ik zo vroeg op, rond half 8 zouden ze aan onze deur staan, want ons huis zou inbreker veilig gemaakt worden. Nu moeten de kids toch naar school, dus even iets eerder dan normaal opstaan vond ik niet erg.

Om 10 voor 8 belde ze pas aan en gingen gelijk aan de slag. De sloten voor, achter en in de schuur werden vervangen. Zo ook het beslag (nee niet voor de cake) en de scharnieren. Boven op de kantelramen werden slotjes gemonteerd. Op het raam in de keuken werden ook vier slotjes geschroefd. Drie brandmelders werden opgehangen en als het goed is komt er nog een lamp tegen onze achtergevel met een bewegingsmelder.

Wij zijn inbrekersproof, haha! Hoewel ik denk dat mijn honden nog de beste boevenbuitenhouders zijn, maar goed. Het kan natuurlijk nooit kwaad om iets extra's te doen om het schorriemorrie buiten te houden.

Het nadeel wel was dat zowel de voor- als de achterdeur een flink poosje open moesten blijven. Aangezien het geen hoogzomer is, werd het hier binnen akelig koud. Hier typen was geen doen, dus ik heb maar een warm sopje gemaakt en ben de wc schoon gaan maken en daarna... heb ik het strijkijzer gepakt en heb ik de strijk weggewerkt. Niet omdat het zo leuk is, maar daar kreeg ik tenminste warme handen van, haha!

Maar wees niet bang, ze zijn net vertrokken en ben negen sleutels rijker... Negen sleutels, haha! Ik kan gewoon weer ongegeneerd een logje schrijven!

Bij deze!

Even stemmen!
Ik heb een klusje voor jullie waar jullie vast heel graag gehoor aan willen geven. Jullie hoeven je nergens voor te registreren, alleen maar even stemmen...

Waarvoor? Wij kunnen de line up bepalen van de TMF Awards.... Drie maal raden wie daar niet mag ontbreken!!

KLIK

Krabbeltje
Zojuist zie ik dat Lotte een krabbeltje heeft achter gelaten op mijn hyves....Hier krijg je het toch spontaan warm van....Mijn F
Kuip 2004
Fanclubdag 2005
HMH
Etentje Henry's
Fanclubdag 2006
Symphonica in Rosso
Fanclubdag 2007
Baron van Ooit
HMH
Bedanketentje Alkmaar
Fanclubdag 2008
Bedanketentje Alkmaar
Sportpaleis Antwerpen
Ik woonde nog thuis toen we wekelijks de soundmixshow keken. De ene was voor die, de ander voor die andere, maar ik was voor die jongen die zo prachtig At This Moment zong. Geweldig vond ik 'm was was ook heel erg blij dat hij uiteindelijk ook nog won.

De Italiaanse periode is aan mij voorbij gegaan, daar had ik niet zoveel mee, maar toen Dromen Zijn Bedrog uitkwam waren mijn oren weer gespitst. Veel verder dan de cd's kopen zodra ze uitkwamen, optredens op televisie bekijken ging het niet. Ik draaide de cd's grijs, dat wel.

Totdat ik een spotje op tv zag van het concert wat Marco in De Kuip zou geven in 2002. Oooh dat was gaaf, daar wilde ik wel naartoe, maar niet alleen. Ik zocht wat om me heen, maar niemand wilde. Van vriendinnen waarvan ik dacht dat ze toch niet zouden willen vroeg ik het niet eens. Totdat het bij zo'n vriendin toch ter sprake viel, waarop ze enthousiast zei dat ze wel mee wilde.

Ik spurtte naar de computer en bestelde kaartjes in vak Verwegistan, maar dat maakte me niets uit, we gingen erbij zijn!! Helemaal blij was ik. Ik ging op het internet eens bekijken of die beste man ook een internetsite had en jawel, dat had 'ie! Ik registreerde me op het prikbord en ik vond ook de chatbox. Ik leerde mensen kennen, ik vond het er leuk! Het was als een warme deken daar!

Op 16 juni 2002 zaten mijn vriendin en ik in De Kuip. Toen Marco opkwam moest ik zoeken, haha! Zo'n klein poppetje waarvan je maar moest geloven dat hij het was. Gelukkig waren er schermen zodat je het wel meekreeg allemaal. Het boeide allemaal niet, ik was door het Borsatovirus gegrepen. Volledig!

Ik chatte wat af totdat @Vera aan mij vroeg of een operator zijn niet iets voor mij zou zijn. Dat leek me wel wat en niet veel later had ik een staart aan mijn kont hangen. Ik viel met mijn neus in de boter want ik was nog maar net @tje toen er een operatorsuitje gepland stond. Met het hele team werden we uitgenoding om naar Alkmaar te komen. Daar kregen we een rondleiding met een gids waar we allerlei wetenswaardigheden te horen kregen over de kaasstad.

Daarna stond een bezoekje bij moeder Mary op het programma, vriend Jeroen de slager bezochten we en zo gingen we door naar Henry's, het grandcafé van andere vriend Peter. Daar kregen we een maaltijd aangeboden waarbij Jeroen, Peter en broer Armando ook bij waren. De verhalen gingen over tafel, ik vond het geweldig en lag aan hun lippen. Hier leerde ik mijn collega's kennen, ook ontmoette ik hier voor het eerst Nathalie.

Ook tijdens fanclubdagen was ik sinds 2002 aanwezig en na een jaar als vrijwilliger. Steeds meer mensen leerde ik kennen en ik genoot er van. Concerten werden nog leuker, het ging niet alleen meer om Marco, maar zeker ook om de mensen er om heen. Wachten voordat de deur open ging was geen straf, sterker, ik keek er naar uit.

Kelly, Ine en ik organiseerden de Pre Concert Meeting in café 1900 in Haarlem wat een groot succes werd. We dachten een gezellig uitje te hebben met wat mensen. We hadden wilde plannen over buffetten met lekkere hapjes te maken en ga zo maar door. De aanmeldingen stroomden echter binnen, volgens mij hadden we met ruim 100 man een hele gezellige dag toen. Een dag om nooit meer te vergeten!

Concerten werden bezocht. De Kuip, Sportpaleis Antwerpen, HMH, Gelredome en vele andere locaties werden bezocht en ondertussen werd ik een steeds grotere fan. Mijn staart legde ik naar een aantal jaar weer neer. Ondertussen werden de weblogjes gelanceerd en ik werd gevraagd of ik daarvoor moderator wilde zijn.

Ook dit was tijdelijk, maar ondertussen deed ik met enige regelmaat klusjes voor de fanclub. Tot de dag dat ik gevraagd werd om officieel voor de fanclub te werken. Ik voelde me vereerd en stortte me er samen met mijn collega's er in. Met heel veel plezier werkte ik voor de leukste fanclub van Nederland en verre omstreken totdat ik helaas overspannen raakte.

Hopelijk knap ik snel weer op en kan ik mijn werkzaamheden weer oppakken.

Wat een verhaal hè, zeker als je zo achter elkaar opschrijft. Het was toch wel een periode met veel hoogtepunten. Zo noem ik de première van Zien in Tuschinski. Geweldige ervaring was dat daar in gala. Het openingsconcert van Talpa in Carprera Bloemendaal waar we allemaal in het wit waren. Het etentje wat we met Marco hadden in Blaricum. De meet and greets. De bedanketentjes na de fcd. Het concert op Schokland waar ik samen met Luuk bij was. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Beetje bij beetje heb ik hierdoor Marco een klein beetje beter leren kennen en ben hem zeer gaan waarderen. De manier waarop hij met zijn fans omgaat, daar kunnen vele artiesten heel veel van leren. De knipogen, de zinnen die hij tijdens een concert speciaal en alleen voor jou zingt... Hihi, ik zit hier helemaal te glimmen! Zijn werk voor War Child siert Marco heel erg.

Waar ik Marco ook heel erg dankbaar voor ben zijn mijn lieve vriendinnetjes. Ik ga ze niet allemaal noemen, dat weten ze zelf wel, maar Ine wil ik toch wel vermelden. Ine is een heel speciaal vriendinnetje van me waar ik heel veel van hou. Zonder Marco was ze niet in mijn leven geweest...

Ik moet er niet aan denken!!!

Je begrijpt, ik ben aan alle kanten dol op Marco Borsato!


De foto's zijn te lang t.o.v. de tekst, maar ik ga er echt niet weghalen hoor!!! Haha!!
SoVa
Zestien woensdagmiddagen heeft Luuk doorgebracht bij het GGZ in Gouda. Hij kreeg daar in een groepje van vijf kinderen cursus Sociala Vaardigheden (SoVa).  Deze cursus kregen we van het GGZ aangeboden en omdat vriendjes houden voor Luuk nogal lastig is, leek het ons een goed idee om daar aan mee te doen. Dommer wordt je er niet van.

Dus de afgelopen tijd zat ik iedere woensdagmiddag in Gouda. De cursus was van half 4 tot 5 uur. Anderhalf uur. Om 3 uur reed ik dan weg en bleef ik samen met Lotte in Gouda, want heen en weer rijden heeft niet zoveel zin. Een keertje shoppen is wel leuk en gezellig, maar verplicht iedere week... dat wordt op een gegeven moment toch iets minder, haha!

Lot begon steeds meer te protesteren, het is dus maar goed dat vandaag de laatste keer is. Vandaag is het feest bij de SoVa en mogen er mensen uitgenodigd worden. Om nou met een heel circus daar aan te komen vond Luuk wat overdreven, maar dat papa vanmiddag vrij heeft genomen om erbij te kunnen zijn, vond hij wel heel erg leuk!

Iedere keer kwam Luuk er vrolijk vandaan, hij heeft het er erg naar zijn zin gehad. Of hij er daadwerkelijk iets geleerd heeft wat hij toe kan passen is natuurlijk lastig te meten, maar dat hij er met plezier naartoe gegaan is, dat is een feit.

Maar wat ben ik blij dat het vandaag de laatste keer is. Ik vond het een hele opgave om daar iedere woensdagmiddag rond te hangen. Gelukkig heeft Frederique en Helga hem allebei een keertje weggebracht, (nog bedankt daarvoor!), maar dan blijven er toch nog veertien over.

Vanmiddag gaat de vlag uit!!

Stop!
Soms kom je liedjes tegen die je meteen terugbrengen in de tijd. Dit is er weer zo eentje. Gevalletje: radio hard en nog harder meezingen. Heerlijk!!!

Sam Brown -  Stop"Ik lach, ik dans, ik spring, ik zweef
Teken dat ik leef ook zonder jou"