Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Zoeken
25 jaar Marco!
Vandaag is het 25 jaar geleden dat Marco de Soundmixshow won. Een kwart eeuw vol mooie muziek, mooie momenten, mooie herinneringen. Vijfentwintig jaar aan de top van de Nederlandstalige muziek is een hele prestatie en ik ben trots, übertrots dat ik fan van hem ben.

Zo noem ik de galapremière van Zien in Tuschinki. Hoe bijzonder was dat om in je galajurk hierbij te mogen zijn. Of wat me ook nog vers in het geheugen zit is de Radio 2 ouvre prijs in het Beatrix theater in Utrecht. Vele liedjes van Marco die door verschillende artiesten vertolkt werden, maar wat me nog het meest geraakt heeft toen was Waarom door Marco zelf. Práchtig!

Operator, moderator en medewerker van de fanclub.. Alle drie gedaan. Met trots en liefde. Ook vrijwilliger tijdens de fanclubdag ben ik vele malen geweest. Vermoeiend, slopend, maar vele malen leuker dan 'gewoon' bezoeker van de fanclubdag, vind ik. Twee jaar is mijn plaats afgestaan voor een ander, maar ik vind het super tof dat ik me dit jaar weer in mag zetten tijdens deze bijzondere editie.Lieve Marco,

Ook hier wil ik je heel graag feliciteren met deze prachtige mijlpaal. Ik hoop dat je dit op een prachtige manier viert vandaag en vooral dat we nog lang en veel van je kunnen en mogen gaan genieten in welke vorm dan ook.

Dikke kus! 
1. Door: Bea van Rumpt op 07-04-2015 16:08:10
Wat een heerlijke momenten hebben we allemaal mee gemaakt. Idd Radio 2 gala in Utrecht, ook zo'n mooi moment waar ik bij bent geweest.

En wat leuk dat we voor een dag collega's zijn. Zin in!!!
2. Door: Ness op 07-04-2015 17:02:36
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Je kijkt jezelf aan en denkt
Ik heb het leven lief"