Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes.†
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Zoeken
Dolly Dots!


Tja, alles is al geschreven geloof ik... Nathalie heeft gelijk 's nachts nog geupdate, toen ik overheerlijk lag te slapen. De volgende avond zag ik ook updates van Marlies, Dian, DaniŽlle en Annemarie. Wat kan ik daar nou nog aan toevoegen dacht ik...
Toch wil ik het op mijn logje niet onbeschreven laten, want er zijn vast dingetjes die zij vergeten zijn. Ik weet nog niet wat, maar wellicht kom ik er nog achter.

Om vijf uur hadden we voor Ahoy afgesproken. We zouden allen iets rood/zwarts aantrekken zodat we leuke Dotjes zouden vormen te samen. De cd van de Dolly Dots zat uiteraard in mijn cdspeler en tetterde lekker door de auto heen. Zo hard dat ik de telefoon niet eens gehoord heb, haha! Waarom weet ik niet, maar ik haalde mijn telefoon uit mijn broekzak en zag dat ik een gemiste oproep had. Er was ingesproken, maar ik besloot dat ze het nog een keertje aan me mocht vertellen. Ik belde Naat terug. Ze waren allang op Zuidplein vertelde ze, ik hoorde giechelende meiden op de achtergrond. Ik zat ongeveer een kwartiertje van Ahoy af. Ik had heel veel zin om me bij die meiden te voegen, het klonk nu al gezellig! Toen bedacht ik me ineens dat ik nog een date had... Stefan had nog een heleboel knikkers bij de boodschappen gekregen en hij zocht daar een nieuwe eigenaar voor. Mijn kids zijn op het moment helemaal in de ban van knikkers, dus ik sprak met Stefan af voor Ahoy. Om 10 voor 5 stond ik er... Oef, wat duurt wachten dan lang als je weet dat je gezellig in La Place kunt zitten met Dottige meiden. Toch wachtte ik nog even en nog even... Totdat het 5 over 5 was en ik toch al richting de trap naar Zuidplein liep. In mijn ooghoek zag ik Stefan eraan komen. Ik troggelde snel zijn knikkers af en liep naar de meiden!

Daantje Dian Marlies
Annemarie


Alleen Nathalie en Marlies zaten aan een grote tafel, Annemarie, Dian en DaniŽlle waren al eten aan het halen. Ik wachtte nog even totdat ze met overheerlijke pizza's terugkwamen. Ook wij gingen in de rij voor de pizza's staan. Het duurde best lang, maar ja, wij hadden onze zinnen erop gezet, dus wij wilden ook. Nathalie bestelden voor ons alle drie tegelijk, dat was handig, want dan kregen we ze vast ook tegelijk. Haha, dus niet. Waar het aan lag weet ik niet, maar onze pizza's werden belegd en jawel... toen de mijne de oven ingeschoven zou worden..... liet 'ie 'm vallen. Mijn pizza werd opnieuw belegd, maar de gorgonzola was net op, ik besloot dat er champignons bij mocht. Die beste jongen schoof dat ding onder de pizza om hem in de oven te schuiven, hij keek ons nog een keer aan en....... Hij durfde niet! LOL Zijn collega schoof 'm zonder blikken of blozen in die hete oven. Ondertussen was de pizza van Nathalie en Marlies natuurlijk allang klaar. Als laatste schoof ik aan tafel met een overheerlijke pizza waar liefde in zat, dat proefde ik zo.

Tegen half 8 liepen we La Place uit, alle meiden hebben er al over geschreven, dus ik hou het kort, ik plaats alleen de hilarische foto.

We liepen daarna naar Ahoy, achter Dian aan, zij had de kaartjes. We zochten een plekje op waar we vrij konden bewegen. De meiden zetten hun tassen in het midden, behalve ik, ik had een rugzak bij me waar ik heerlijk andere mensen lastig mee kon vallen, hihi! Na een aantal foto's dempte het licht en stonden daar zes mooie vrouwen in een evenmooi wit pak. De muziek startte en ik... ik schoot vol... Dit was gaaf! Bij het tweede nummer zat die brok er weer... Daarna gelukkig niet meer tot Ria mijn favoriete nummer zong: All the roses... zoow mooi weer! En toen voor het laatst toen de kinderen van de DD het podium opkwamen. Vooral toen Ria door haar zoon van bijna 20 jaar opgetild werd. Die trotse koppies van die kids, prachtig om te zien.†

Ria en MarijkeWe besloten om naar de artiesteningang te gaan om de Dots op te wachten voor een fotootje. Dian wilde heel graag, fan in hart en nieren, ze zong alle liedjes van voor tot achter mee, terwijl ik bij sommige nummers nog wat moeite met de tekst had. DaniŽlle, Annemarie en Marlies besloten in de auto te wachten. Ik wilde die meiden ook nog wel even zien. Een foto hoefde voor mij niet persee. We hoorden bemoedigende verhalen dat ze gisteren pas om half 3 naar buiten kwamen. Daar gingen wij dus ťcht niet op wachten. Gelukkig deden ze het vandaag anders, om half 12 kwamen ze speciaal voor de fans even naar buiten om iedereen van een foto en/of handtekening te voorzien. Naat maakte de foto's en ik duwde Dian de juiste richting op. Toen Ria zo voor het oprapen lag, besloot ik dat ik mijn favo Dotje toch ook wel even op de foto wilde. Naat legde ons vast.

Onze missie was geslaagd. Dian had met allemaal een foto en wat natuurlijk superleuk was is dat ze herkend werd van 20 jaar geleden. Heerlijk om haar zo blij te zien! Om kwart voor 12 liepen we naar de auto, namen afscheid van elkaar (behalve van de drie meiden die al in de auto zaten ) en reden naar huis.

Thuis tjekte ik nog even mijn mail om daarna snel naar bed te gaan, want de wekker zou hier om 7 uur alweer aflopen voor een volgend uitstapje......... *AUW*

X Marijke

1. Door: Dian op 28-05-2007 12:52:25
Oh ik zit nog steeds na te genieten hier. Wat hebben we 't leuk gehad met z'n allen. Die foto van jou en Ria is ook erg goed geslaagd.
2. Door: Danielle Dubel op 28-05-2007 13:01:18
Jaaa wat was het leuk he. Superleuk. Heb onwijs genoten. En ja wat Dian al zegt. Die foto van jou en Ria is ook erg leuk
3. Door: Annemarie (Mimi) op 28-05-2007 13:05:45
Een superavond was het! En na het lezen van alle logjes herbeleef ik het gewoon weer. Leuke foto's zijn er gemaakt. Op de foto met Ria zie ik Dian met een 'gespannen' gezicht staan kijken, geweldig ;-). Ik ben er nog niet over uit hoe we het gedaan hebben, maar zes meiden in een superklein pasfotohokje is gelukt .
4. Door: Wilma Bakx op 28-05-2007 13:06:16
Nog zo'n heerlijk Dolly Dot logje!
Leuk om al jullie verslagjes te lezen en de foto's te zien, en jij hebt een mooie foto van jou en Ria erbij, super hoor!

xx Wilma
5. Door: Marlies op 28-05-2007 13:31:53
Eindelijk het laatste Dot logje, ik dacht al waar blijf je nou.

Het was een heerlijke avond en die foto in dat hokje blijft geweldig, we zijn gewoon allemaal zichtbaar. Het is echt niet te zien dat ik buiten het hokje stond om met mijn voeten de tassen bij elkaar te houden.

Ik heb jou en Dian ondertussen vergeven dat jullie ons niet even gedag zijn komen zeggen .... het heeft wel even geduurd dat snap je
6. Door: Isabel op 28-05-2007 13:47:03
Fantastisch logje Marijke, 't ziet er allemaa heel geslaagd uit.
En die foto's... Tja, daar zeg ik maar niets over, haha. Stelletje gekkies.

Maar 'k moet toch ook nog effe kwijt dat je volgens mij nůg bent afgeslankt. Je straalt helemaal op de foto's.

7. Door: Marianne op 28-05-2007 14:18:33
heerlijk verslag weer, maar kan ook niet anders toch na een heerlijk meiden avond
8. Door: Gerda en Fransina! op 28-05-2007 14:36:08
Weer een mooi verslag over de Dolly Dots jullie hebben met zijn allen vast heerlijk genoten.
9. Door: Gerdje op 28-05-2007 14:50:19
Hier nog al zo'n leuk verslag van de dots,
kan ook niet anders dan leuk zijn als zes dotten naar de dots gaan !
10. Door: Nelleke op 28-05-2007 14:50:45
Wij hebben ook een heerlijke avond gehad! Leuk dat we jullie nog zagen bij La Place .. ben blij dat wij onze pizza's voor jullie hadden .. Wij zaten vlak naast de loopbrug waar de Dots een paar keer op stonden .. het was echt een groot feest!
11. Door: Vivje op 28-05-2007 20:20:52
geweldig zo'n avondje Marijke!
je straalt op alle fotos!
12. Door: Frederique op 28-05-2007 20:33:21
Jeetje Marijke, wat een avond!!!! Ik heb het gevoel dat ook ik er toch een beetje bij ben geweest! Hoewel ik niet zo veel sentiment bij de DD heb, kan ik me zo goed voorstellen dat als je dat wel hebt je een fantastische avond hebt gehad!
Nu nog even 2 dagen niks????
13. Door: Myriam op 28-05-2007 20:48:44
Wat een leuke foto van jou en Ria ! Mijn favoriete dot was altijd Sjeel en nog vond ik haar leuk, ze heeft zo´n ontzettend sympathiek gezicht.

Ik heb echt genoten van deze avond, ik was helemaal blij toen we weer naar huis reden. Super !!

Jammer dat ik jullie niet gezien heb trouwens....

Nu eind juni nog de dvd kopen !
14. Door: Ine op 28-05-2007 21:26:31
Tuurlijk moest je dit ook nog even loggen mop. Ook jouw verhaal is hartstikke leuk. Jullie hebben een topavondje gehad, het is dat ik niks met de Dolly Dots heb anders heb anders was ik er beslist bij geweest. Even 1 dingetje, welke hand is van jou op de foto met Ria?
15. Door: Marijke op 28-05-2007 21:34:43
@ Ine: die andere hand is van Angťla Kramer, ook een Dot... eigenlijk sta ik met twee Dotjes op de foto... of nee... Dian staat er ook nog naast, drie Dotjes, haha!
16. Door: Ine op 28-05-2007 21:46:33
Het is even puzzelen maar ik heb hem door
17. Door: Eveline op 29-05-2007 08:29:55
Het klinkt allemaal weer heel erg gezellig. Leuk om zo'n uitgebreid verslag te lezen. Je boft maar met zo'n gezellige club vriendinnen!
18. Door: Marjo op 29-05-2007 08:33:06
Leuk verslag van een leuke avond
19. Door: Martijn op 29-05-2007 09:47:57
Leuk verslag.... altijd leuk die oude jeugdsentiment om weer terug te zien.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Wees maar jezelf
Schaam je maar niet"