Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Piratenland

 
Gisteren hadden we helemaal niets in de agenda staan, dat is bijzonder! Ik dacht dat het wel leuk was om iets met zijn allen te gaan doen. De ideetjes kwamen als paddestoelen de grond uit, maar het meeste werd afgekeurd. Ries heeft de hele week al een zere knie, dus lopen, schaatsen of zwemmen werd direct van tafel geveegd. Ik opperde Piratenland, een overdekt speelparadijs in Gorinchem. Door de kids werd dit plan direct goedgekeurd, dat zagen zij wel zitten. Ries dacht er echter anders over, hij bedacht dat hij zich daar stierlijk zou gaan vervelen. Om een lang verhaal iets korter te maken, we gingen met zijn drietjes de pont over richting Gorinchem!
Vier ons!
Sinds maandag ben ik aan het lijnen... Oei... Dat is gewoon niet leuk, maar toen ik het vanmorgen niet kon laten om op de weegschaal te staan, zag mijn oog dat ik 4 ons afgevallen ben...
 
Vierhonderd gram... bijna een pond, een halve kilo!! Zie je het pak gehakt voor je? Dat zat gewoon op mijn kont... Ik ben blij en het is zeker een stimulans om door te gaan!!
 
Joooeeehoooeeeee!!!!!!
 
X Marijke
EHBO
Zondagavond keek ik naar Eerste hulp bij opvoeden, een programma op RTL4. Geschokt was ik! Ten eerste was ik al verbaasd over hoever mensen het kunnen laten komen, maar het tweede waar ik gruwelijk verbaasd over was, vond ik eigenlijk nog veel erger.
 
Het betrof dit keer een gezin wat bestond uit een man, vrouw en drie zoontjes. De oudste zoon had erg veel woede in zich en maakte zijn moeder uit voor alles wat rot en lelijk is. De twee jongste zoontjes was een tweeling die heerlijk konden treiteren en net zulke woorden uit konden brengen als hun grote broer. Die moeder, zij kon alleen nog maar schreeuwen tegen de jongens, zelfs als ze iets normaals tegen ze zei.
 
Gelukkig was daar Jo Frost die hun hulp bood, met resultaat. Er werd een strak schema opgesteld zodat ze meer structuur in hun leven kregen. Ook deed ze oefeningetjes met de ouders en daar doelde ik net op. Ze moesten een rollenspel doen. De moeder moest doen alsof de vader haar oudste zoon was, hij net uit school kwam met een prachtige tekening. Moeder moest hem daarover complimenteren.
 
Het lukte haar niet... Ze wist niet hoe je een compliment moest uitdelen. Echt... ik was geschokt! Hoe bestaat het dat zij dus niet wist hoe ze haar zoon moest vertellen hoe mooi die tekening was, dat de kleuren schitterend waren en hoe goed hij dat gedaan had. Nu ik er over schrijf voor ik weer de verbazing in me opkomen...
 
Geef jij veel complimentjes? En.. hoe vind je het om ze te ontvangen?
 
X Marijke
Kerstvakantie afgelopen...

 
Morgenochtend is de kerstvakantie ten einde. Aangezien we de vrije dagen die Ries had tussen kerst en oud en nieuw nuttig besteed hebben om de zolder op te knappen, vond ik dat de kids nog wel iets te goed hadden.
Tja...
De maat is vol! Het loopt de spuigaten uit!! Het móet écht... Maar ik heb er zoow geen zin in... Ik wil het niet, maar ik besef me heel erg goed dat het echt heel erg nodig is.  De laatste tijd heb ik er te weinig aandacht aan besteed, ik... ik... ik...
Bed te koop!!Laatst schreef ik al in een logje dat wij onze zolder hebben opgeknapt en dat we nu slapen in een waterbed. Poeh, dat viel voor mij de eerste nachten helemaal niet mee. Ik dacht dat ik daar wel heel snel aan gewend was, omdat ik al eens eerder in een waterbed geslapen had. Niets was echter minder waar... Ik heb echt een paar nachten rottig geslapen terwijl er naast me iemand heel hard bomen lag om te zagen.
 
Maar goed, daar ben ik doorheen, ook ik slaap nu als een roosje op ons nieuwe bed. Maar... daar schrijf ik deze log niet voor, haha!
 
Het is namelijk zo dat wij nu een bed over hebben. Die bieden wij te koop aan. Ries heeft 'm al op Speurders gezet, maar zonder resultaat, dus ik dacht... ik probeer 'm gewoon hier te slijten ;o)
 
Wie van jullie, of ken je iemand die geïnteresseerd is in ons bed? Hij is slechts 2 jaar oud, is in het bezit van geen enkele beschadiging. Het hoofd- en het voeteneind kan omhoog gezet worden, dit is niet electrisch geregeld, daarvoor moet je aan een lus trekken, maar heeft hetzelfde resultaat ;o) Het zijn dus twee 'losse' bedden van 80x200.
 
Ook behoren er twee nachtkasjes bij, twee nachtkastjes op wielen. De kleur van het hout is kersen, gecombineerd met zilver (niet echt zilver natuurlijk, haha).
 
Heb je interesse? Mail me dan! Ik wacht jouw reaktie af. Het is écht een mooi bed, zo goed als nieuw, die heel graag een nieuwe eigenaar wil! Ben jij dat?
 
X Marijke
"Ik zal niet in je weg gaan staan
De deur staat open, jij mag gaan"