Welkomsttekst
Welkom!

Gezellig dat je mijn logje hebt weten te vinden. Met heel veel plezier hou ik mijn logje bij met mijn dagelijkse beslommeringen en gedachtes. 
Ik vind het heel erg leuk als je een berichtje achterlaat!

Hopelijk tot snel!
X Marijke
Weblog van de maand!
Filmpje van Marco
Gastenboek
Foto album
Klokje
E-mail alert
Profiel
Naam: Marijke
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Zoeken
Herbalife
Toen mijn schoonzus veranderde van schoonzus naar vriendin kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik wilde wat gewicht kwijt en besloot dat met behulp van Herbalife te doen. Achteraf gezien was mijn motivatie niet top en gaf ik het al snel op.

Eind vorig jaar liep mijn gezondheid op z'n zachtst gezegd niet zo lekker en toen ik daaruit krabbelde was ik nóg zwaarder. Het kon echt niet meer zo, dus ik nam weer contact op met Christel. Ze reageerde enthousiast en zou mij heel goed gaan coachen en zo ging ik weer met Herbalife aan de slag.

Inmiddels ben ik 9 kilo kwijtgeraakt en bijna 30 centimeter slanker en ik voel me beter dan ooit! Mijn huid voelt heel zacht aan, mijn haren glanzen weer, mijn nagels zijn hard, pukkeltjes heb ik niet meer, ook koude voeten zijn geschiedenis en ik bruis van de energie.

Ik volg informatiedagen/avonden en ik denk dat ik best wel het één en ander weet over voeding en Herbalife. Met deze kennis verkoop ik nu zelf ook de producten en begeleidt ik inmiddels elf mensen met hun afvaltraject. Iets wat ik superleuk vind om te doen!

Als ik bijvoorbeeld door de supermarkt loop dan denk ik met enige regelmaat: "Zo, jij kan ook wel een busje Herbalife gebruiken dame/heer..!" Niet alleen om iemand af te laten vallen, maar bijvoorbeeld ook om een betere huid te laten krijgen of om aan te komen.

Ik kreeg het 'verwijt' dat ik inmiddels groen bloed door mijn aderen heb stromen en ik denk dat dat wel klopt. Ik ben zo enthousiast over het product dat ik het wel van de daken wil schreeuwen! Sterker... Je doet jezelf te kort als je er niets mee doet!

"Ja, maar het is hartstikke duur!" hoor ik regelmatig. Het kost inderdaad geld, maar als je een basispakket bij me afneemt, kost dat per dag net zoveel als een half brood en een ons rosbief en daar vervang je twee maaltijden voor.Heb ik je ook enthousiast gemaakt? Neem dan contact met me op! Je kan een 3 Day Try Out pakket bij mij aanschaffen zodat je het ook kan proberen. Mail je me? marijke@hurbalijf.nl1. Door: Martine op 08-06-2014 16:02:31
Heb ik ook efffen geprobeerd maar niet echt voor blijvend te onderhouden !!
2. Door: Ris op 08-06-2014 18:35:18
Je ziet er goed uit Marijke!
En super dat je nu ook zelf mensen begeleid in hun afval traject. Topper ga zo door, want niks is zo fijn om andere mensen zo blij te zien!

Liefs,
Maris
3. Door: Bea van Rumpt op 09-06-2014 21:32:36

Je ziet er echt heel top uit. En ik geloof zeker dat jij groen bloed door de aderen heb lopen.

Ik zeg ga zo door meid!

xxx
4. Door: Support op 09-06-2014 22:15:13
Wat een dappere en goede beslissing om weer opnieuw de draad op te pakken. En dat doe je goed, want dat kunnen we wel aan jou zien op de foto! Echt, wat zie je er stralend uit Marijke.
Het is niet alleen die 9 kg die je kwijt bent, maar wat je zegt, je voelt je goed, en dat straalt van de foto af.
Ga zo door!!

Liefs,
Bernadette
Team Moderators
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
Problemen? Zet de javascripts uit
"Deze mooie nacht
Die mag van mij part eeuwig duren"